Godnatt från mig!

Jag vet att klockan är 22:10 en fredagskväll, att jag suttit hemma i en barnstol och pluggat och att jag nu ska lägga mig MEN jag är helt slut och har en minst sagt intensiv helg framför mig så det är ju lika bra att börja ladda! För det kan jag behöva. Det snöar och snöar och hela jag förutom mina fossingar är överlycklig!! Äntligen julmysigt men stackars fötter som inte får bära några varma skor. Godnatt mina läsare! (Hahaha oj vad töntigt det lät!!)


happy friday

wow, finally friday. Veckan har gått sjukt snabbt och helgen kommer nog gå ännu fortare. mina kvällsplaner? ska bara vara hemma och mysa, plugga på diverse saker och ja, bara mysa med la familia och min hund. det är bra kvalitetstid det hurrni! imorgon blir det mindre mys desvärre. jobbar HELA helgen men det är ju på osten så det blir mysigt i vilket fall! 09:00-16:30, kurorten 18:00-23:00, sön 09:00-16:30. puh. jag kommer somna gott på söndagkväll. 
MEN nu är det ju faktiskt bara fredag så nu ska jag njuta! .... och plugga
 

Gårdagens

 
cockpit och håltimma. sen adventskonsert. min dag ser bra ut! 

nytt in

1. fin glasskål från åhlens.jag är som nykär.
2. svarta jeans med gulddetaljer. 

julklappar fick jag också några köpta igår. 
mamma - CHECK 
joel - CHECK
anna - ska köpa i veckan
tobias - ska köpa i veckan
moa - vet på ett ungefär 
pappa - vet på ett ungefär
50klappen - I KNOW

Motivation

Kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar till ledighet, och ingen skola att tänka på. Jag vill ha jullov, julmys och julbak, jag vill ha nyårsafton och nyårslöften som aldrig håller, jag vill ha värme och sol, en utomlandsresa till Grekland och en galen shoppinghelg i Stockholm, vårt vackra Stockholm.


önskelista från MQ



ge mig detta och jag dör lycklig. oh god, jag ska vara först ute på mellandagsrean om inte annat! 

Ok

My last three pictures. On My way to gothenburg, for some christmasshopping. How nice?! Love J


my very first cake

en helg då jag egentligen verkligen behövt plugga järnet men har haft så mycket annat på schemat att de inte har hunnits med. har ändå hunnit göra min allra första tårta, EVER. så ja, hyffsat nöjd blev jag. men att äta den? jag HATAR tårta. men denna var faktiskt helt ok! 
var ute i lördags och hade huur roligt som helst, dock är det synd att falköping är så litet. 

idag är jag hemma. är helt slut och orkar ingenting. jag hoppas jag orkar igenom skolan någorlunda bra, det som är kvar. för all min kraft är slut (PANG) 
 

Utkast: Nov. 25, 2012

WOW, mitt liv är bra 

How bad do you want it?

216946907020692921_k0prusk0_c_large
Tumblr_mdy7spi9bs1qh76wbo1_500_large
Tumblr_mdyk1as1nt1ru2tjvo1_500_large
 
 
 
 

It's to cold outside for angels to fly



stå på julmarknaden på Dagsnäs och ha ponnyridning till projektet, utgång, baka tårta till mormor, plugga, japp det är det som står på mitt schema i helgen denna gången. undrar hur mycket utav plugget jag kommer få gjort, är lite smått nervös kan jag säga. har faktiskt ingenting som jag ska göra ikväll och det kan vara rätt gött ibland. Gjorde tacopaj och ska göra lite små förberedelser till tårtan som jag ska försöka hinna med imorgon... sedan är det ju burlesque 20.00 också, har iofs sett den 3ggr de senaste 3 veckorna haha men åh vad jag älskar den!! :D puss på er, 

12-11-22 13:05



onsdagsmys igår, jag och min gose gjorde fruktsallad med vaniljsås - så underskattat!! tog lite sovmorgon och är asladdad för idag - typ... har två riktigt hektiska veckor framför mig nu och det känns lite sådär. Hur ska man få tiden att räcka till? Det är så himla svårt när det finns så mycket annat som man så gärna vill hinna med också! någon som känner igen sig med mig? 
Har lite panik också för när ska jag hinna göra alla dessa mysiga saker? som att baka lussebullar, julpynta, julpyssla, baka pepparkakor, göra fina julklappspaket, dricka glögg och äta julgodis. allt det där, det är ju så otroligt mysigt och bara sådär "traditionell julkänsla" för mig. love it
Ha en bra torsdag kompisar!



don't make me bring you back to the start

 
pluggar, något som enligt mig är överskattat. eller så är jag bara lat helt enkelt! 
har iallafall gjort så mycket att jag belönar mig själv med en powenap och lite ögonshopping. sweeet! :D 



Min stora saknad

 
wow, jag saknar verkligen mitt korta hår. och jag längtar tills efter studenten då jag kan kapa av det igen. ♥ förövrigt? .. idag är allt tråkigt, grått och ledsamt. jag är framför allt så otroligt less på skolan. var hittar jag motivationen?Inspirationen?? hjälp mig ?? jag lever på "världens bästa nyhet" atm, som jag kommer berätta om senare, då det är lite mer fastsatt så att säga. 
ikväll ska jag försöka slita mig ur sängen, plugga lite och skriva listor om att ta tag i mitt liv.
hejdå

my weekend



oden cup hela helgen har resulterat till att hela min kropp är slut, trasig och krokig.. men åh vad roligt jag har haft!! vi ledde gruppspelet ett tag, men sen hände något, MEN vi vann trots allt B-slutspel. är nöjd och åh vilket lag vi har varit. jag älskar att spela med er tjejer, ni är helt underbara! ♥

MEN, jag förstår ju varför inga lag vill anmäla sig till Oden cup längre, varför det är så få som gör det. Det är supertrist som det är, och det är så synd att så många falköpingsbor är så otroligt blåögda. och jag tycker det är sorgligt och tragiskt över hur man behandlar lag och människor här.typisk småstad skulle jag säga. skärpning!! 
 

har förövrigt världens bästa nyhet, att berätta. WOW, love it! puss, säger senare...

oh oh taggelse!!!

är så galet taggad, glad och bara så himla sprattlig. woopwoop. sitter och kollar på en film, blev så glad av den att jag börja gråta??!? hahahaha. WAOOOW, detta känns som en sjuhelskotta bra helg. 

LETS BRING IT, GIRLS!!! 
nu äre oden cup som fasen, jag är redo att köra allt jag orkar! 

my little cake

 
har bakat färdigt inför imorgon. fredagsfika ala julia! 
har fått in lite lööve i att baka, så har lite planer framför mig etc. kan ju vara roligt att testa de kunskaperna, om jag nu har några vill säga hehe. 
är inte i fas med skolan känner jag nu, vilket suger. är så stressad och orolig så jag skulle helst vilja lägga mig och grina men ... det hjälper ju knappast det heller så det är bara att ta en dag i taget. imorgon har jag engelska tal och kom på att jag har arbetet i skolan och är INTE klar. älskar mig själv just nu <33333333 


wow this just made my day

5079ad5c2d2ff_large

hahaha, wow jag känner mig så träffad.kanske inte just idag. stackars människor att möta tjejer under pms... har suttit hos lina och pluggat hela dagen (läs: sovit i hennes säng) och ska nu börja baka till vårt fredagsfika på fredag med juridiken. så mysigt! .. och jag ska inte faila, promise.



när vi verkligen ser


vill bara säga trots att jag failade på mitt tal är jag nog en av de lyckligaste som kan gå i ett par skor. utav många anledningar. nu ska jag iallafall fira lite, inte vet jag vad men jag är verkligen på det där goa "firar-humöret" just nu. 

PUSS. 


fipplar och har mig

pyssel är lite som en lugnande drog för mig, och det var längesen jag kände det. jag gillar den känslan starkt. satte mig och gjorde min dörrkrans, min första så det var väl ingen 10a precis men det kommer :D är inte klar med dekoret heller, la på lite random bara så ska fixa det bättre imorgon eller senare i veckan. nu luktar det jul i hela rummet - ännu mera loooove 

denna och nästa vecka får mig att vilja krypa ner i sängen och gråta. skolarbeten som ska göras hit, prov dit och sen ska man även försöka hinna mer projektarbetet, sin egna fritid och allt det där. får helt enkelt spara in på lite saker. något jag börjar bli bra på eller? i guess so 

 

well hello hello

 
ingen vidare skönhet på denna bilden inte, kolla mina kinder liksom!! haha

ska strax dra mig mot jobbet, känns lite halvt och lämna min gosiga och varma säng men så äre. jag föredrar att  jobba, tjäna pengar. därefter lär jag få rusa till förfesten med fotbollslaget och sedan äre årsfest som gäller!! :D 


måste predika lite om jogging/motion etc lite nu känner jag. sprang ett par kilometer igår innan jag hämtade mamma på tåget och ja, jag kan nog ärligt säga att det inte finns något så underbart som just det. att springa. den sjukt goa känslan när man kommer in i andra andningen och sen när man till sist är klar. helt obeskrivlig! jag ÄLSKAR det. 


this weekend

kommer att spendera min helg med lite pyssel som jag köpte idag. längesen jag pysslade, var ju min stora grej när jag var liten! så ska försöka hinna det mellan allt jobb, skolarbete, träningar och årsfest. kan bli knivigt! tänkte visa när jag är klar med vad jag gör så tills dess får ni helt enkelt gissa, men tror inte det ska vara så svårt ;) 
har nu satt in min första tusenlapp på ett konto till senare studier, universitetet eller högskola vill säga. wow, den känslan kändes sjukt bra! känns vuxet, för jag vill slippa alla studielån som man får som dessutom brukar vara väldigt höga också. inget att satsa på direkt! och känns som att jag satsar på detta väldigt mycket, när det ändå är 1-2 år kvar, haha! men lika bra att börja nu. spara lite, men länge. :D 

nu ska jag sova, börjar 8 imorgon och sen äre full rulle som gäller hela helgen och massa plugg. hur ska jag hinna?? söndag it is. 


det är mörkt men ändå så ljust


WOW, idag är det fredag och det känns SÅHÄR BRA. precis sådär bra och härligt som det visar på bilden! 

ohlala

 
nu efter mässan igår så är jag supertaggad på att börja studera, på riktigt. det känns så vuxet! är lite insnöad på Uppsala Universitet, vilket känns läskigt.. det är långt ifrån, och det kommer bli SVINDYRT!!! hur fan ska man ha råd att bo och leva där? för det vore ju underbart skönt att få slippa alla dessa studielån... min plan? att jobba ihop typ 80 000kr minst och sen bara använda dem tills dem är slut och sen får jag ta studielån resten, bra deal eller?! :D 
jaja, det är ju trots allt ett tag kvar. nu ska jag käka, herrååå
 

true

We-dont-meet-people-by-accidents_large

saker vi inte visste om

inte ofta jag kommer med något tips,men om nu detta ska kallas för ett så listen up people! 
har ngt som kallas glossybox hemskickat till mig och mamma varje månad (det är väl mest jag som använder det) där vi får 5 småprodukter i lådan med massa olika saker att testa. både jag och mamma älskar småprylar och allt som är smått egentligen, så det är superroligt att få hem sånt här lite då och då. allt från choklad, till ansiktsmask, nagellack, läppstift etc och det är ALLTID bra grejer så jag är så himla nöjd. japp, vet inte om det var ngt vidare till tips men jag tycker det är en himla rolig grej iallafall! :D 

 
åter till min torsdag. 
yrat runt på svenska mässan i göteborg med över 100 utställare om högskolor och diverse grejer. har nog med mig 35 tidningar/broschyrer hem som jag egentligen inte vet ngt om. så har lite att läsa. har nog hittat det jag är intresserad av idag, men ni känner ju mig. lär ändra mig inom de närmsta 3 månaderna. ;) haha, hopplöst! 

min hälsodag.
funkar ju som handen i handsken. varit ute på promme ikväll med mamma 1,5 timme. sjukt skönt!! men fick helt enkelt ta och inse att jag måste ringa till hud om att få ta nya prover, ringa till sjukgymnasten så att jag kan åka in på en höftröntgen och även ringa så att jag kan ta gardasil. detta är sånt jag hatar, att ringa och säga såna saker som att jag har ont etc. jag känner mig så klen och töntig!!! usch. iofs kanske det är en töntig tanke men aja, thats me bros 

imorgon äre nya tag igen som gäller, och mitt motto får förbli skam den som ger sig!

OH I JUST FORGOT

 
WELL, glömde uppdatera er lite om hur det går och vad som cirkulerar kring mig och mitt liv just nu. 
är inne på dag 3. det går bra, har sett till att göra någon liten aktivitet varje dag eller iallafall 5-6ggr i veckan. idag gick jag och Lina till simhallen, hade glömt hur skönt det är att bara simma. att något så enkelt kan vara så härligt. jag älskar att träna. egentligen. 

har massa att göra i skolan, men verkar ligga ganska mycket i fas där vilket är superskönt. imorgon åker vi till göteborg på högskolemässa och det ska bli SÅÅ KUL och näe jag är faktiskt inte ironisk på något vis. det ska bli jätteintressant och få se/höra/läsa om allt möjligt trots att jag inte vill börja plugga på ett ganska långt tag efter studenten. 

lite bättre än alla andra idag: ... är Lina Hallberg. Tack för att du är min vän och finns närsom. du är underbar! (och älskad av alla)

mysonsdag och lyckoonsdag!


rätt kassa bilder, men idag fick jag mina efterlängtade PALLADIUM!! hade gärna velat att dem skulle vara vita där nere på kanten men jag är supernöjd ändå och det roliga är att det nästan är exakt samma färg som på min jacka, how funny?!! :D men nu får det räcka med rosa. ett par skor, en jacka och ett bling bling mobilskal.. så mycket rosa har jag aldrig haft tror jag inte hehe. men det är roligt att köpa något som inte alla har, inte vara "lilla lagom" som alla strävar efter i sverige. iofs har ju alla palladium ungefär men ni förstår min poäng haha


 
 

Aaaaaaarrggghhhhh

Skulle ta ett sånt mysigt kort på min kopp thé och berätta att jag pluggar så flitigt men nu sitter jag i trosor, och gormar och skriker på det där jävla teet. Jag hällde ut det över hela mina byxor och det var SUPERDUPERMEGAOTROLIGTFASLIGT VARMT och det gör sååååå ont!!!! Dum som jag är tänker jag "oh, men thet är nog gott iallafall så jag smakar på det" så nu har jag en förlamad tunga också ! Varför all denna klantighet, varför?!!?
Så ja, ett sådant inlägg blev det inte idag haha. Ska fortsätta med mina studier och öva på mitt tal!


Vi spelar alla i en och samma lek


From me, to you

Tumblr_md331d75d81rkajhso1_500_large
 
A68h-6tcqaapil8_large
 
till alla som skickar festinbjudningar till diversegrejer, ÄR SÅÅÅ LACK på alla jävla inbjudningar. så näe, tänker inte gå på någon himla project X fest, eller förkröka på terassen - för 15nde gången. TACK!

Det är så uppenbart för mig


Hej hurrni! 
har absolut ingenting roligt/intressant/spännande att skriva idag tyvärr, men ibland har vi såna dagar. min kalender är trakasserad med massa måsten hit och dit, min "to-do-list" är numera alldeles för lång. men what to do? bara att bita i det sura äpplet så att säga. (ja, jag använder mycket ordspråk...haha) 
 
nu? .. ska plåga min kropp med diverse salvor tills jag blir helt galen och sedan träna fotboll. låter som en riktig höjdartisdag det där! 


Last week

1. Jag och Emmy i lördags. 2. Sängen på hotellrummet i Linköping med bästa mamma. 3. Tacotallrik, mumma! Har haft ett superbra lov, och planerar nu in massa roligt framöver. Vissa saker är dock lite hemlisar,så. :D
Och hur går mitt nya liv? Jodå, klarade första dagen galant igår så får hoppas att det fortsätter!


innocent smiles

första dagen efter höstlovet ?? försov mig. tappade bort min tandborste. missade bussen. förutom det, har den varit asgo och chill! var ute på promme i stan med lina innan vi gick skilda vägar. skola/jobb. det var hur skönt som helst, och eftersom jag nu börjar mitt nya liv(300ggr har jag nog sagt den meningen...ni känner igen det?) så äre en bra start. 
hade två lektioner, och sen gick jag till moa, hade köpt med mig lite frukt så jag gjorde fruktsallad och hon åt. haha skämt-åsido! ;)
nu måste jag försöka dra mig ifrån datorn och börja plugga. få in det som en vana i min skalle. inte lätt, men skam den som ger sig! 

två från igår

hm, gårkvällen?! vi slängde oss i sängarna/golvet 05:00 och somnade inte så långt där efter. hade en så galet, sjukt rolig kväll igår och det var så jäkla roligt och träffa alla folk. vi dansade konstant, tog en fyllepirre, promenad och åkte bil med randoms. 
kommer fler bilder imorgon! 
nu ser jag på solsidan och försökte plugga men fick inte ens upp böckerna ..... BAD, REALLY REALLY BAD! ska snart ta tag i mitt liv, jag lovar 


före // efter

NU MÅSTE VI DRA, JA VI SES VÄL NÅN DAG
ska sticka ut med moa och lina ikväll, kommer bli såå kul och är faktiskt riktigt taggad!!! var eller när kvällen slutar vet ingen, men början kommer bli för jäkla bra iaf! skippar utklädnad ikväll, tar till lite blod och röda läppar så blir nog allt feint! 
ha en bra kväll kompisar, min lär ju äga iallafall
 
 
 
 

syskonlöööööve


mitt kära höstlov

1. var på white party i början av lovet. 2. jobbat tisdag, torsdag och fredag. 3. var i Linköping med mamma tisdag-onsdag, bodde på hotell, drack rosé på en fin restaurang och bara hade det så jäkla bra. 4. kollade på nya bondfilmen, skyfall på bio. 5. sovit i världens bästa säng. 6. träffat gamla vänner. 7. rensat mitt rum, sålt grejer, flyttat grejer. 8. och ikväll blir det utgång med fina vänner. 

har som sagt inte varit så aktiv här,men vi alla har väl bättre saker för oss egentligen. såhär på lovet. 
har inte gjort ett enda skolarbete under veckan men jag känner lite såhär : SCREW THAT, alla kan lyckas ändå. bara man har rätta inställningen och attityden. så några sketna betyg från gymnasiet ska absolut inte stoppa mig. jag gör vad jag vill, roar mig när jag vill, var jag vill och med vem jag vill. 
THAT'S THE SPIRIT!

Love it

Ä L S K A R min nya jacka!!! :D är så jävla nöjd över att jag köpte den, trots att det betyder budget resten av månaden. Sitter och förundras här på jobbet, men ska strax se till att börja igen. JAG LÄNGTAR TILL JULEN!! Puss




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se