gråter av lättnad - gråter av ånger -



var fan tog jag vägen'

4 mars 2011
idag gick jag min sista dag på västerhöjd, och kommer antagligen inte återvända. jag vet inte riktigt hur och vad jag känner. men är så jävla ledsen över att detta inte funkade som jag ville. helvete. min dröm var ju att det skulle stå ES3M på min studentmössa .. sorgligt.
men samtidigt är jag väldigt lättad att detta är över, som vart lite utav ett helvete för mig. men som nog ingen annan förstått. så nu tillhör jag SP10b - Ållebergsgymnasiet.
det är både skrämmande och spännande.
men egentligen är jag inte överflyttad än, eftersom nästa vecka bara är en "provvecka" för mig. men kommer nog att stanna i falköping om jag trivs.
hejdå estet.

jag har tappat bort mig själv, så berätta .. var är jag?

Kommentarer
Postat av: Lisa

tycker det är jättetråkigt allt det här, julia, tycker verkligen bra om dig och det är så synd att det blev som det blev... jag hoppas verkligen det kommer gå bra för dig och att allt fixar sig till det bästa! du är en jättebra tjej och jag kommer minsann minnas dig, du har gjort intryck! hoppas verkligen vi ses igen! kram

2011-03-04 @ 21:18:04
URL: http://laijzaa.blogg.se/
Postat av: martina

nämen oj! :o visste inte att du skulle byta, visste ju att du inte trivdes men trodde det gick bättre för dig.

gud vad tråkigt.

men släng in alla musikprofil grejer i falköping nu!!!

dom har massa duktiga musiklärare i falköping så du kan fortsätta med det! se till så du får matilda i sång och per i piano ;)

nä, nu måste jag snart springa iväg och smsa dig <3

2011-03-05 @ 13:38:54
URL: http://mtina.blogg.se/
Postat av: martina

hm okej :/ nej, jag trodde ju att det blev bättre för det verkade lite så och du är ju en så positiv människa osv! men iförsig så har du ju umgåtts mycket med dina vänner i falköping så var väl kanske inte så svårt att lista ut :/

du hade ju kunnat kommit till MoP, hihi. nejmen jag tror du kan trivas jättebra i falköping! och strunta i om det är skövde eller inte, huvudsaken är ju att du trivs och du kanske slipper pendla på samma sätt och sådär :) alla dina vänner + kristoffer finns ju i falköping och du får inte ge upp musiken :D du får ju privatlektioner i två instrument och dom har en duktig kör och allt möjligt! :)

hoppas allt ordnar sig <3 för det suger ju att inte trivas i skolan :(

2011-03-05 @ 14:06:28
URL: http://mtina.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se