An eye for an eye

Äntligen fredag och snart helg. :D
Känns som att veckan har gått sjukligt snabbt trots att jag haft 26 lektioner...vilket känns underbart! vaknade upp hos Lina, och det var huur mysigt som helst!! hennes lägenhet har blivit jättejättejättejättebra nu när hon inrett allting så jag hoppas hon blev nöjd med min bäddning :D hihi! 
Ikväll blir det myskväll med tjejerna och sen blir det jobb hela helgen. det ska bli superkul för jag har inte jobbat på ett tag och ja, osten äger helt enkelt ;) 

just nu har vi projektarbetstid så jag ska åka och träffa Lisa nere på stan och sedan gå till banken för att fixa ett konto och även beställa flygbiljetten till Filippinerna. soo exciting! 
hejdååååååååå 
 
 
 

du är en soldat för mig

 
 
hade en riktig rolig eftermiddag med ettorna igår och undrar lite varför vi aldrig sett dem förut?! och hoppas att vi inte får någon skit för att vi lekte lekar med dem men vem vet - någon kanske känner sig kränkt av att hoppa säck?.... eller det är väl egentligen lärarna som är de känsliga .... löjligt! 

har massa att tänka på ikväll, massor att göra imorgon och har fullt upp i tankarna men detta är så kul. mer än kul! och snart vill jag fixa mitt hår, och beställa massa saker. meeeen, det går ju inte riktigt eftersom att jag lagt undan massa pengar och vill verkligen inte "misslyckas" genom att ta därifrån så jag längtar efter min lön, som kommer om 26 dagar !!! :D 

put your hands up in the air



facelook of today. 
idag njuter vi av torsdag i skolan, är fett pepp! :D 
ska fixa lite med mitt & lisas projektarbete, inventera på pas med laget för att sedan somna i stan, hos min fina Lina. ♥ hoppas ni har en bra dag, ska lägga upp lite mer nytt imorgon. pussssss

hey summer 2011



hittade en minst sagt charmig bild från förra sommaren, då vi skulle till Emma på fest haha :D 

har psykologi atm, vilket är roligt faktiskt. och ska snart iväg och KALASA FÖR ETTORNA!!!! (ett annat ord för nollning, eftersom vi inte får använda det.) ska bli askul, bara jag hinner äta först för jag är så så hungrig :( 


imorse gjorde jag den typiska grejen som jag tror hälften av alla ungdomar gör... jag låg och snoozade i min säng och hade det gött, sen stängde jag av larmet eftersom "jag ska snaart gå upp, ska bara blunda lite först" och vips så vaknade jag en halvtimme innan bussen gick... puh, att det ALLTID händer, och att jag ALLTID fortsätter göra det trots att jag vet att jag kommer hinna somna .. haha! 
någon som känner igen sig? ;) 

gammal goding



haha söt bild från juni 2011, en nyklippt julia med en massa (läs:några) bekymmer. :D 
har orkat mig igenom dagen med 7 lektioner, fullt ös hela tiden men så fåre va! för det är ju förfan sista åreeeeeeet!!! känns dock inte riktigt än men det kommer väl antagligen. har varit och spelat match med min krupphosta ungefär, förlust men vi kämpade bra som fan, och tråkigt nog fick de ett struntmål ... yeahyeah, inte långt kvar tills jag ... är idrottsfri. jag tror det kan behövas under detta året, med tanke på allt som jag har inplanerat och allt jag vill göra. 

ni förstår inte hur pepp jag är på allt, och trots att det ibland kommer upp tråkiga och tunga saker så ska jag s bort detta. leva livet och leva min dröm. 

One thought



jag bär dig tills du orkar gå igen, så att du har kraft.
jag tar hand om dig, så att du kan le igen
min älskade lillasyster, det finaste ♥ 

some news


en kofta från hollister - check! världens goaste. och en klänning. 


har 3 timmars hål nu precis efter min första lektion, den är ju alldeles för generös ...men ska se till att utnyttja den till 100 så det blir telefonsamtal, möte med rektor, gå till schemaläggare och lite annat roligt. har förresten beställt biljett till stockholm - haha! men vi åker ju inte förrän 22 nov så det är ju ett tag kvar så att säga. :D nu ska jag fortsätta med mitt, see you soon 

Dreams and Lies



en bild från i somras (ja, jag räknar det som att det är höst nu).
är hemma från stockholm nu och har haft det jättebra, vi har haft jätteroligt trots våra hostattacker lite titt som tätt och andra attacker för den delen också ... ;) haha! är MER än taggad på projektarbetet och vi har faktiskt fått in våra allra första pengar, vilket känns helt awesome!!!! och i veckan ska vi beställa våra flygbiljetter, helt sjukt. vi ska till Filippinerna. :D 

ska vila upp mig lite och sen får jag väl ta tag i det där med att fota allt nytt jag köpt, är mer än nöjd!

Hey famous!

Strul, mys och fina kramar med modellens bror - does that make me famous? ;)


It's all in your perfect eyes

stockholm calling



if I lay here, if I just lay here. 
would you lay with me and just forget the world?

Livin' on the edge

På väg till Stockholm, vilket ska bli såå skönt! Att få komma bort till lite annat, få lite go shopping och en start på vårt projektarbete.
Inom 2 veckor har vi bokat flygbiljetter till Filippinerna, vilket känns helt otroligt häftigt!! Vi ska verkligen iväg :D nu gäller det bara att ligga i så vi får ihop massa pengar som vi kan ge bort! Hejja oss !


Find what you seek



snurvlar som en jag vet inte vad, men just nu är jag bara glad - trots att jag lyssnar på the scientist, en låt jag kopplar till gråt, men inte idag. inte nu. har hängt med lina till hennes lägenhet idag, gjort lite mat, kollat på film och bara haft sådär himla mysigt! ska bli så kul när man kan komma hem till henne om man är trött någon dag/ledsen eller bara jätteglad, att få dela allting. 
idag har jag även fått mitt lönebesked och JAG GAPADE SÅHÄÄÄÄR MYCKET !!!!!! jag är paff, helt speechless faktiskt. och fett lycklig :D 
imorgon sticker jag & lisa till stockholm, vilket gör mig ännu lite gladare eftersom det betyder en början på vårat projekt och massa shopping. ♥ ska skriva mig en liten lista och sedan gå och lägga mig. packa får jag göra imorgonbitti. 
godnatt på er, era fina. 

wantiies


fick just tågbiljetten till stockholm och är såååå shoppingsugen. och ska antagligen köpa det ovanstående. mums. :D 
batman filmen var sjuukt bra igår, så är mer än nöjd. stannade i stan över natten och nu är jag på G i skolan här, har bara en lektion kvar och sen flyger jag hemåt. 

Biomys

Onsdagsmys med en fin vän. Pusspuss


TODAY'S



Godmorgon, religion står på schemat och även att dö av min mensvärk. varför är jag tjej under just denna tid?? åh dö, snälla döda denna värk. IALLAFALL, har min nya kofta på mig - mh, jättefin och skön är den. SUPER :D ikväll blire onsdagsmys - återkommer till det. 
hey mongoface haha! 

HA EN ASBRA DAG I SKOLAN/JOBBET/HEMMA/I HIMLEN etc etc 

tjeenaräääää



bakar bröd och är allmänt händig i de fulaste byxorna jag kunde hitta! .. och som sorgligt nog är mina. 
ha en fet kväll alla kära läsare, jag återkommer imorgon. 

what we had was gold


in the middle of something



Min första skoldag är gjord och ja, jag är redan skoltrött. södkgnakjnsfdfg!! men det är ju ett år kvar, det fixar jag! fick dock ett väldigt dåligt schema men jag antar att man inte kan förvänta sig så mycket mer från ållebergsgymnasiet. ;) har pratat om mitt&lisas projektarbete idag och åh så taggad jag är!! och på fredag sticker vi till stockholm för möte och andra skojigheter. nu ska jag ta en PN, och ladda ner ett avsnitt av HIMYM. ♥ min nya favvoserie!
puss på er godingar. 

happy ever after



är fortfarande sjukt slö efter resan men snart är jag på G igen, vilket ska bli väldigt skönt och är sjuuuukt pepp på sista året. kan knappt fatta att det är på gång, mitt allra sista år. det har hänt så himla mycket under denna tiden och allt det där präglas till den man är, tror jag. jag måste börja styra upp mitt liv lite nu, så att jag klarar sista året utan allt för mycket stress, för det kommer hända mycket roliga saker, det är jag helt 100 på. :D 


gör lite notes till mig själv här, och sen får jag se i slutet av veckan hur det gått. OK? 

  • ring sjukgymnast
  • prata med min handledare/projektledare om helgen
  • planera stockholmsresan med lisa
  • antagligen anmäla mig till en dansgrupp (jag chockar till och med mig själv!)
  • åka till en vän med en alldeles för sen studentpresent, haha



iphonia



åååååååååååh vad jag saknar ...!!!! helt sjukt. 
ska iallfall se till att börja jobba nu så jag har lite pengar att leva på i veckan, och sen ska jag se till att packa upp min väska så den inte ligger och väntar i över 4 veckor (det har tyvärr hänt förut ...) 

when you try your best

 
kommande vecka ser ut såhär hittills, och jag hoppas det inte kommer in alltför mycket till på schemat :D har mest sovit hela dagen, tar igen mig från resan och bilder kommer upp imorgon eller lite närsom under veckan. försöker hitta så mycket som möjligt att se fram emot, så att tiden ska gå snabbt - men snabbt till vad vet jag inte än. 

har haft alldeles för lite ork och för mycket tankar idag och det brukar inte sluta på bästa vis haha så drar mig redan mot sängen. imorgon hoppas jag på mer energi, och lite jobb här hemma pga ett alldeles för tomt konto ...

nu måste vi dra



Hej på er! är äntligen hemma från turkiet, alanya. det har varit den bästa veckan i mitt liv, fullt seriöst. jag har haft så jävla roligt, solat, badat, festat 6/6 kvällar och allt har bara varit så jävla roligt heeela tiden. träffade 2 andra tjejer som var uurgoa som vi umgicks med och träffade massa annat folk. mitt liv äger.

men nu sitter jag här hemma och är jättedeppig, haha. vill så himla gärna tillbaka och har redan tröttnat på att sitta hemma. hjälp mig! 

ska sova nu, efter att ha snittat ca 3h varje natt under resan och även försöka sova bort min lilla ångest. 
puss

my lovely little ones

NU DRAAAAAR VIIIIIIIIII, HEELLLOOOOO TUUURKEEEEEYYYY !!!!!!!!!!!!! :D 

ÄR SÅ JÄVLA GLAD, KAN KNAPPT BESKRIVA DET. JAG OCH MINA FINA DRAR NU, KOMMER HEM OM EN VECKA!!!!!! WOOPWOOP. 
JAG ÄLSKAR ER, ♥ mina fina, och otroligt jävla bra vänner!


Happy workday!

Lyxar till det på jobbet med mina goa kollegor! Ikväll ska jag börja packa till Turkiet, och det finns inga ord till hur mycket jag längtar! Vi åker om 2 dagar, fattar ingenting.
Jag och mina fina tjejer! Är så jävla lycklig just nu och känner mig starkare än hulken, bättre än Batman och ja jag känner mig bara så oövervinnelig (?) detta trodde jag verkligen inte för ett år sedan!

Hejhej!! :D


eigthteen

fixat 11,5 h på jobbet idag och jag bara älskar det. morgondagen blir repeat och sedan ska jag börja packa(!!) helt sjukt att det verkligen är snart vi åker, kan fortfarande inte förstå det riktigt. 

godnatt

moa bjur' :D 


karma

hej, jag är en usel bloggerska. I lördags så överraskade jag, Lina, Emmy, Frida och Mirelle Moa på hennes släktkalas med massa ballonger och presenter och skratt därefter. det var hur mysigt som helst och jag har helt klart saknat hennes mormor ♥ hihi. 
jobbade i måndags och sedan stack jag, Lisa, Moa, sebbe, filip, emil och mikael till lidköping, måndax. det var jätteroligt, jag ramlade in i en stenmur inne på dansgolvet(?) dock, haha! men skrapsår får man räkna med :D jag, moa, sebbe och filip slängde oss i bäddsoffan i gäststugan och somnade runt 06 kanske. känns som att sena nätter och för lite sömn börjar bli till en vana ... 

ska jobba i restaurangen på osten nu ons-tors för att lära mig den också, har antagligen jobb i höst och även i jul. superlycklig! på lördag drar jag och mina 4 fina till alanya!! är så otroligt taggad och det känns nästan lite overkligt. vi ska verkligen åka tillsammans, alla fem. STORA HJÄRTAN PÅ DET. 

ligger back på kontot eftersom jag är skyldig folk mkt pengar, bådar inte gott detta. 
nu ska jag lägga mig för att börja jobba 07' imorgon, kommer mer kalasbilder imorgon kväll mina kära vänner.

 

It's a fine line, dude

har kommit hem från en ytterligare träning och det var den allra sista för denna helgen, känns skönt eftersom jag inte kan använda mina ben som man ska göra haha! lyckades hinna med 3 olika fester igår och jag hade så himla roligt. jag, lisa och mirelle somnade vid 05:00 och sen vare bara att gå upp kl 08.00 för att åka med tåget, hejja oss! sitter och käkar keso&hallon och korvbröd till kvällsmat för jag ORKAR INTE ställa mig och göra något, vet i tusan vad jag ska äta på jobbet imorgon för nu tog korvbröden slut :( sitter i en sleten tisha och trosor och tänker på hur jävla gött det är, bara chilla liksom haha. håller även på att ladda ner systrar i jeans, som är himla mysig och kolla på. man blir så taggad till hur man ska vara med sina egna tjejkompisar :D kom även på mig själv förut att jag somnade när jag satt och smsade?!"?!? FLERA GÅNGER också hahaha, #tröttjej

little lion man



men tja, äter lite gofrulle och träningen börjar om 25min. har inte tagit på mig än så det kanske kan vara dags eller. jap, får fan sluta slöa nu!! :D 
idag äre mycket på schemat som ska hinnas med, 2 träningar, fest och lite fix därimellan. 

It will rain tomorrow, but I don't care

 
time is everything
 

I had totally forgot



mitt nya äkta skinnskal, hade jag helt glömt bort! är supernöjd med det men undrar hur länge det kommer hålla sig vitt ..... eller vad tror ni? :D skönt att min telefon äntligen blev lite fräschare iaf, och att jag har ett skydd för den delen också! 



paket till moi



precis hämtat ut ett paket, som jag inte har en aning om vad det är i(?) haha, kommer knappt ihåg att jag beställt något så det får bli en överraskning. visar det senare ;) för nu ska jag starta en alldeles ny tradition "torsdagsmys", ska sätta på en bra film, poppa lite popcorn och bara njuta av min alldeles nya mys-torsdag. 

puss på er

don't catch a cold, from the ice of your soul



jag glömde mina skor till jobbet idag - hade samma lunch som igår - mitt rum är som en svinstia - och jag sitter enbart i sängen atm och bara slöar ... men på något vis, så stör inte detta mig det minsta lilla. egentligen jobbar jag sista dagen imorgon men har redan fått mer jobb nästa vecka så jag är så himla glad(!) fyfan vad skönt det är med jobb, och det är så kul att jag haft sån röta med det hehe. ;) 
min kväll ser ut som att det blir en mys-torsdag med chill framför tvn och en väldigt saknad låt i öronen. en riktig sån där "mys-så-mycket-du-kan-låt". ♥ och det kan vara en av de bästa ting som finns, att bara mysa med någon. det kan jag sakna emellanåt. 
även fast ni inte kommenterar för fullt, så vet jag att ni håller med mig! inte sant? :D

don't catch a cold, from the ice of your soul



jag glömde mina skor till jobbet idag - hade samma lunch som igår - mitt rum är som en svinstia - och jag sitter enbart i sängen atm och bara slöar ... men på något vis, så stör inte detta mig det minsta lilla. egentligen jobbar jag sista dagen imorgon men har redan fått mer jobb nästa vecka så jag är så himla glad(!) fyfan vad skönt det är med jobb, och det är så kul att jag haft sån röta med det hehe. ;) 
min kväll ser ut som att det blir en mys-torsdag med chill framför tvn och en väldigt saknad låt i öronen. en riktig sån där "mys-så-mycket-du-kan-låt". ♥ och det kan vara en av de bästa ting som finns, att bara mysa med någon. det kan jag sakna emellanåt. 
även fast ni inte kommenterar för fullt, så vet jag att ni håller med mig! inte sant? :D

12 - 08 - 01



lights will guide you home

F I O R E L L I

kan nog vart sommarens bästa kap&köp, är supernöjd! :D 
har jobbat hela dagen, min chef kom och sa att han var väldigt nöjd med mig och att det förmodligen blir jobb i höst - HUR GLAD?!?! shit, det gjorde verkligen min dag. 

fem bra saker - 
  • jag åker till turkiet om bara 10 dagar!!! 
  • moa fyller 18 om bara 4 dagar!!
okej, jag kom inte på fler saker, är bara så himla nöjd och glad över allting och alla! att försöka börja tänka mer som att "man lever bara en gång", "du är bara ung en gång", "ta chansen eller ge den till någon annan" .. etc kan faktiskt hjälpa. jag tycker det är lite skrämmande men det är så jävla sant, vi är ju faktiskt bara här en gång, och inte vill man sitta på hemmet när man är 90 bast och ångra alla de saker man inte gjorde under livet, att man aldrig tog den där chansen, att man aldrig levde ut eller levde ut till 120%.?! inte jag iallafall. gör det folk inte förväntar sig av dig, överraska och chocka. Gör livet till något att verkligen leva för! 

sorry för all denna happiness-yra, och alla deeptalks om att livet är nu etc. men tänk på det, och gör det bara. ska ut på en promenad senare och sen väntar ytterligare 2 jobbdagar, can't wait! 

 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se