Av dubbla slag



Hej på er! mina munsår är snart borta så då kommer det bilder på mig igen haha och utöver det har jag inte så mycket att tillägga, tänkte risa och rosa här lite nu. :D 

ris
jag ska vara helt ärlig nu, jag tvivlar på att Ållebergsgymnasiet var ett så smart val av skola egentligen ... eller så äre alla lärare som hatar mig helt enkelt, jag vet inte vilket. MEN iallafall, blev SJUUKT arg på min idrottslärare idag som "bara" gav mig VG i idrott för jag tycker att jag är värd ett mvg, lätt. det lät katigt men så får det vara. jag har kämpat som FAN (okej inte alltid.) MEN hon säger "ja, du är ju superduktig på allt som har med sport att göra, din fysik etc är jättebra men du är inte riktigt där än.."
tyvärr så var inte rektorn där idag, men imorgon går jag DIREKT upp dit och snackar för det är så jävla orättvist.
och jag är så jävla less på att ållebergsgymnasiet är så jävla KASSA ! klart som fan ingen ungdom söker dit?!!?! vad har vi som vi står ut med, dom är ju blåögda om de tror att det kommer bli ett ledande val bland elever på högstadiet. vi har ju för fan inte ens ätbar mat?!
nej, jag ångrar att jag valde ålleberg. det är ju pinsamt detta! (jag klankar självklart inte ner på musiken/musiklärarna för det är vi grymma på!)

nu tänkte jag inte vara heldepp idag så jag rosar:

att min bästa vän Moa är så himla stark, I love her! ♥
jag har beställt min balklänning som är jättefin! är lite rädd att jag tycker att den är "för enkel" men det tar vi då. är supernöjd! :D och till sist så är det en grej som jag tyvärr inte får säga men är superglad!!!! :D 
och till sist, såg en asbra film precis nu (har kommit in i någon sådär filmperiod nu haha) som hette .. lottery ticket.   awesome!

shit, det har verkligen blivit mycket åsikter på sistone haha men så äre



Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se