my heart skips a beat



håret är inpackat i ricinolja, ska om en stund gå in i duschen och sedan fixa med lite olika grejer. MÅSTE se till att slinga håret i veckan, någon frivillig?!?! hehehehe. tar antagligen med mig kameran till lisa ikväll, så ni får lite mysiga valborgbilder imorgon eller senare i veckan.
ÄR SÅ SÅ SÅ TAGGAD!! PUSS :D


shout it out

image description

HEJ. idag åkte jag till skövde utan min plånbok ... det var ju bra. kom på att jag glömt den hos mirelle men som tur var fick jag låna lite cash från lisa så jag klarade mig ändå! köpte med mig jordgubbar på tåget hem för att trösta mig själv lite, haha! så himla typiskt eller!!!!! :D
har suttit ute i solen nu ett bra tag, ska ta och duscha lite tillsammans med min ricinolja. det växer så det knakar! ;) haha nej det har jag såklart inte känt av än! 

ska börja tagga valborg nu, kunde ju faktiskt inte bli bättre väder!! LOVE IT. 
ha en bra kväll! 



\ \ \


söndagsmys

åkte och kollade på joel när han spelade cup i Tidaholm, målgörare och allt! :D har kommit hem nu, ska läsa lite körteori och sen glida ner mot mirelle och träffa mina tjejer! mys IT IS!! 
och vi är lediga i 2 dagar till!!!!!!! och på onsdag är jag på tingsrätten hela dagen så .. DETTA ÄR AWESOME. och valborg imorgon japjapjap, hoppas på fint väder och gött folk! 







Saturdaynight

Hade en asbra kväll igår med några goa människor och har nog inte skrattat såhär mycket på länge faktiskt! :) hade med mig "helt hysteriskt" och ja, det var det sannerligen, men grymt roligt .. Eller hur!
Känner mig riktigt slö idag så ska nog ta och ligga kvar i sängen ett tag till! :D


hey



YEHAA vinst med 1-0 i första seriematchen, kammar hem 3 points och det äger!!! :D nu ska jag in till stan för lite grill med ett gött gäng! ser verkligen ut som en skolflicka på sista bilden, haha. fail

HERRÅ

beautiful creation



well hellohello, sov till halv 11 vilket var det längsta jag sovit på jag vet inte hur länge!!! grymt skönt :D har målat naglarna, i brist på annat ... och gör lite lunch och ska snart börja packa, och cykla ner till floby! tror det kommer bli en primamatchstart dethär och jag hoppas vi får en FET text i tidningen! hehe ;) 

SEE YOU LATER GUYS!

Somebody that I used to know

Mkt trevligt förkrök, men ålle var väl inget att hänga i granen precis .. Yaya, alltid trevligt att se folk ramla runt och tror att dom är roliga (skulle inte förvåna mig om jag också var just den personen ngn gång ...hehe)

Nu är klockan 01:31 och fick för mig för en liten stund sen att rensa rummet .. Galet men bra.
Ska se till att tagga första seriematchen imorgon också som vi verkligen ska vinna! :D
Puss på er, min kväll har vart riktigt bra. Och jag är glad.


Paramore love love love

Puh, att ligga 25mim längre i sängen och sedan starta med en springtur till bussen är något jag inte riktigt är van vid. Haha :D nu: school! Och jag är taggad


chaos is a friend of mine

Tumblr_m31hdun3qy1qeyg3oo1_500_large

Tumblr_lz3exbq9zq1qcdniqo1_500_large


hey bloggen suger. har ingen ork till att uppdatera, gör ingenting som är intressant att skriva om och allt är bara K  A   O   S ! och jag är ledsen att jag klagar nu men måste bara få ur mig lite grejer här. 
  • jag ska be min engelskalärare byta jobb innan jag går ur 2an, för hennes eget bästa och alla andras!
  • jag är så himla trött på skolan och allt därtill
  • våra schemaläggare gillar nog inte deras arbete, för deras jobb är dom urusla på (!) jag tror min mormor skulle göra ett bättre jobb än dom. SÅ illa är det.
  • ska bli så skönt med lite "minilov" men måste plugga ihjäl känner jag ..
  • jag har så himla ostädat rum så jag är rädd över vad som kan ha skapats under sängen ..........
  • jag är trött på att lägga mig sent varenda kväll för att jag måste plugga, göra dittan dattan la la la la ....
  • jag blev jätteledsen över att horoskopet om mig idag stämde på pricken in på mig, haha :(


SÅDÄR .. nu ska jag inte vara så negativ längre hehe! fick ju iallafall godkänt på min diagnos, fick mattehjälp igår som ägde(!) och mamma köpte en app till mig för 85kr!! ♥ hon äger på alla sätt och vis.

what if we smoke weed



.. angående förra inlägget, hoppas alla gick på det och blev asnyfikna för det var bara ett skämt haha! :D så nej, jag har faktiskt inte vart på dejt i göteborg ikväll. har faktiskt fått lite mattehjälp från en tjej, tänkte nämligen satsa lite på skolan nu det sista. kan ju vara dags att göra det kanske ;) hehe. 

sitter och läser lite körteori och jag kan säga att jag aldrig någonsin har varit så nervös inför något mer än vad jag är för detta med körkortet. dagarna går och snart är det dags för uppkörning(!) jag skulle avlida om jag inte klarade det. verkligen dö.
usch, bara tanken får mig att vilja spy så ska läsa lite till och sen gå och lägga mig.
Godnatt!

Kyssar av lavendel

På väg till Göteborg för att gå på dejt. Lite nervös och så men hoppas det går bra! <3


we're just young, wild and free



lyckan som uppstår när man vaknar 05:30 och inser att man har mer än 2h kvar att sova. #denkänslan

min dag har börjat asbra, ska åka till skolan och ha 2 simpla lektioner. därefter sätter jag mig på thorells, och jag hoppas att det snart är sista gången jag sitter där!! :D dagen blir lång, åker till göteborg för lite special' och kommer hem runt 9. 

funkar ricinolja på ögonfransar tro? .. hade vart asbra.

en tisdag utan kaos



precis kommit hem från träningen, riktigt rolig dessutom! har smetat in lite ricinolja i hårbotten + hårtopparna för att nu se ifall det växer så ofantligt mycket fortare som alla säger. jag tror jag mesade väldigt mycket dock så vi får se, ska se till att ta en "förebild" imorgon för idag hade jag hemskt flötigt hår hehe. 

senare: läsa lite teori inför uppskrivningen som är den */* ... skitnervös(!!)



crocker jeans



my new love!

trots att jag haft mina gamla i 2 månader fick jag byta dem så massa ++ till JC i skövde! 

nu: läsa lite eng. glosor 
senare: ta en promenad och testa ricinoljan(!) 



hoppala la la



har vart en minst sagt, snabbvisit i skövde för att byta ett par byxor (som sprack MITT PÅ RUMPAN!?) och inhandlat mig ricinolja. och det ska jag inte ha som laxermedel haha, utan det är ju till håret såklart. ska väl ta lite före/efterbilder så ni kan vara med och kika! 

dagens scenario -
jag går in på apoteket, säger att jag vill ha ricinolja. "det blir 65:-, tack!" langar fram mitt kort och knappar in koden och får meddelandet .. medges ej .. försöker igen medan damen/tanten säger " jag tror inte det är lönt att prova ..." och nej, det funkade inte såklart. min första tanke var " fan, nu kommer hon tro att jag är urfattig som inte har några pengar ... men jag har det, jag är ju inte dum!!" ...
när jag går ut därifrån kommer jag på ... JUSTE, beställde ju grejer på internet igår så har enbart 32 riksdaler kvar hahaha. lyckligtvis hittade jag 200kr i min bakficka. MUMS 
så ingen skada skett, förutom lite rodnad på mina kinder. haha! 



A little happiness among the sadness

Mja, såhär random känner jag mig idag. Har endast en lektion kvar, #happygirl94


äger



har motivation noll till att plugga vidare på det här himla engelskaprovet. men det är ju enbart 47 dagar kvar + 1 år till studenten(!!!) så jag får leva lite på det ett tag :D
spelade sista träningsmatchen idag, och tog med en vinst på 2-0 hem och dessutom var det mot ett div 4 lag och vi hade bara två, ibland en avbytare så det kändes för jäkla gött må jag säga!! alla var så himla duktiga, över hela planen. 

nu: plugg
senare: käk och lite rensning av rummet förhoppningsvis. 





Till mojsan - mos - mois - mös - mojs - moatoa

Dscf2383_large
63050463503290096_vk6cjbmb_c_large
Tumblr_m0r7pqe9zj1rq5cmao1_500_large
French+braid_large
Moa, när du ändå bara ligger hemma och är sjuk kan du börja öva lite på några av dessa. Deal eller?
tobias har lite förkrök här hemma, så får sitta vid hans dator som inte har några högtalare .... så ah, det ägde ju
+ plugg. mysigt

hej nu går vi



idag fick det bli jag-orkar-inte-fixa-håret-uppsättning.
har fått en pollypåse utav mamma så att jag ska klara kvällen, (mitt absoluta favoritgodis!) så nu känner jag mig trygg. ska strax in till stan för att öva lite med Fredagsensemblen, och sen försöka luska ut hur jag ska komma hem .. så hör ni inget från mig innan 9 ikväll, så kan ni nog konstatera att jag går hemåt. men det hoppas jag verkligen att jag ska slippa haha :D 



Vi tar en dag i sänder



besökte graven idag, så himla fint med alla blommor som lagts ovanpå. ♥ 
det var en krävande dag igår, plus att det blir så jobbigt när alla nära samlas och är ledsna tillsammans/sörjer. så nu, ska jag göra precis som min farmor hade velat att jag skulle göra ; leva mitt liv! och det är jag pepp på, riktigt pepp! 

ska iväg med F-ensemblen och sjunga på ett bröllop ikväll och sedan ska jag ha lite "rehab" för mig själv här hemma. plugga till lite prov/körkort etc, städa rummet och även rensa ur massa grejer. har samlat på mig så mycket skit det sista så det är inte klokt!!

någon som är sugen på mina orangea skor kanske?
;) 



Jag målar himlen i svart



min älskade fina underbara farmor ♥

dagen har varit fruktansvärt jobbig, men ändå väldigt fin och jag är 100 på att hon är nöjd, där hon nu är. pianolåten och solona gick bra, men att stå där framme och verkligen inse att jag aldrig mer kommer att få fira in ett sommarlov med henne, aldrig mer få lösa korsord eller spela fia med knuff och aldrig mer få krama om henne. Ja, det är tungt i hjärtat. verkligen tungt. 

Fick också reda på att hon skrivit ett brev till alla sina barn/barnbarn innan hon dog som vi läste nu. lite kortfattat om slutet : 
" jag har bett för er, och önskar att vi ses i himmelen. men lev nu era liv, och ta hand om er. jag älskar er!" 


så ja, jag hoppas vi ses i himlen, nangijala eller var vi nu hamnar.
jag älskar dig ♥







Jag vill så gärna springa ikapp dig



sista dagen innan jag tar helg, har gått snabbt och har vart så gatt! 
vi får se hur jag "lyckades" med matteprovet, öppnade inte ens boken igår så förväntar mig inte så värst mycket där inte. har bytt kurs från aktiekunskap -> musik&kommunikation och hallelujah säger jag bara!! ska bli så skönt att ha en chill kurs. :D 

Har suttit på lillablå med en touch av rött (internt haha!) tillsammans med mina godingar Lisa och rebecca. träffade på moa en liten stund, hon stod utanför systemet för att ett fyllo skulle köpa ut till henne.... jag säger då det ..... haha nej, skojar såklart! ;) 

har spelat piano och sjungt inför imorgon. känns lite som domedagen.. jag hoppas på att jag inte tabbar mig för mycket och att ni slipper ett alltför blödigt inlägg här imorgon, men får ursäkta mig i förväg isf .. eller näe det är ju min blogg trots allt.







Forever alone

Har slutat och donat med diverse saker. Väntar på Rebecca och Lisa som har dans och sen blire fikatime! :D

Tyvärr så sitter jag här själv, har till och med lagt fram lite böcker för att "visa" att jag inte är så ensam. Jag ska ens inte plugga så ah ensam tjej. Haha sån fail

Jaja, nästa steg är väl att svara i och prata i telefonen för att få folk att tro att jag absolut inte sitter här själv haha!
Puss på er


DAG 10. (?)

Detta hade jag idag (även igår, i know) min nya tröja från lager och mina svarta jeans som färgar av sig!!!!! AARHhhGggh :@

Imorgon blir det skola till 4. Ska sätta ett IG på en mattediagnos, byta lite kurser för att höja medelbetyget eftersom jag tydligen inte är den som satsar på skolan haha :( så synd egentligen! Sen blir det fetmys med goingarna. Me love <3

Godnatt


balooba



tröstshopping.
hårfärg och ett blått fräscht linne. 
japjap.


nu ska jag iväg och träna, heyho!

Bungalow-gänget

hahaha - fucking love this picture! alla hänger med, japjap :D 



jag hängde inte riktigt med i svängarna.  seriöses tös





Is it just a game



Hejhej! Vill bara förvarna om att det kan komma lite halvdystra inlägg nu lite då och då men det får ni klara er ifrån. slutade skolan 11:55, hur gött som helst! och min ambition för idag är att endast ligga i soffan och lyssna på min nya favoritlåt (kommer upp här snart), egentligen har jag tusen saker att ta tag i men min "I-don't-fucking-care-anda" tar över lite för idag. 

torsdag  - ska gå en HELDAG i skolan, sedan försöka glömma mina tankar för en fika med mina vänner. ska bli skönt!
fredag  - ledig dag. begravningen börjar 11:00 och jag ber Gud att jag ska kunna hålla mig ifrån tårar när jag sjunger. vet redan nu att det kommer bli den jobbigaste begravningen hittils.
det finns stunder då livet faktiskt inte är vackert.

soifLA



det snöar sönder här hemma, ska strax in till stan. 
vill inte vara hemma.
hejdå

ni finner mig på instagram, juliahsson

The only way is up


me and my beautiful friend. ♥

From Italy




åh så skönt vi hade det. lite fotbollslir bland bergen i solsken. det var bra, det! ♥

Imorgon är jag ledig, eftersom att alla andra har språkdag - och åh så jag mår ;) ska bli så underbart! har gjort en egen liten TDL som jag ska försöka följa och se hur mycket jag klarar av under dagen. har haft en lång, intensiv och minst sagt ganska krävande dag så ska strax sova så jag får min LÄNGSTA natt denna veckan. 

TO-DO-LIST. tisdag(imorgon)

göra en insättning på mitt kort

köp en BRA deo

sitta vid datasalen/läsa teori

hämta engelskan på skolan + plugga glosor

öva piano + sång

ut och springa

packa upp väskan från italien hehe (har tagit bort alla träningskläder så det stinker inte, lovar!)





Live life

Nya vita converse - inte precis som alla andras - skönt!
Ny vit tröja - mysig
Solnedgång - love

Drog en vinst mot T-holm idag, ska sätta mig ner med lite go aktiekunskap, men även körkortsteori.
Jag längtar INTE till denna kommande vecka ...... Jag längtar INTE till skolan ..... Jag längtar INTE till helgen.


Sådant som gör vardagen lite bättre

Lager 157 en snabbis efter skolan, hittade lite smått och gått. Bl.a. Ett par nya converse!
På kvällen blev det gondo tillsammans med Lisa, Emma och Johanna.
Fick present från Lisa också!!

Det äger att veta att man har så fina vänner, hade en jättemysig kväll igår.
Puss på er, fina!


som en bro över mörka vatten ska jag bära dig.

Goodbye___forever____by_lolimoetan-d4l7yrz_large
tar en break från bloggandet för några dagar.
mina ögon är uppsvullna som glober. jag känner mig inte värd nog att kunna le och visa glädje, inte nu. Och jag vet att man verkligen inte ska tänka så, men det kan inte undgå mig.

det är så jobbigt att visa sig "svag" i skolan eller offentligt, så åkte hem efter nationella speaking efter att jag suttit där och gråtit. = gick ju alltså inte så bra. 

ska försöka samla mod och sjunga på begravningen om en vecka, kom gärna med förslag. helst på svenska. 


håll mitt hjärta, håll min själ

.. att mista det finaste man haft.

livet är så orättvist, så himla orättvist. Italien var bra, men kom hem till en upp-och-ner-vänd värld.
och ännu en gång, var jag inte där.
inte där för att säga hejdå

High five

Nytt skal från marknaden, yeah
Har köpt jordgubbar till bussresan, yeah
Äter Joels supergoda kladdkaka, yeah
Ska åka ner till floby nu, packa det sista yeah

Hihi hejdå

Och hej Italien!


day after tomorrow

Jag förgyller annas dag idag, genom att åka med henne in till marknaden en stund. kommer hänga med min söta mormor också! :D 


Till anonym: Tack så jättemycket, vad glad jag blir! :D jag köpte färg till brynen men har aldrig vågat testa så jag kör på HM's brynpennor som funkar jättebra tycker jag! hoppas du är nöjd med svaret. 



halvtaskig bild, men söt syster iaf! ♥

Calm me down





It was like you already knew my language

onsdag

HAR inhandlat present till mamma (jag äger på att köpa present till henne!), gjorde sluttestet på körskolan och köpt ilägg/vaddering till min bikini(som är från asos). nu är den sk complete! ♥ längtar ännu mer till sommaren nu!! har snaaaart skrivit färdigt min inlämning i engelskan men hamnade nu framför chelsea-benfica tillsammans med lillpysen :D



ahrå

har inte tvättat håret, eller ens borstat det på sisådär 3 dagar, ASFRÄSCH BRUD. jag vet!
ska iallafall borsta gaddarna så jag är lite fräsch iaf, hehe
puss



just randoms

sovit hos rebecca, legat i varsin soffa med varsin chipspåse och kollat på how I met your mother. det ägde! :D sitter med en engelskauppgift som jag ska skicka in innan jag drar till Italien (BARA 2 DAGAR KVAR!!!) och när jag är klar med den sticker jag till stan, ska köpa present till mamma och sitta vid körskolan tills evigheter ....... är SÅ trött på att sitta i den där förbannade datasalen! :(

ska bättra mig på bloggfronten, snart så.

åh så bra

min tisdag blev precis bra.
cyklar till Fby och umgås med mina fina ♥
åh lycka

taggelse



har börjat packa till Italien, är så så taggad nu!! :D min hand på bilden ? ...... hahaha!
har precis cashat in X antal tusen, vilket känns bra nu när jag ska åka, shoppingpengar + sommarpengar. perfekt! har läst lite körteori, ska strax börja fixa mig och dra in till stan.
min dator har kanske kraschat, men om inte så ska jag köpa en extern hårddisk DIRREN så mina bilder/filmer inte försvinner ♥

PUSS!

Suckar i hemlighet

Jag blir så trött på mitt, minst sagt röriga liv ibland. Life is tough


oh happy easter holiday!

Älskar dessa lov. kommer nog vara en av de saker jag kommer sakna efter studenten. har kommit och tänka på det mer och mer, att jag faktiskt kommer sakna min klass en del!! även om jag är så himla skoltrött och bara vill gå klart. men ... ändå? då är det livet som är kvar, vad händer då? med den omtalade framtiden? lite scary det där. 

är iallafall överlycklig över att ha lov, ska plugga lite körteori ikväll och imorgon ska jag göra sluttest & övningsköra med freddan! :D
körkort om 1½ månad, wiiiiiiiieeeee !!! ♥



det är inga problem, eller vad tycker du?

har inte riktigt alla hästar inne idag.
sovit hos moa, fotat etc och det var jättemysigt! ♥ skulle ladda in bilderna på min dator nu då jag ser att jag tydligen raderat ALLA JÄVLA BILDER ...... men som tur är la vi över dem på moas dator så ska hämta dem hos henne någon dag. PUH säger jag, annars hade jag inte vart glad haha! :D

så länge får ni en bild på min kompis, skatan.
ikväll blir det chillkväll - är så glad att det är påsklov. W O N D E R F U L ! 





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se