it's all about food.

(tagen från google. då jag inte har några egna.)
har iallafall tillbringat min dag såhär. lagt upp massvis med kakor på nästan 10 olika fat.
sprungit runt, och funderat på att bli skateboardproffs. skulle nog verkligen vara något för mig .. HEHE
måste springa iväg nu, sitter och rimmar med pappa . ord på L ....
HAVE A NICE DAY, PEOPLE.  :)

@ stockholm

+ är framme i stockholm hos mina kusiner.
+ det regnar inte här. (!)
+ ser fram emot ett grymt kalas imorgon och shopping, hehe
- det tog halva dagen upp hit.
- det var trångt i bilen, och jag fick sitta i mitten ._. KUL VERKLIGEN,
- min mobil fuckar, så den som vill köpa en ny till mig får ju jättegärna göra detta.
som sagt, kom upp hit runt halv 7. har inte gjort så mycket mer än att skala 7,7 kg potatis. ja 7,7 KILOGRAM (!!!) , spelat kort och med andra ord. (det roligaste spelet som finns typ, haha.)
sitter vid min kusins dator och kommer antagligen inte uppdatera så värst mycket medan jag är här. men när jag kommer hem härifrån och sen ifrån båttrippen tsm med moa i göteborg lär det bli väldigt mycket bildbomb.
ska nu se på film, JUMPER.
ha det grymt, puss.

river flows in you.

egentligen borde jag inte sitta här, för jag ska upp 08.30 imorgon för att lämna in min hund på hundpensionat. därefter måste jag städa huset och packa till stockholm. men har ingen ork till att städa, ingen ork till att packa och ingen ork till att gå till mitt rum och sova, tyvärr.
är kär i denhär låten, och jag har lärt mig ungefär 10 takter av låten. inte så mycket med tanke på att låten är på 3 blad men det är ju alltid nåt.
diggar verkligen dessa, även om jag aldrig använder stövlar men ändå. alltid bra att ha om man ska ut och gräva i landet näre regnar ...... haha

shit. måste verkligen verkligen gå och lägga mig nu. see ya.
hoppas på att jag kan ta med min dator till sthlm. får se hure blir med det.
GODNATT.

det börjar verka kärlek banne mig.

jag har gått och blivit helt kär i dessa snygga skor. finner knappt några ord.
skulle verkligen sitta fint till hösten alltså.
finns på denhär sidan och kostar 899:- om jag inte minns helt fel.
jaja, bara att drömma vidare för tillfället,
ska gå och laga mat till min snygga pojkvän. svenssonmat blire haha. (maccisar & falukorv.)
PUSS.

on a roadtrip

THIS IS THE STORY :
cyklade ner till byn för att köpa en grej. (genant att säga vad, haha) tog min cykel som är från stenåldern och började cykla i regnet. cyklade ner flåsandes (MÅSTE verkligen börja träna.) och kände verkligen hur varenda människa som åkte förbi i bil hånflinade åt mig. gick in på bilisten, ställde mig i kön som var otroligt LÅNG för ovanlighetens skull. stod där ett tag och tänkte : äh, vad tusan. jag sticker till ica istället. så jag lämnade tillbaka grejen och cyklade mot ica. väl där kliver jag in och ser någon/några personer som jag verkligen inte vill stöta på när jag är genomblöt och hur sleten som helst. springer och gömmer mig, tar det jag ska ha fort som satan och sen ställer mig i kön. när jag kommer ut ur affären känner jag att jag har vattendroppar i HELA ansiktet så de jag mötte med min blick måste väl trott att jag var jättesvettig? haha men så var det inte dock. började min cykeltur hemåt. med två enorma uppförsbackar framför mig. en traktor svängde ut precis före mig och åkte i den takt som jag cyklade ungefär så jag stannade cykeln och gick in i skogen och åt lite hallon medan han åkte iväg. (himla mysigt det med.) när jag kom hem hade min hund rivit ut ALLT skräp som låg i en pappkasse i hallen. UNDERBART. men nu är jag äntligen hemma iallafall, efter allt som jag fått uppleva haha .
har förresten hittat ett par skor som är helt INSANE, BEAUTIFUL, AMAZING, AWESOME, DELICIOUS . ja, alla såna ord man kan komma på. kan visa upp dem här senare ikväll. ;)

har råkat ändra färgen på texten ni skriver när ni ska kommentera.
och nu kommer jag inte ihåg hur jag ändrar till en annan färg så
ni ser vad ni skriver. haha ;<
någon som kan ? vore ju himla snällt.

dagen efter ..

helgalen kväll/natt tillsammans med snygga brudar. har nog inte haft så roligt på länge haha. dock har jag inga tillåtna bilder eller filmer att visa eftersom det är GANSKA så genant att se dem nu dagen efter haha.
men ni får se några ändå ;)
// moa sveper haha // moa emmy lina. // jag och lina. (var dock väldigt osminkad & ofin haha) // lina o jag. //
himla trevlig kväll, som kanske gick en aning utför mot slutet men det var rätt hallon&blåbär ändå vettni. idag ska jag som sagt bara ta det lugnt. känner mig inte så primaballerina för tillfället och mycket vatten ska drickas. ska nog ut på en promenix också, så att allt släpper. (+ att jag inte var ute och sprang häromdan. )

imorgon sticker jag även iväg till stockholm och stannar nog där tills onsdag i guess. ska försöka få med mig datan osv. men får se hur det blir med det.
ha en helskön dag helt enkelt.

under ett vattenfall

(troschock jag vet, haha)
det slog mig, att jag ens inte visat några knasiga bilder från "modellerandet" , när egentligen över halva bildsamlingen är oseriös. men här har ni 2st iallafall. kan ju klicka upp några mer för er som vill det. haha idag vaknade jag upp med kristoffer bredvid mig, han skjutsade ner mig till tåget och in till stan for jag. åkte till panka för att bada med martina. himla mysigt/roligt tills vi kom till själva "baddelen". det var det sjukaste jag vart med om. SÅ DJÄVULSKT KALLT. min frys här hemma kändes nästan varmare. typ. så en himla diss på det idag. nu är jag hemma och TAGGAR inför kvällens bravader. Moa, Emmy och Lina kommer hit. vi ska grilla och bara chilla helt enkelt. underbart! har lite ångest över väskan som jag ska beställa så det blir nog nästa vecka.
kommer antagligen ha väldigt taskig uppdatering den närmsta veckan, då jag drar till stockholm och direkt när jag kommit hem åker jag ut med moas M&M's båt i göteborg. livet leker la elle!

PUSS.

still counting.

(jag äger i paint, jag vet. och den andra bilden är snodd från google.)
det är lite såhär jag kommer spendera min dag. kommer vara barnvakt åt hannes från 13.30 - 20.00 TILL KLOCKAN ÅTTA !?!. jag är inte riktigt sugen på detta idag. efter det tänkte jag att jag skulle börja bygga upp konditionen tills fotbollen börjar. så en joggingtur på 5km är nog inte helt fel. (men känner jag mig själv rätt kommer det ändå inte bli av.) jaja, får se. antagligen kommer min ursäkt låta såhär " jag gör det imorgon .." värdelöst. MEN nu måste jag verkligen ut och röra på mig, känner mig som en stor,fet potatissäck för tillfället haha.
dagens humör : ganska trött och vill ut på äventyr med min bästa vän.
dagens dröm : att bli snorrik och inte behöva jobba mer än något år eller så.
dagens vill ha : massa nya skor till hösten/vintern.
dagens måste : ut och springa/gå/hoppa studsmatta. vad som helst som gör att min kropp rör på sig.
btw. volbeat kommer till göteborg och spelar på ullevi 8okt och jag är riktigt sugen på att köpa en biljett och dra dit. OMG. hehe. deras nya album har nu kommit ut på spotify också, awesome dudes. men innan dess ska jag ha inhandlat lite saker , så om det blir pengar kvar så kanske det går. hihi.
om en stund ska jag ta och göra mat till mig själv, eftersom det är bara jag hemma. lite trist faktiskt. är så galet lat idag haha. vill bara ligga kvar i sängen och sovasovasova. men måste ju få in lite pengar så jag får väl börja röra på mig.
ser ni en tjej på en stenålders cykel på vägen, kan det vara mig ni ser. PUSS.
(min blogg har blivit helknasig. man ser inte min meny och det är helt stört :((( vad har jag gjort? .__. )
uppdaterar senare.

so romeo, where's your juliet now?

shiet, vilken ångest jag har. så vill ni hjälpa mig, vore det himla snällt.
ELLER



HJÄLP MIG !
ska jag beställa den vita väskan eller den lila? snälla snälla, what do you think?
haha, sikka bekymmer egentligen ^
förövrigt har jag en väldigt gammal låt på hjärnan, som verkligen får mig att längta efter att se på alla Eva&Adam avsnitt som finns.





home alone

min kära bror stack till en kompis igår kväll, så jag tog hit Kristoffer en natt till. I don't mind. vi vaknade vid 12, och sen åkte jag och jobbade. (cyklade till grannen men ändå.) Tog hand om Hannes, ganska enkel match det där. känner mig ganska så nöjd, då jag är 500kr rikare nu. dock måste jag jobba några mer gånger för att tjäna upp till den 500krs lappen. men ändå.
såhär kommer jag att spendera min kväll på bästa sätt. är ensam inatt. Tobias åkte ner till floby & köpte en chokladkaka till mig.MUMS. kommer att bänka mig framför tvn lite senare för att kolla på CSI:NY eller om det var CSI:MIAMI (kommer inte ihåg haha.) med världens godaste choklad och en kaffekopp. kan ju knappt bli bättre dethär.

my favorites is ...

jag skulle dö lite halvt om dessa grejer fanns i min garderob i höst. vore verkligen inte helt fel. satt och kollade lite i h&m's höstkatalog och det finns ju så mycket snyggt. synd bara att plånboken inte är alls lika full som jag hade velat att den skulle vara. koftan och adidasväskan ska jag nog allt försöka få tag i iallafall.
dock måste jag verkligen börja jobba mer om jag vill ha allt detta, vilket känns lite lönlöst eftersom jag är så galet lat just nu.
kvällens låt . charice - pyramid.

we stand together 'til the very end.


Bild 1 - en helsnygg bild på mig&moa. går verkligen in för att äta chokladen också, haha. DUKTIGT JULIA.
Bild 2 - Olivia & ida.
Bild 3 - hahahaha, vad säger man .. född sån helt enkelt.
Bild 4 - haha, Vera kan vara den sötaste tjej jag nånsin träffat. (hon skakar på huvudet)

det var lite bilder ifrån gothia. Kristoffer har sovit här inatt, vilket var väldigt bra för jag var ensam annars. han åkte hem för en timme sen och nu sitter jag här, inget att göra och precis druckit ur mitt "kaffe" (innehållande mer socker och mjölk än kaffe.) det är ju inte riktigt min grej än liksom.
ikväll är jag hemma tillsammans med min käre bror, så vi ska väl käka och titta på film eller ngt. rätt najs det med.

2010 / 07 / 24

en månad.
du är den bästa som finns och den vackraste jag sett.


Göteborg/gothia idag igen. inte riktigt lika mycket folk/roligt folk men vi roade oss ganska rejält ändå. lite olika incidenter här&var gjorde dagen. verkligen. kollade även på ifk som vann på straffar mot ngt engelskt lag. Ja, en rolig dag iallafall. hemvägen på tåget blev så spårad så det finns inte. haha
hysteriskt roligt hade jag/vi. dock tror jag att alla andra resenärer fick pusta ut när vi hade gått av i fby. skönt för dom, kanske.
efter det gick vi till pizzerian och käkade, (vi satt ute i regnet av någon konstig anledning) på vägen dit träffade jag min fina pojkvän som jag kramade om lite osv. efter pizzan drog vi hem till olivia för att kolla på film - 10 things i hate about you. (heter den så?) hörde ni/såg ni några hoppande, dansande, sjungande tjejer på gatan så kan det vart vi, hehe.
nu sitter jag hemma iallafall, känner mig verkligen som en TJOCKIS för jag orkar verkligen ingenting. väntar bara på att min äckligt stora finne ska ploppa upp i fejjan. himla mysigt va. skönt att smink finns. ♥ haha.
längtan till sängen är ganska så enorm nu, men tanken på fler feta finnar i ansiktet får mig att snart gå in på badrummet och tvätta av allt som kan finnas i min nuna. notera att jag använt 3 olika ord för ansikte nu, haha värt liksom.
nu kommer jag till det som jag egentligen skulle skrivit från början.
- min familj åker bort på semester, de tar med sig kameran så det blir inga bilduppdateringar denna veckan för mig. men det kommer, i promise.
GODNATT.

tell everybody, i'm on my way

gårdagens förstasida i Falköpings tidning, om ingen såg det.
måste bara påpeka att det är råballt, för detta är alltså min syssling. min syssling. asballt ju.
ännu ballare hade det vart om jag fick följa med henne på turné i tyskland och vara "förband" åt henne haha. man kan ju drömma liksom .
jaja, lite random sådär.
snart ska jag iväg till gothia, igen. lagen från fkp har åkt ut så vi får la kolla på ifk göteborg eller så.
vaknade även upp med världens goaste mensvärk också så har inte haft JÄTTELUST att dra dit kan man säga. dock stannar vi nog inte lika länge idag (kom hem halv 1 inatt) .
sticker även iväg med samma snygga tjejer som igår.
BRB.

göteborg - gothia

drog till gothia med ett par väldigt söta tjejer. Moa, Ida, Olivia, Vera och Nathalie.
kollade på ifk som vann första och förlorade andra matchen. too bad. men vi har också spelat kort/fotboll med ett par spanjorer som hette Igor, Eric & ohdei (?) . lite charmiga snubbar detdär. dock inte så pratglada eftersom de inte kunde så bra engelska haha. senare på kvällen åkte vi till Heden och det var nog det galnaste jag sett.
ifk göteborg spelade mot ett irakiskt lag (skriver bagdad, lite lättare att förstå då.)

Bagdad fick 4st spelare utvisade, så det var alltså 7 mot 11 på planen. och efter matchen (då ifk vunnit med 1-0) rusar massa bagdadfans ut på plan och efter ifkarna som hade spelat match. då blev ifkfansen också arga så dom rusar mot bagdad. alla kutar hejvilt och vi bara står där med öppen mun typ haha. världens jävla kaos helt enkelt. när vi går därifrån ligger en på gatan och har blivit tagen av polisen och allt var bara helt galet. dom rusade även in på en annan plan så att dom andra fick avbryta matchen. INSANE!
det var himla roligt att se iallafall, även om det var hur onödigt som helst? haha, jävla mongon.
jaja, vi ska dit imorgon också. dock äre ju lite tråkigt att inte ifk är med mer men so it is.
får la kolla på våra spanjorer då ;) haha
på tåget hem träffade vi också några himla roliga människor. ursprungligen från Skövde, haha men nu bosatt i tibro. vi satt 9st där man kan sitta 6st, galet det med. vi satt och sjöng, dom kastade vattenballonger haha osv. dom flesta gick på kavelbro så antagligen kommer jag att se dom sen , eller jag vet inte haha.
när jag gick av kom kristoffer en liten stund, tsm med herman och Robin. så stod vi där och MÖS lite (moa fattar, haha.) Men nu får jag nog gå och lägga mig för jag måste upp ganska tidigt imorgon med. åker med 12 tåget.
hoppas ni har orkat läsa om dagens/kvällens bravader. himla rolig dag måste jag säga. ♥

some things is just not meant to be.

söta bilder från igår (Tagna från fb.)









Bild 1 jag & min kära syster. hehe
Bild 2 jag&sofia, himla snygga.
Bild 3 min sjukt snygga kusin. ♥
Bild 4 me&my cousin.
första gången på typ 3 veckor som jag hade pianolektion. lär mig denna nu (klicka på länken för er som inte fattar) blir lika arg varje gång jag sumpar haha.
på kvällen kom mormor/släkten hit typ. kristoffer kom en liten stund också. hihi.
han är det finaste jag äger, och någonsin ägt. ♥




DAGENS UPPIS FRÅN MIRELLISEN :
idag var vi på södra gotland och fyfan
vad lång tid det tog att åka dit och hem.
inte för att det skadade mig ngt, sov
hela tiden. Vi gick runt på ett litet berg
vid kusten och kollade på några fräsiga
grottor! jag träffade en tjej jag pratade
medpå båten, skit trevlig tös..
bara att så fort jag ser hennes ********
får jag ryck! vill bara ****** sönder dom.
hon ser ut som en neandertalare haha (a)
låter ju underbart detta. och det som är
"privat" i texten får ni ta och gissa själva.
använda fantasin osv.
IMORGON - sticker jag,moa, ida, natalie, vera till GOTHIA. är astaggad inför detta alltså och kan inte sova. herreguttans, detta kommer bli en bra vecka. detta är en fantastisk sommar, ett fantastiskt år.
tar nog med mig kameran så outfits och bilder lär det ju bli. check it out, then.

glöm inte bort mig, för jag glömmer aldrig dig.


13.00 börjar begravningen och såhär kommer jag att se ut. (svarta strumpbyxor också, bättre bild kmr väl)
antagligen kommer jag att se ut som ett emokid, pga att jag inte har någon vattenfast mascara och har aldrig i hela mitt liv burit såhär mycket svart på mig, på en gång. börjar bli väldigt nervös inför sångerna och magen är inte där den ska. kanske för att jag är nervös, i guess. shape up, my friend. jag måste fixa detta.
kommer snart börja gråta nu också, för jag inser hur otroligt mycket jag saknar morfar.♥
när vi ses i himlen,
kommer jag till dig.

jag älskar dig. ♥ och vila i frid.

n e w s

here it is. det fina halsbandet från Kristoffer. you always make me smile.

har nu cashat in lite pengar som jag tänker spara till Gothiatrippen och lager 157 med min fina vän, moa.
för er som vill veta, ser jag just nu ut som en flötig kanin med rabies. fick ett sår under min läpp under natten som jag måste "bota" så snabbt som möjligt så går runt med salva runt HELA MUNNEN. mytar inte någonstans, lovar!
.. för det ville ni veta, haha
jaja, här är lite mer bilder på n e w s.



adidaströja - BG



Två armband från BG, (har ett till, i grönt.)





Jättefin ram - gekås. (jag&kristoffer ska snart finnas i den, hihi)
örhängen - gina.
finns lite mer nytt som ska läggas in här, men kamerabatteriet dör alldeles strax, plus att jag inte har någon som helst ork till det nu ikväll.
har övat på 'tears in heaven' tillsammans med min kusin Jonathan.
för imorgon är det begravning, och då ska jag sjunga 'tears in heaven' och 'som en bro över mörka vatten'
hoppas verkligen att det kommer gå bra, vill inte stå i kyrkan när jag ska sjunga och böla som en hund.
wish me luck, mates. ♥
ska fiska vidare. öva lite sång och glo lite tv, ja ni hajjar grejen. (haha, va äre för haj/fiskartema eller)




we gotta work, work, work.

har väl uppdaterat himla dåligt nu de senaste dagarna. får ta tummen ur röven någon dag och fixa det.
men nu blire ett sånt dära tråkigt inlägg, dvs med inga bilder. för just nu står jag i min grannes kök och har precis vart ute med lilla Hannes. :)  känner mig ganska trött så innerst inne hoppas jag på att han sover ända tills jag ska dra hem, hade ju inte vart fel haha.
igår träffade jag äntligen min snygging → Kristoffer.
himla bra kille det där. ♥
vi cyklade/gick till panka och badade lite, och på vägen dit fick jag ett JÄTTEFINT halsband utav honom med texten : LIVE WELL, LOVE MUCH, LAUGH OFTEN.
you're in my head, like a song on the radio.

tänkte även inleda en annan grej här , Min kära och snygga vän mirelle är ju borta i en vecka på gotland och då kommer hon ju inte uppdatera på sin blogg så i veckan, sköter jag det här istället ;)

Första uppis från mirellisen.
ÖRNEN HAR LANDAT, landat i sitt näste.
efter en ca 4h (tror jag) båtresa till gotland
har hon äntligen kommit fram till stugan
som dom har hyrt för veckan.
den är jättemysig.

nu har jag väl inget mer på hjärtat.
bild på nyinköpta kläder kommer.
bild på mitt halsband kommer.
uppis från mirellis kommer.
livet leker, WOHO.
puss.




BULGARIA

  1. vindruvsrankor i deras trädgård
  2. solnedgång på deras terass. (hur fint som helst.)
  3. skitsnygg bild på mig. ♥♥♥♥♥
  4. utgång till pomorie med restaurang osv.
  5. terassen på hotellet.
  6. mitt&martinas lite halvtskeva hjärta, haha.
har sett på en lite halvmysko film precis, dock kommer jag inte ihåg vad den hette. till helgen kommer nog uppdateringen vara lite sådär, det är mycket som händer ;)
FREDAG: sångövning tsm med martina och kantorn. (09.30!!!) sen drar vi till Nelly's outlet @ Åhaga. (SKITTAGGAD!) åker sen vidare mot kusten, varberg för att sola o bada. underbart!


men nu måste jag sova för att hinna raka mina ben imorgon (känner mig lika luden som kingkong.) och sen värma upp min röst. godnattens.

i ain't gonna take no shit from no one

rain rain go away, come again another day. everybody's waitin' for the sun

har vart barnflicka på morgonen, han sov så jag satt vid datan ett tag. rätt chill.
har även börjat pilla lite i mitt fotoalbum igen, länge sen sist. måste komma ihåg att skicka hem bilder från nätet innan sommaren är slut. när jag börjar gymnasiet kommer jag antagligen vara helt bankrutt efter allt jag vill/ska köpa.
ska försöka pilla lite med bloggen också, men jag är inget snille på det precis så ...... hehe
senare ikväll kommer en bildbomb från Bulgarien.
see you l8er?

n e w s

gårdagens köp i göteborg.





randigt linne . hm // 3 armband . acessorize // svart klänning . zara (som gick sönder, SKITAFFÄR)

några saker från BG







smink. 2 eyeliner . 2 nagellack. läppstift (tog fel färg ._.) 60kr för allt. helt sick.
ett HALLELUJAH-SNYGGT-HALSBAND.
en hennatattoo, hehe


det blir inte sådär jättebra uppdateringar nu på sommarn, för jag har ju sommarlov eller .
idag har vi inte gjort så mycket. åkte och badade på eftermiddan och sen har jag stått och stekt hamburgare som en jädra gnu. i 4h, i 4 TIMMAR ...... eller, jag tog hand om pengarna iallafall och det är typ lika jobbigt det, när det är lov och hjärnan inte vill hänga med riktigt. hehe
och tack vare detta, tror jag att jag har fått en ögoninfektion i mitt högra öga. himmel&bananer , förtusan vad ont det gör :(
saknar min kristoffer gör jag också, saken blev ju inte bättre när mobilen dog då vi pratade i telefon ._.

TORSDAG : jobba 09.30-12.00 sen har jag ingen aning ..
FREDAG : öva sången med martina till begravningen.
LÖRDAG : åka till Nelly.se's outlet i borås (JIIIHA) , sen till varberg & bada. kanskekanske, hoppas hoppas att träffa kristoffer på kvällen.♥
SÖNDAG : kanske åka till göteborg och skälla ut alla i hela zarabutiken, (nästan på.)

sleep tight, godnatt.



here comes the sun

ja, eftersom den andra gitarren är liite för dyr så kikade jag runt på blocket för ett tag sen och hittade denna skönhet. kostar "bara" 3200kr och finns i falköping. underbart!
INTE EN JÄVEL KÖPER DEN IFRÅN MIG NU, OKEJ ?!?!?!
för jag ska köpa den om ngra dagar .
har vart på flobybadet idag med min kära kusin, Sofia.
träffade även kristoffer där, som jag fick pussa på lite innan han drar till kusten imorgon.
IMORGON :
drar till göteborg med sofia och martina.
kommer bli toppen!
massa rea osv.
PUSS.

in the summertime, when the water is high

JAG BLIR GALEN. HELT INSANE.
mina planer för denna sommarn är att köpa en ny gitarr och hittade denna.
HUR SNYGG ÄR DEN INTE?!
dock kostar den 5900kr och måste skickas ifrån tyskland :(
så antingen måste jag vänta jättelänge och spara, eller så tar jag en annan men GAAH, jag vill ha denna ju!
i lördags kom Sofia (min kusin), har inte gjort så mycket sen dess.
idag har jag jobbat lite, underbart med pengar. (som inom kort kommer vara slut, tyvärr.)

Min vecka looks like this :

måndag - badet med Sofia.
tisdag - kanske göteborg med sofia & martina.
onsdag - jobba, hamburgerkiosken med moa från 5-9. inte hallon&blåbär precis. men är ju med moa iaf!
torsdag - jobba och bada kanske.
fredag - no idea.

sommar sommar sommar

ytterligare några bilder.
måste skynda mig att skriva för jag ska iväg alldeles strax!
skulle egentligen jobbat idag, men jag orkade verkligen inte det haha
så gick upp , jobbade i 3h sen var jag ute på promenad med mamma.
nu ska jag iväg till min granne och vara lite barnflicka åt deras lille son, Hannes.
sen kommer Kristoffer hit, och vid halv 7 drar vi in till fkp till panka.
MUMS.

moa kirrar.

här är 4 bilder av cirka sådär 200stycken haha.
moa har fixat allt & har allt. Gjorde sminket, håret och kläderna. så himla begåvad är den människan!

det kommer upp mer bilder imorgon och snart ska jag även fixa bilder från bulgarienresan. himlans mycket bilder så jag hoppas att ni njuter av det.
ikväll har mina godingar vart här.
vi har ätit (man är ju inte förvånad)
kollat på into the blue
och pratat massor & skrattat.
i like you guys, muchoo ♥


burning up

Gårdagens bravader looked like this -
skyttetävling, Moa Vs. Julia
min första tavla såg ut så, och ja ..jag vann ju dåra 8) mohahah
borde satsa på polisyrke, så bra som jag skjuter.
sista bilden var när hon fixade iordning mig till att " för en gångs skull bli lite fin. " haha
några bilder (väl utvalda) kommer upp senare här idag.
men nu ska jag kila ner till byn för att åka till tandläkaren. tandställningen är på och jag har vart en jätteduktig flicka i sommar med att ha den på mig VARJE DAG. fast ne. hih
puss

ängeln i rummet

bered er för trubbel, DUBBELTRUBBEL ..  (pokemon)
jag har som sagt vart hos moa idag och detta är en liten försmak av vad som komma skall. Vi har chillat, skjutit med luftgevär (jag vann & tänker visa mina skills senare) och sen har hon stylat mig, fixat mig och sen tog vi massa kort. endast på mig dock haha.
imorgon kommer det iallafall att dyka upp massor med kort, så check it out.
egentligen måste jag gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon, men puh. måste verkligen kolla igenom alla 269 bilderna från idag. hehe

a moment forever

1. en nybadad och ofixad julia.
2. en sjuhelvetes snygg kusin, martina.
som sagt, det kommer in bilder från bulgarien dag för dag, pga att om jag skulle ladda upp alla bilder så skulle ni behöva rulla scrollern (?) i flera timmar. mjae, inte riktigt men ni fattar grejen.

idag , tänkte jag tillbringa min dag hos min allra bästa vän. Moa Blomgren.
men först måste jag ringa till min granne eftersom jag ska anställas som barnflicka hos dem i 5 år framåt nu. haha nej inte riktigt, men jag ska vara barnvakt åt deras lilla son några ggr i veckan och tjäna rikligt med pengar! (iallafall äre det jag hoppas på.)
sen ska jag släpa iväg på min trasiga men otroligt sköna cykel till moa eftersom min moped vägrar att samarbeta med mig. så kan det gå.
Jag har iallafall saknat Moa jättemkt, och självklart alla mina andra vänner & bekanta.
RULLAR IVÄG, PUSS.

home sweet home

mina nära och kära, nu är jag back on track. hemma i sverige alltså.
veckan i bulgarien har vart hur grym som helst.
orkar inte lägga upp alla bilder idag, utan det kommer dag för dag.
andra dagen och vi är på väg till stranden i Pomorie.
- underbart!
pomorie ♥



huset i Kamenar.

detta får bli dagens godingbilder och jag lovar, det kommer mycket mycket mera !
berättar om lite roliga saker imorgon eller så.
för nu ska jag till min kristoffer och se vilken blekis han är emot mig, he he he ♥
PUSS.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se