IG : juliahsson

hej på er! himla dålig uppdatering från mitt håll här men min kamera är sååå fruktansvärt tung så orkar inte ta med den .... ;) haha nej, har helt enkelt inte orkat lägga ner någon tid på det men så äre ibland! dom senaste dagarna har jag bara chillat, spelat lite fotboll, gått lite i skolan .. mja inte så mycket vettiga saker helt enkelt! :D 
idag har jag sjungt på ett ålderdomshem tillsammans med en kompis, pga att hans farmor fyllde år. micket trevligt, och sedan har jag bara vart hemma, försökt lösa diverse saker. har juridikprov imorgon men har som sagt inte pluggat som vanligt. det är ju inte min starka sida så att säga! men jag hoppas på det bästa ändå :D slår upp lite i lagboken bara, så fixar sig allt. ;) 

nu ska jag ta och lägga mig. bild från joels match. den bild jag så gärna vill lägga upp GÅR INTE att lägga upp. fattar ingenting :( tråkigt! 

MEN .. är det för dålig uppis här så följ mig på instagram istället, juliahsson



I'll show you how to do it

idag är min dag, jag känner det på mig. fick bla godkänt på mitt matte B nationella så jag slipper göra slutprovet och kan sluta tänka på matten för denna termin. sinnes! blev hur glad som helst. ska nu ladda upp inför match, 19:30 á Dotorp. det tråkiga är att jag ALLTID blir så jäkla nervös haha. jag fattar inte riktigt, man har gått ut på planen och spelat match huuuur många gånger som helst och ändå är jag alltid lika nervo ... WHAT?!?! :D men som sagt, jag känner att det är min dag. och det är vinst som gäller! 

ha en bra kväll fellas,


Wednesday

Har redan slutat (11:55) och sitter helt själv på bussen hem. Funkar för mig! Ska ladda upp för match ikväll, då vi spelar mot FFK på dotorp. #nervös

Well well, have à nice day


a bitter sweet symphony

träning - pannkakor - dusch. en mycket mycket skön kväll. är dötrött men ska åka iväg nu en liten stund och bilderna från helgen går fortfarande inte att ladda upp. knäppt! 

btw, på onsdag spelar vi, Floby If - FFK på Dotorp 19:30 så kom och kolla !!! :D alltid roligare med publik. kommer nog bli en grym match, och vinst för vår del hoppas jag självklart.
puss



22:49



Tumblr_m0d49scflq1qi8knro1_500_large



2 inställda lektioner imorgon - börjar 11:20. fysatan vad det kommer äga. plus att jag kan ta bilen! ville bara dela denna otroliga information tillsammans med er. nu ska jag göra mig iordning inför sängen, läsa en bok och göra lite smått&gott.

finns det liv, är det aldrig för sent.

en bild från idag. joel vann klassbollen för tredje året i rad! min dator spelar ett spel med mig så kan inte ladda upp någon mer bild än denna så det får duga. :D efter att kollat på både joel och anna drog jag till jobbet, som var ofantligt roligt idag!! låter kanske inte särskilt lockande med att plocka tallrikar/disk men det går så jäkla fort och ja, jag klarar inte av jobb som det går att sega på .... jag blir sååå rastlös! 

har vart hos mormor, och sedan kommit hem och firat mamma lite. = 1625kg tyngre än i morses haha! nej, men åt för mycket av söta/mastiga saker. tagit mig en joggingtur nu på kvällen och ah, det är som terapi för min skalle. helt underbart ♥





08:27

men tja! igår blev vi lyckliga vinnare till Eurovision och fysatan vad hon ägde!! :D
är på väg in till falköping för att kolla när mina småsyskon lirar klassbollen. tar med mig kameran så det kanske kommer några fina bilder. ska bli så roligt att se anna spela, hon är verkligen ingen sportmänniska över huvudtaget... haha

sen sticker jag till jobbet ett tag, vill så gärna hinna ner till ekvallen och se floby VS valtorp men får se om jag hinner det, om inte .. KÖR ÖVER DEM(!!!!) :D




heja håret, det har blivit blondare

Mina kvällssysslor

En svettig Julia, en jordgubbs/rabarberpaj med kaffe, och två Julia innan joggingturen.
Så sjukt skönt att ut och springa lite, får bli mitt nya intresse tror jag!... Men nu sitter jag här med mitt eländiga höftben som värker som ini!!!! Får ta tag i mitt liv och ringa en sjukgymnast för det går ju inte detta.
Har kollat på loreen nu tillsammans med Joel och Anna, och jag hoppas verkligen vi vinner. Så YOU GO GIRL!

Ska jobba i baren på kurorten imorgon btw och det ska bli skitroligt! (hej pengar, det var längesen sist!)Sedan ska jag hem och fira mamsen och hoppas på vinst när U-laget kickar skiten ur valtorp.

Ha en bra kväll nu, girl 'n' boys


hela världen står i brand

vaknade tidigt och drog till skövde med småsyskon och mamma. har inga pengar alls men köpte ett par brillor på MQ ändå, micket snigga! :D missade ju dock alla soltimmar så är lite depp men hela sommaren väntar ju så det blir nemas problemas hurrni.  
är sjukt shoppingsugen så tyvärr ryker det nu några hundralappar från sparkontot, I'm in love ... ♥ 




10:32 i mitt kök

Godmorgon! Sitter med Anna i köket och grillar lite, i brist på annat liksom. Ska strax fixa mig lite, tog fram min fina långklänning idag och snart drar jag till skövde.

Mer bilder på det kommer!


FOKUS

njuter även idag av solen. den äger ju! 
ska nu gå och beställa en tårta till min mamma och sedan köpa en present. det gör väl alla ...? ;) haha



Yesterday

Åh vad livet är bra. Slutar skolan om X antal timmar, ska beställa en tårta och överraska mamma på mors dag på söndag. Puss!


Där jag hänger min hatt

Hej på er! tog cabben till skolan idag och ojoj vad gött det var! och jag bara avgudar vädret, så när det är såhär varmt och gött älskar jag sverige. strögat runt med lisa, tagit en glass, hängt i skolan och sedan åkt hem för att träna.
kollade floby-united och jag klarar knappt att kolla derbyn för jag blir så arg haha! men seriöst, SLUTA FILMA SÅ JÄVLA MYCKET UNITED, så sämst. och domarn var ingen hitt heller (iofs brukar det alltid låta så, men idag.. så vare verkligen så!!) han delade ut gula kort som godispåsar på planen. får väl bita i det sura äpplet och säga grattis, men så dåligt att killar ska behöva lägga sig för minsta lilla för att vinna?! team idioti.

jaja, det äger att det redan är helg imorgon. LOVELOVELOVE ♥






känner du lyckan genom sorgen

suttit vid thaien med moa i ca 2h och bara snackat om allt från gravida magar till bilar som inte stannar vid stopplinjen. (haha) så himla skönt att bara dra sådär för en stund, inte för att min skoldag/dag vart jobbig but still! :D 
och blev suupernöjd när jag fick ut och köra med denna pingla hemma, hihihihi. och den glider jag&rebecca in till skolan med imorgon, nercabbad ofc! hihihihi :D #coolgirl94

är så nöjd, ska fasen se till att skaffa en sån när jag fått cash. fast en lite nyare dock hehe. och den är ju sjukt söt, as liten. 

NU - promenad i solnedgång.
SENARE - gitarren i knät. 




svalkar vinden, värmer solen

det finns knappast något bättre än när värmen och solen kommer. jag älskar sommaren! har legat ute, somnade i solen och brände mig SÅKLART på ryggen haha. trots att jag hade solkräm :( jag måste bli bättre på det där alltså annars kommer cancern och tar mig. 
gjort mina naglar fina, nu ska jag hämta min cykel och dra ner till thaien och möta upp Moa. vår tradition 2011, som vi dock bara gjorde EN gång, haha!

är iallafall så himla glad över detta väder, vem orkar ens vara sur då?! 






heja mig

gjorde mig en riktigt brakfrulle för att prestera som en Gud på matte B nationella. men jag får nog helt enkelt vara ärlig och säga att jag inte är något mattesnille (längre..) MEN, inga sura miner för min del eftersom jag redan är hemma och det är SOL SOL SOL ute, jag får ta lillbilen utan tak på till skolan imorgon (!!) och ska sätta mig i solen och läsa. Heeeeeelt wunderbart!! :D
love life you know.
enbart några få skoldagar kvar innan sommarlovet också, detta kan inte bli bättre mina vänner! 



water - coffee - egg - home-made bread - greek-yoghurt - raspberries - mangos ♥

taggar inför livet och allt som hör till

har bokstavligt talat slängt av mig mina kläder precis nu när jag kom hem. har ju som vanligt inte lyssnat på mamma när det gäller att ta på sig solkräm och ja, här sitter jag nu röd som en mogen tomat och kommer inte kunna sola på hela veckan, då det faktiskt ska vara SOOL. att det kan vara så svårt ...... 
ska försöka plugga lite matte innan nationella imorgon, känns VÄLDIGT PEPPANDE VA VAVAVAVA :D mja, men några points ska jag allt se till att kamma hem. LET'S GOGOGO!!!

förresten ..
hämtade ut mitt körkort idag, och ojojoj vad bra det kändes må ni tro! trots att bilden inte blev helt okej men blir man någonsin nöjd med sitt passkort/id-kort/körkort?! NEJ, det har då aldrig hänt mig. 




20:01

mitt hår har äntligen blivit lite lite ljusare, så ska strax beställa en slingtid för att få det finare till sommarn! :D har gått runt i mitt fina linne som jag fått utav min kusin, som är från london (linnet alltså!) och folk måste trott att jag gått i linne och trosa, men jag hade faktiskt shorts på mig idag haha!! 
har tränat, och nu ska jag sticka iväg en liten stund.
taggar lagom till matte B nationella imorogn också, yeeehhha


tattoo inspo

7235526476_ac165d58cd_large
Tumblr_m4dpkuurmo1rqutz6o1_500_large
Tumblr_m2hdkpgunu1r73zp4o1_500_large

är så sugen på att tatuera mig, men vill inte ha sk "trendtatuering", som nu när ALLA tjejer tatuerar in svalor, fjädrar på sina kroppar. visst, det är snyggt men vem vill ha något som 5 av 10 andra tjejer har? en tatuering enligt mig ska vara personlig, inget man har enbart för att det är snyggt. för att komma till ämnet, så har jag nu ikväll fått helt klart för mig vad jag ska tatuera in. frågan är bara, vart?! 

godnatt på er ♥



so true

Tumblr_m4dflyvqis1r8x4ybo1_500_large

njuter av en måndagskväll som denna.
jag älskar livet

älskar ledighet

har nog inte sovit till 12 på väldigt väldigt länge men idag, åh vad det var skönt! och sen dess har jag legat i solen. älskar att vi är lediga ♥ har gått och kärat ner mig i smoothies av olika typer. känns som jag äter det hela tiden haha.
nu: lägga mig på studsmattan tills solen går ner (typ)
senare: ta en promenad/joggingtur i spåret.



btw. här är bikinin jag beställde hem för länge sen också. supernöjd!

A sunday night like this

har varit busy hela dagen/kvällen så därför blir bloggen lidande. efter mitt jobb åkte vi, Floby IF och vann över BK Trix. 4-0. asgött !! Och vi är det enda lag som inte släppt in något mål än ! :D vilket är grymt bra jobbat.
skjutsade hem mirelle för en liten stund, efter att kollat en minst sagt halvknäpp film hos Lisa. midnight in Paris. inget att rekommendera tycker jag inte. annars vare mysigt! :) 

puss på er! 


sha la la la la la la

mot den stora stora staden.


nam nam nam

ska ställa mig i duschen, se till att fixa mig och sedan dra in till stan.  kommer tillbringa kvällen där med annat gott folk. är så himla shoppingsugen så måste införskaffa mig pengar - SNABBT! så, mycket jobb hemma lär det bli. 
hoppas ni får en bra kväll. ska njuta av ledigheten i allra högsta grad nu!! :D 



grekisk yoghurt - hallon - banan - allbran - kanel


Ljudet av ett hjärta



JAG ÄLSKAR LEDIGHET!  och knasiga bilder

Detsamma som du

Får tacka mina vänner för en mkt rolig kväll, lirade vårt nya spel "helt hysteriskt". vårt nya sommarspel förmodar jag!? :D Jag och moa gick upp 08:30, och har vart igång sen dess. efter att hon åkt tog jag bilen ner till spåret och sprang några km. så himla skönt! har jobbat lite hemma, löser korsord (neerd hihi) och ska strax börja STORSTÄDA mitt rum.
hittade återigen en kackerlacka-liknande varelse, I MIN SÄNG denna gången så nu äre fan dags att börja städa! haha :D
har hittat massa goa sistaminuten resor för 400kr(!!!) och jag blir helt knäpp, vill såå gärna åka utomlands!! :D 


Besvikelse

besvikelsen som uppstår när man fått hem ett par efterlängtade shorts som man väntat på i 3 veckors tid, som är för små ........... denna vecka är inte riktigt rätt tid att ha pms känner jag. hejdå
jag går under jorden någon timme eller två. 


min kvällssyssla

Det blev varken något städande eller någon mirelle idag. har istället jobbat lite, pillat i fotoalbumet och nu har jag och Anna roat oss med att hänga till 'Dansa Pausa' och lirat massa spel på spelo.se hon äger! ♥ skönt att hon, som är 9 ½ år yngre än mig kan få mig på så bra humör efter en halvkass dag! :D 

Imorgon ska jag se till att verkligen städa, eftersom lisa, rebecca, moa och mirelle kommer till mig :D 


Vi är förlorare, jag och du



20110702_003927_409381_large
♥♥




du kan tolka det hur du vill, och vi kan fortsätta stå still
vi kan låtsas som ingenting, men vi ljuger för oss själva

health

hejdå ohälsosamma liv. jag vill inte ha dig längre


09:53



vaknade med alla kläder på för en stund sen, kvällen blev inte som planerad precis men livet går vidare! idag ska jag städa som attan, umgås med mirrsan och sedan klippa&klistra i mitt album som inte blev av igår.

I'm a bad girl, for breaking his heart

Sveriges bästa kör. passar prima för en dag som idag. Vi firade med cider och denna otroligt GODA chokladmoussetårta. det får bli ett måste på min 19-årsdag sen :D haha! efter tårtkalas och annat roligt skjutsade jag ner Michaela till tåget och hämtade upp Moa vid Thorells (dit behöver jag ALDRIG mer gå hihihi!!!) körde hem henne och sen åkte jag och tränade. 
Vi hade en annan tränare idag, som tränar p14. och han var den värsta människa jag vart med om alltså! det är sjukt hur människor kan behandla andra människor, särskilt BARN. han var totalt knäpp i huvudet!! längtade bara tills träningen var slut så jag kunde dra hem. usch fy blä för såna människor. 

snart ska jag in till stan och hämta pappa, och efter det ska jag nog se till att ta fram mitt fotoalbum och pilla lite med det, var så himla längesen och vad gör man inte på en onsdag som denna då? ;)




jobbar hårt

livet leker när man har körkort. love it! har firat med fredagsensemblen att vi vann med tv4 och tidningen som gäster och chokladmoussetårta på det. DET ägde! :D är absolut inte så mycket för tårta, men den där alltså ... sjukt god! 
nu ska jag iväg och träna så är lite stressad! älskar att jag är ledig nu fram till tisdag :D



blommor

Precis spelat match tillsammans med ett riktigt riktigt gött gäng som ledde till vinst med 5-0! :D kändes sjukt gött. vi har spelat 3 matcher och inte släppt in några mål än, heeelt underbart!!

min familj är så himla gullig! när jag kom hem från skolan hade pappa varit iväg och köpt blommor och fika till mig + lite "fickpengar". fick en megakram av både joel och anna haha! och åh alla har varit så himla gulliga :D I love them. ♥ klockan är 22:15, jag har engelskaprov imorgon om realismen och mja, jag vet faktiskt ingenting. har inte tagit hem böckerna så vi får se hur detta slutar. HEJJA MIG! .. men, kommer ändå bara få G i engelska pga min goa lärare så IDFC. (I Don't Fucking Care*) :D 

godnatt!


ÅH ÅH ÅH SIKKEN KÄNSLA

.. för idag fick jag KÖÖRKOOOOORT!!!!! :D
är så jäkla glad och det känns helt sjukt att jag aldrig mer behöver gå tillbaka till körskolan, aldrig mer!!! är så så nöjd :D  lånar mammas bil och drar till skolan med den imorgon, LOVELY!!! :D 

och som grädden på moset så fick jag syn på min favorit i affären, marabou jordgubb som jag inte sett på flera år så var tvungen att köpa med mig en hem. firar-godis!! ska se till att plugga lite och sedan åka* ner till matchsamlingen. hemmamatch 19:00.


PUSS

my lovely morning



Godmorgon! Börjar inte förrän sent idag men klev upp ganska tidigt för att .. ja, egentligen bara FÖR ATT. men ganska skönt ändå. får sån lätt ångest om jag sover länge, har ingen aning om varför men brukar inte gilla det iallafall. jag vet att ni så gärna ville veta det där, hehehe

Men, har iallafall käkat frukost och eftersom att tidningen inte kommer på tisdagar får jag försöka roa mig med annat, = Annas korsordstidning! :D känner på mig att denna dagen blir så så så himla bra. PUSS!

Don't forget the words to your favourite song

Har vart iväg och tränat, tagit en go långdusch och blev precis sådär trött som man alltid blir när man tar en jättevarm dusch. har fått flera bra besked idag och jag hoppas att jag snart kan få dela det med er. :D imorgon har jag sovmorgon till 12:40 haha åååh love it.
nu ska jag sätta på en go spotifylista med "kvällslåtar" och bara ligga i sängen. ♥



Live for today, not tomorrow

A lack of colour

åkt runt med pappa lite idag i brist på annat. när vi kom hem från diverse saker firade vi med lite cheesecake och bulle på det. mums ♥ har kollat lite bb och ska börja klä om till träningskläder. vill så gärna vara med på matchen imorgon!!!! :D och krossa Hörnebo. Hemmamatch 19:00 så kom och kolla! 

utstyrsel under dagen. 


There's mountains to climb, but we'll make it

Hej! Bjuder på en gosig bild på mig, Lisa och Moa från Emmas födelsedagsfest för flera månader sen. hihi :D har legat vaken halva natten för min mage så det fick bli en hemmadag idag. inte så värst bra egentligen då jag har rätt mycket i skolan men men. Om det blir bättre fram till eftermiddagen kanske jag kan vara med på musik&kommunikationen?! hade vart nice. ♥
Har klippt ut artikeln om Fredagsensemblen i dagens tidning och ska klistra in den i mitt fina fotoalbum - som jag aldrig rör nu för tiden. får verkligen skärpa mig!

Idag har jag sett 2 spindlar och ett annat kryp komma krypandes i mitt rum, så .. det är nog ett tecken på att jag måste städa .. eller?! ;) haha usch. jag får verkligen STORSTÄDA innan veckan är slut annars så vet jag inte vad som kan börja krypa på golvet. 




The winner takes it all

Hej på er. Har varit iväg på Oden Tattoo nästan hela kvällen och det var väldigt bra! Fredagsensemblen körde sitt race och vi briljerar as usual tycker jag! :D så himla roligt när alla är så duktiga!! min mage har dock spökat med mig mest hela dagen och mår illa nu så får se hur skolan går imorgon ... :/ kan ju iofs bero på att jag levt på kakor/fika hela dagen haha! både hemma och i odenhallen. så dumt, så. 

ska lägga mig nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon. vill inte missa engelskan med bästa läraren på skolan!! ( IRONI så det bara skriker om det.) ;)

Godnatt!

kalasat färdigt

Har haft kakkalas här en stund - sjukt längesen man bara hade kakor på ett kalas. Brukar alltid bli mat och grejer och det är ju absolut inte fel det heller! :D nu ska jag in till stan på soundcheck i Odenhallen och sedan visa upp SM-programmet på Oden Tattoo, så har ni missat det så tycker jag allt ni ska köpa biljetter dit 17:00. Ni kommer inte bli besvikna ;) kollar resor till bulgarien också, är sååå sugen hihi!
PUSS 


little things in life

har proppat i mig alldeles för mycket av mammas goa morotskaka, kanelbullar och kubbar men shit vad gott det var. och ja, det var jag nog värd efter att ha vunnit SM igår! :D kollar ifatt alla BB-avsnitt som jag missat i veckan, vill bara slå marcelo hela tiden (!) och jag hoppas att lars vinner. han äger ♥ ska se ett avsnitt till och sen måste jag börja städa inför kalaset imorgon etc. 
Efter kalaset imorgon åker jag direkt in till falköping för att sjunga vårt SM-program på Oden Tattoo. har aldrig kollat/vart med på det så det ska bli roligt faktiskt :D 
har även börjat tänka på att jag måste söka helgjobb till hösten eftersom jag inte jobbat någonting nu sen 2012 typ och HERRGUD vad beroende man blir, det är sjukt hur mycket den där extra 1000-lappen gör egentligen. någon som känner igen sig? ;) jaja, vi får se hur det går med det. ska ha en SJUJÄKELENS bra sommar först!!!
575201_261663193932869_173378329428023_480725_397064426_n_large
Tumblr_m3xbimpbic1rs3kyso1_500_large
Tumblr_lzsr6dlctq1qk7ilzo1_500_large

knappast längre eller ?



mja, efter 2 veckor tycker jag väl inte att det har förändrats så mycket, eller?! men kan ju vara så att jag mesat alldeles för mycket och att jag inte använt det innan varje tvätt - eller för att mitt hår inte reagerar men jag hoppas på den första förklaringen förstås. :D men ska ändå fortsätta och se hur det ser ut efter 1 månad etc. och ursäkta för den otroligt snuskiga bilden till vänster haha, ser ju vidrigt ut. och jag längtar tills jag får gå till frissan och fixa mitt hår till lite ljusare nyanser. men den som hade pengar ... 

ikväll ska jag och mina päron ut på äventyr - enligt dem. får se vad dom har hittat på och om det ens är något så vidare äventyr haha! ska iallafall övningssköra som en tok det sista veckorna innan uppkörning osv.

SM-guld !

Hej! kom hem 00:30 i natt efter att ha blivit SVENSKA MÄSTARE I KÖRSÅNG, tredje året i rad dessutom!! känns så jäkla häftigt och så himla roligt! :D TV4 var där och filmade, visas på länken nedan, ni kan hoppa till ca 2:10 om vi vill för att se det. somnade superlycklig i natt! ;)

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_vasteras?title=tv4nyheterna_vasteras_19_14&videoid=2190794


Jag&Michaela köpte oss varsitt halsband med en G-klav i som nu blev vårt turhalsband eftersom vi vann! och när jag kom hem fick jag en chokladask utav mamma och Joel. söta dom är! :D




för övrigt blev det inget göteborg idag, så roar mig här hemma istället med städning och mammas GOA misslyckade kakor. yh, är så svag för sånt! ♥

let us smile

Hej på er! Har vart en riktigt bra dag, trots regnet & en gnutta trötthet. min ena lärare blev dock MKTMKT SUR på mig idag så han hota mig med att få göra om hela kursen, hehehehe. så himla jag i ett nötskal - tar aldrig hand om de lättaste sakerna utan skjuter bara undan det hela tiden!!!! skärpning. förutom det har jag sjungt SM-programmet för imorgon med F-ensemblen och åh vad vi kommer vara grymma!! :D ska bli så himla roligt och är sjukt taggad på detta. + att jag får slippa en dag i skolan hihi
har gottat mig med chokladbollar här och försökt kolla bb men det laggade sönder så pallade inte. ska sätta mig med den där himla teorin ett tag och sedan gå och lägga mig. allt detta pluggandet är liksom inte min grej. 

Hejdå! wish us luck in Västerås. :D


go skrattbild'

w

precis tagit en pn på 15min. det sjukaste är att jag verkligen kan somna som en stock under dem ynka minutrarna, haha! ska strax fixa käk och sedan åka iväg.
just nu: längtar jag till Turkiet(!) vi drar om 92 dagar. är så så taggad :D
är sjukt sugen på att dra till thailand i vinter också. hade vart sveingött!



iittala

här är den fina skålen och ljuslyktorna från iittala som jag köpte i Borås förra helgen. är så nöjd! ♥ slutade 12 idag, och suttit på körskolan och kom hem vid 14. åker iväg till göteborg ikväll, ska träffa Ida en stund som ska hjälpa mig och kommer hem vid 10 sen.
går sista dagen i skolan imorgon innan jag får helg. ASNICE!!! och på fredag åker jag tillsammans med F-ensemblen till Västerås och tävlar i SM. är så himla taggad inför detta och det ska bli såså roligt!! Kom till A-husets café imorgon 17:30 så får ni se hela programmet. det kommer rocka! :D 


~

Har nationella engelska, går pess. (min engelskalärare kommer jubla av att få sätta ett G på mig,bitch!) ska sitta vid körskolan idag också - mitt älsklingsplace ..


2 dagar kvar(!)

tjenna stel bild - jag var nyvaken. ♥

Om 2 dagar är det 2 veckor sedan jag började med ricinolja och då tänkte jag ta kort och kolla om det faktiskt har vuxit. tror dock att jag mesat alldeles för mycket men vi får se. hoppashoppas* 
resultat kommer. stay tuned!



some die young

ursäkta för usel uppdatering. men har rätt mycket inplanerat med både skola och utanför atm så bloggen får gå lite åt sidan. iofs har den väl gjort det nu i några månader haha men ska bättra mig. funderar på att flytta bloggplats, och inte ha blogg.se längre. men ja, varför skulle ni vilja veta det egentligen? :D haha! satt på körskolan idag, och idag gick det betydligt bättre och börjar intala mig själv till att det här ska jag banne mig fixa!! ska sätta mig en timme nu och läsa - läsa - läsa. 

jag har enbart 22 skoldagar kvar innan mitt sista sommarlov börjar. så låt oss göra det till bästa sommaren hittills!!! (det säger vi varje år, men nu kan vi mena det iaf!) ♥

nu: läsa teori 60min.
senare: sova(?), blunda (?)

Tumblr_m3o9wep0nd1rt9ncjo1_500_large

Målar med nya färger

" jag ville inte va den som va kvar "

Jag måste faktiskt klappa mig på axeln för att jag vart så energisk idag. Satte mig på thorells 07:20 för att köra lite teori, gått i skola 09-15:30, gick ner till resebyrån för att reda ut diverse saker inför resan, koma hem 17:20 och cyklade iväg i fruktansvärd motvind till träning och nu ska jag ägna mig åt körteoriboken i en timme.
Shit vad hände där?


FML, as hell



åh är jättedeprimerad och har sån ångest,
jag vill aldrig mer se ut såhär igen :(

den fula sanningen



åker iväg på kalas, är borta hela dagen och sedan Fredagsensemblen. 
kommer se ut såhär i håret resten av vår/sommaren nu. INTE taggad kan jag säga! men men, man lär av sina misstag helt enkelt och jag lär nog inte röra mitt hår en gång till! haha 

är på mkt bättre humör nu, så inga såna tråkiga inlägg som igår inte. det lovar jag ;)
men, ibland är det faktiskt okej att känna så.

someone I used to know



finare irl. 

har numera mörkbrunt hår, är jättedeprimerad. detta blev kaos.
hejdå!

HELVETE

helvete helvete helvete helvetes jävla skit fan fan fan fan fan fan jävla bajshelvete .. skulle kunna fortsätta i evigheter. allt går så JÄVLA dåligt för mig nu och jag orkar fan inga fler nedgångar. ÅÅÅÅÅH BAJS lkiasikaldsjgölkiajdfbgöjadfsbgzdnbjadfbjnödaofjnboå
är så sjukt less på livet atm

och over the top så förstörde jag mitt hår när vi slingade det............... jag ser ut som ett jävla mongo. funderar på att raka av mig håret.. ursäkta för det sjukt deprimerande inlägget men orkar inte livet just nu. självförtroendet och livslusten är på så långt minus kan gå.


HATAR HATAR HATAR alldeles för mycket.
tänker tycka synd om mig själv och ligga i min säng resten av veckan. tänker inte röra ett finger.
mitt liv går åt helvete, mmh bra. precis som jag ville ha det.

borås stad

kört runt i borås idag, shoppat lite och har haft en allmänt bra dag. fick med mig ett svart linne och en långklänning som jag blev fullkomligt kär i! helt underbar ♥ visar en bättre bild någon annan dag. fick även med mig lite saker från iittala. blev sjukt sugen på att flytta hemifrån! :D 

nu - kolla bb, sova lite haha! 
senare - cykla till spåret och springa en sväng. 




Info för er som vill veta

Traskar runt i Borås och shoppar lite med mamma och Anna. Har köpt två sjukt nice(iga) plagg! Visar plaggen senare idag, puss


jag ligger sömnlös om natten

beställde hem pizza ikväll med mamma, och har bara legat här och degat. kan ju vara så jäkla gött ibland. efter en jobbig vecka, dock har jag bara gått 1,5dag i skolan hahaha men det har helt enkelt varit jobbigt psykiskt. så denna helg är helt klart efterlängtad. ♥
var ute på pw med mamma och leya förut, fått i mig en hallon/banan/kiwi smoothie så nu är jag nöjd. mycket nöjd. hoppas ni har roligt där ute, vad ni nu kan tänkas göra.
ska på kalas till klädesholmen på söndag men sen får vi se vad helgen bjuder på.

7012_011f_large
429257_2750524836921_1071606031_2667912_1067689617_n_large



right into my pocket

dessa anländer till min brevlåda om drygt en vecka. hoppas de är lika gudomliga som de ser ut.
love
Stars Rivets Gradient Blue Shorts

hello ugly thursday

lite mer bilder från valborg. helt oredigerade dock men sak samma. idag vaknade jag med tanken "detta kommer inte bli min dag" och nej, precis som jag trodde så blev det inte det. gjorde lite fulingar här och var så drog hem vid 2, då jag egentligen slutar 4 .. tog på mig min nya fräscha bikini som är GORGEOUS och satte mig i solen. galet bra. ♥


har pluggat ytterst lite ikväll och mja, det är väl nu efter ca 11 år i skolan som jag förstår att jag inte är den pluggartypen. jag är inte ämnad för det helt enkelt. men livet kommer antagligen inte bli sämre för det, så inget att oroa sig för! :D 

DETTA förgyllde min kväll. scrolla ner lite och kolla videon. helt gudomlig!
nu ska jag läsa några kapitel i min teoribok.



Fåglarna älskar bakom molnen

Har sista körlektionen idag, är lite nervös faktiskt om vad han ska säga etc. Men det ska nog gå finemang! Och nu .. Har jag endast 7h skola kvar , hehe


we are young

vart på tingsrätten hela dagen - mycket intressant! har sedan suttit i solen i väntan på bussen, sjukt nice. har spelat första U-lagsmatchen nu eftersom jag är på springade fot till helgen. vi var asgrymma men fick tyvärr ta en förlust ändå, 2-1 :( det är så jäkla tråkigt med lag som kör långbollar... det är ju fan inte fotboll för fem öre!! så spelmässigt, hade vi det. mycket bra brudar! :D 
imorgon har jag min sista körlektion och tja, det ska bli roligt! PUSS. 

Tumblr_lkhp20mwn31qinvcco1_500_large

452827-10-1335697105538_large


lazy day

bilder från gårdagen.
har för övrigt firat joel lite idag, ätit och ätit och ätit. är sjukt trött på alla godsaker nu känner jag. blä
och förutom det är jag helt slut, gick och la mig halv 4 imorse(?) och vaknade redan vid 10. levande död ungefär. 

NU: sätta mig i solen, ta ett glas vatten. sova
SENARE: öva med fredagsensemblen inför SM.







valborg 2012

har haft en asgrym valborg och tackar lisa och alla andra som befann sig där för en riktigt rolig kväll! :D grillningen blev mycket bra, roligt folk och sådär lagom go hela kvällen. lovely! det var en rejäl skillnad från förra året som mot natten övergick till kaos. 

Igår påbörjade jag mitt projekt för 2012. Jag ska nämligen sätta ihop en film i slutet av året om hur 2012 har varit. vad jag har gjort etc. tror det kommer bli skitroligt!!! :D 





\\shorts-carlings\\linne-GT\\halsband-blingbling\\

Bilder ifrån festen kommer senare!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se