ramlar

OBS, bölar-inlägg

orkar inte att mitt rum ser ut såhär, var vecka. och orkar inte att jag troligtvis inte kan följa med imorgon till mariestad, jag har ju taggat till detta som fan hela veckan ............................. helvete. (första svordomen) jag orkar inte att munsår kan göra såhär stor skada, jag sluddrar när jag pratar och maten har t om åkt ut ur min mun för att jag inte har någon kraft. blir så jääääävla (#2) arg och ledsen. känns även som att mina öron ska börja blöda när som. jag fattar ingenting :( ÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅH. fan fan fan (#3,#4,#5)

sitter och kollar lite utlandsresor för att få upp mitt humör + för att jag är så trött på falköping och all skit som finns här. jag är inte riktigt den som bråkar - hatar att göra det och något jag hatar ännu mer är all falskhet och dubbelmoral. och skenet har minsann bedragit från många sidor det sista nu. vad är fel på vissa människors verklighetsuppfattning egentligen?! jag är trött på folk som rövslickar allt och alla för att visa sin "fina sida" som inte kan brytas. men, jo hurrni. jag är bra på att se det från första stund. 
och som sagt, denna dubbelmoral, rövslickeri och falskhet är jag så less på så att jag skulle kunna spy(!) lägg av med det där. 
jag brukar inte skriva ut sånt här, eftersom att skitsnacket går snabbare än en vind här. plus att det får mig att låta så elak, vilket jag egentligen inte är, haha! men tänkte bara påminna er om att vara försiktiga, det finns många hala fiskar här omkring.

och var medvetna om vad ni gör, vilka ni pratar med. för hur många finns det egentligen att lita på? på riktigt. 

jag vet iallafall vilka jag har, och det är så skönt att veta. ♥






Kommentarer
Postat av: Elin Bengtsson

Jaha, gud va härligt!

Då är det rätt bra trots allt. :D

2012-06-05 @ 15:41:31
URL: http://photogiirl.blogg.se/
Postat av: martina

? <3

2012-06-07 @ 22:12:31
URL: http://mtinamusic.tumblr.com

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se