F I O R E L L I

kan nog vart sommarens bästa kap&köp, är supernöjd! :D 
har jobbat hela dagen, min chef kom och sa att han var väldigt nöjd med mig och att det förmodligen blir jobb i höst - HUR GLAD?!?! shit, det gjorde verkligen min dag. 

fem bra saker - 
  • jag åker till turkiet om bara 10 dagar!!! 
  • moa fyller 18 om bara 4 dagar!!
okej, jag kom inte på fler saker, är bara så himla nöjd och glad över allting och alla! att försöka börja tänka mer som att "man lever bara en gång", "du är bara ung en gång", "ta chansen eller ge den till någon annan" .. etc kan faktiskt hjälpa. jag tycker det är lite skrämmande men det är så jävla sant, vi är ju faktiskt bara här en gång, och inte vill man sitta på hemmet när man är 90 bast och ångra alla de saker man inte gjorde under livet, att man aldrig tog den där chansen, att man aldrig levde ut eller levde ut till 120%.?! inte jag iallafall. gör det folk inte förväntar sig av dig, överraska och chocka. Gör livet till något att verkligen leva för! 

sorry för all denna happiness-yra, och alla deeptalks om att livet är nu etc. men tänk på det, och gör det bara. ska ut på en promenad senare och sen väntar ytterligare 2 jobbdagar, can't wait! 

 
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se