borta bra, men hemma bäst ?



honey, i'm home !
jo, kom hem för 1h sen efter att ha suttit på tåget halva dagen i denna fina värme, tyvärr. men vad gör man? helgen i stockholm har varit jättebra tillsammans med kristoffer! ♥ har shoppat och hittat massa fina grejer, lite rädd att mamma svimmar när hon kollar vad jag har kvar på mitt konto dock, hehehe (a) äsch, pengar kommer ju alltid att finnas, right? ;)
ska faktiskt inte visa ngt jag köpt idag, för jag ska börja med ett hemligt projekt och städa, pyssla runt lite i rummet osv. slänga kläder & smycken ... ja ni fattar.

IDOL 2011 - berättar lite kort om det. mycket ni inte vet egentligen & ingenting var som det är på tv. fett tråkigt faktiskt! ställde oss i kön 06:15 och 14:05 fick jag sjunga. haha rätt seeeg väntan eller?! :D
och resten löd : ...
" tack, men konkurransen är såpass hård i år så du kommer tyvärr inte vidare. men sök gärna nästa år för du hade en väldigt go/skön röst och du var jättesöt! .."

jag hade ju inte förväntat mig någonting mer än 'tack, men nej. hejdå ' typ så jag är faktiskt inte alls besviken på något sätt. ganska nöjd ändå! :D
bilder & mer kommer imorgon, i omgångar.
puss

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se