glöm dina bekymmer - hakuna matata mannen !



dissar fetsminket på nyår och kör på plane med lite puder bara. 
and .. TONIGHT, WE'LL KICK ASSSSSSS' LIKE NEVER BEFORE. ♥ min kväll/natt/morgon kommer bli sådär underbart bra, ett jäkligt bra slut på 2011 och en sjudundrandes bra start på 2012 (!!) 

drar till mina snygga tjejer vid 4. HA EN AWESOME KVÄLL ALLA




LÅT OSS NU ROCKA ER ALLA


osminkad & nyduschat. gatttt' 
har gjort färdigt desserten tills ikväll, blev lite ändringar så vi kommer börja med middag i stan, och sen gå vidare mot mera festligheter. känner på mig att det kommer bli en sjuuuk natt! :D har inte funderat ut smink/hår än, men det fixar sig nog tillslut, som allt annat. ;)

nu blir det ingen mer uppdatering detta år, såå .... GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA FINA DÄR UTE! see you all next year ♥

we'll have our reasons

OKEJ, såhär är det ...
har inte hunnit uppdatera här - varit i göteborg med moa hela dagen, till och med kikat in på ikea och gått där och drömt lite. drömt lite VÄL mycket då det hände en väldigt rolig/knäpp sak vid kassorna. hahaha.
nu är allting fixat inför nyår, och med en start med nyårsmiddag med 10 tjejer lär vi ROCKA hela falköping imorgon natt och gryning. kommer bli så himla gattttttttt' 
PUSS!
uppdaterar mer 2012.
hejdå

håll hårt till din goda vän,

sticker iväg och tränar, med en lite alldeles för stel kropp och en alldeles för blå stortå ... men skam den som ger sig!
hejdå:D

I'll finish what I've started,

ditt hjärta tar sig nog i hamn

kom hem från skövde för ett tag sen och ett par mysiga timmar med Lisa. fick med mig ett och annat hem, så är nöjd. återkommer mer om det ikväll kanske, om jag inte har fullt upp med att göra något annat. Moa kommer om några timmar och då ska vi ha "mini-jul", byta julklapp etc. ska bli så roligt så :D
see you soon fellas!

så dum

kan.inte.sova.hjälp.mig.

puckot här tog en kopp kaffe runt 10 och nu kan jag inte sova .......... blir jättefrustrerad eftersom jag VERKLIGEN VILL SOVA. ååååååh. die die die, och nu ska jag upp om 5h. den känns ju underbar,den! 
nej men hoppas ni sover gott, lyckos er. 
har legat och vridit mig i sängen i flera timmar, försöka drömma de allra finaste drömmarna jag kunde komma på, sparkat av mig täcket - dratt på mig täcket.
utan framgång as you can see, 

ska väl fortsätta med min sysselsättning, sleep tight' 

please let me be your lighthouse and I'll help you find the way home

med brorsans strumpor i strl 42-44 och med vit färg lite här och var är jag nu 500 spänn rikare, känns änna gött och det kommer bli så himla fint där inne! a-awesome vavava. :D mina projekt går bra och visar bilder på vasen om några veckor så ni får se resultat och grejer. det andra är dessvärre lite småhemligt fortfarande. dock vet jag nog till 99,9% att mina närmsta vet vad det är. so sschhh ;)
Imorgon åker jag&lisa till skövde en sväng, för att inhandla lite grejer till nyår och ja, checka läget. antar att alla andra i hela falköping redan varit där och shoppat upp allt, haha. lider dock ingen nöd av det, för då kan jag köpa mer NEWS än er som rockat loss på mellandagarna, mohahah ;) 
Godnatt på er!

jag har en hand full av fjärilar, lyckofjärilar

lite utav allt det fina jag fick i julklapp. bla torrschampo, SNÖ-armband, 400kr på glitter (TACK BRORSAN!) och lite sådär.
har tvingat i mig lite frukost och nu ska jag börja min "målardag". kan behöva lite cash nu inför nyår och allt. kommer bli så himla bra och jag bara längtar!! :D kan ju avslöja att jag, och 8 andra tjejer startar med lite nyårsmiddag hos Lisa, och ja .. sen kommer nog livet flyta på rätt bra.
Have a nice day

detta är dömt att misslyckas, eller?

är fullkomligt D.Ö.D kära vänner. 
hade teori i 2h först, som gick snabbare än vanligt och nu är det endast 2ggr kvar!!! yeha :D och därefter har jag gjort min första inomhusträning på cirka 3veckor .... inte lika lätt att spela när konditionen inte är med en, puh! tar joggingtur i skogen med pappsen imorgon. DET DÄR lät hurtigt, ;)

tänkte jobba hemma imorgon - tjäna lite goa cash till göteborg/nyår och allt det där, genom att måla i gäststugan. kommer äga så mycket när det är klart sen :D 
puss, mina fina!

det går bra nu

långtröja från zara och ett läppstift från mus som på bilden är halvt borta, dösnyggt jag vet. börjar tagga nyår om 4 dagar även fast många saker fortfarande inte är fixade men det ordnar sig nog. som allt annat. I januari ska jag och mina tjejkompisar även beställa en resa (!!!) SÅHÄR NICE KOMMER DET BLI :D 
ska tugga i min mat och sen dra mig mot tåget.
Ciao! 
och nu vet alla att jag har vit bh på mig också haha .....

jag är nog inte rädd mer


har redan varit inne i stan en snabbis, fick med mig en franskmanikyr-penna och lite thé. och mitt projekt går som smort - första dagen dock hahaha ... ska slänga ut lite ovärda saker från rummet, åka på min teorikurs och sen träna. ska uurgött att få ta på sig träningskläder igen ♥ 
mja, sådär intressant tisdag hade jag. 
men behöver faktiskt lite återhämtning så jag lider inte för att vara hemma.  puss på er!

I hope to see you soon, soulmate


come on and move your body

jeans - topshop, linne - topshop, läppstift - maybelline NY. 


annas snygga tipspromenadslapp i bakgrunden också hehe


one of my favourite


fick en himla charmig busskortsficka utav min lillebror med en tjuga i! haha så söt han är :D blev jätteglad, så tappar jag bort mitt skolkort vet alla att denna tillhör mig?! ska ta tag i mitt liv senare och ta kort på resten som jag fått, men väntar på bättre tider ungefär, skämt-å-sido.
har häckat här hemma lite väl mycket nu känner jag så imorgon blire nog en tripp till skövde, måste ragga upp någon att åka med först och kolla in rean lite. om inte alla redan vart där innan mig (..) sen har jag körkortsteori, och har bara 3ggr kvar. SÅHÄR NICE :D

börjar mitt nya "projekt" imorgon - återkommer om en månad om hur detta gått. och har det gått bra, så ska det nog märkas ska ni se. ;) 
see ya latero guys


vi vandrar endast för att få veta vilka vi egentligen är


nej, jag är inte naken.
kör på lite ansiktsmask och massa gott för ansiktet och sen kalasar vi lite för anna som snart är 8år. börjar bli lite sick på all tjockmat som serveras så nu längtar jag faktiskt till 1jan då jag börjar med lite nyttigare mat - finally! haha. ska nog inte göra någonting under lovet, förutom lite körkortsteori, plugg till första veckan suck* och sen fira jul med moa och dra till den berömda mellandagsrean i götet. ska änna bli gött de! ;) 
ska också hitta en present till min bror som fyller 20, den 2 jan. och jag måste nog påstå att jag är nästan lika glad som han! ;) haha 

har ni något att dela med er kanske? vore ju kul att höra lite annat än om bara mig själv ibland haha (lät ju lite egooo men ni fattar..)

And all we know is falling,


we'll have to smile anyway and pretend we're okey.

jag dansar ensam om natten för att påminna mig om att jag lever


har så mycket förväntningar inför 2012, så mycket saker jag vill göra/säga och bli erfaren om. och att för en gångs skull lyckas med ett nyårslöfte kanske ?!? 

saker jag vill med mitt fina kommande år;

åka på min & mammas"traditionsshopping" till Örebro

träningsläger i Italien

utlandsresa till Turkiet med mina finaste vänner

dansa runt i natten och göra något galet

ta random tåg till någon fin plats

träffa fina människor

spara pengar till en ***********.

hoppa och skrika på en underbar konsert

ha en bra kväll, kära ni!

god jul etc -


looked like this yesterday '
är supernöjd med allt jag fick, och allt passar som handen i handsken. så måste nog säga att julen 2011 slog fjolårets, även om det var snö då. hoppas ni hade en lika awesome dag/kväll som jag hade. kommer väl visa allt jag fick någon dag men idag ska jag bara chilla runt här i huset. ♥ 

nu ska jag spela spel med lillasyster. vi ses!

mina älsklingar



mmh jobb jobb jobb! ♥

who am I to say

fucklife, I miss my hair
allt blir som sagt inte alltid som man vill, och med det vill jag säga att jag förstörde julgodiset EN ANDRA JÄVLA GÅNG. så nu ger jag upp! och för att toppa mina blåhänder (kallas numera blåhand....) så stinker jag gammal mjölk om händerna, typ? f t w 
lite positiv anda?
det är jullov imorgon, följt av 19 dagars ledigt.
mitt hår börjar växa (!)
har nästan* städat mitt rum
fick en julpresent från mitt jobb! (osten)
min panna mår finemang nu. (var astorr förut..) 

(börjar hemlis-spara till en grej nu. tar väl något år
eller så, men åh så bra det kan bli.) 



I'm nothing like before

behövde inte jobba idag - stack hem tidigt och chilla. fick ryck på lite grejer osv men det fixade sig det med! ska ut och köra lite nu, slira lite och sådär ... hehe. och måste väl se till att städa mitt rum, har ändå tagit bort hälften av alla kläder så I'm on my way! 


tetrisneerd

godmorgon. har späckat med lektioner hela dagen + möte med Britt. och lite fika på juridiken = brabrabra! 
har på mig favvostiftet från m.u.s idag med färgen blush. ♥ går sista dagen nu och är ASTAGGAD PÅ JULLOV. det finns nog ingen som är så glad som mig just nu. :D 


twiggy



skola - jobb - teorikurs - hem/käk.
det är väl så min dag i all dess korthet har spenderats. skulle behöva en riktig homemakeover i mitt rum som just nu ser värre ut än vanligt. sladdar, papper och kläder ÖVERALLT. jag är en jävel på att ljuga (ibland hehe) men nu .. nu äre faktiskt sant! 
har ingen ork till att dra fram kameran. har iallafall testat hela min nyårsoutfit och jag har en känsla av att detta kommer bli ... AWEEESOME !! ska bara köpa in lite smycken som blir snyggt till och en clutch sen är allt fullbordat! 
see ya later. ♥

exprimenterar lite sådär

exprimenterar lite, och kommer antagligen missa bussen pga detta .....!!!!! 
berättar senare. tar inte med mig datorn till skolan. HEJDÅ

I'm coming up only, to show you wrong



slutat jobba för dagen, ätit asgod mat som (hör och häpna!!!) min storebror gjort, himla impad måste jag faktiskt säga! ska samtala med min bror lite senare om en VIKTIG grej men nu ska jag göra lite läxor till teorin imorgon och sen ska jag kolla på BL.
hejdå

DAGENS ; trötter

geografi är nog inte hennes favoritämne ...
geografi är nog inget hon längtar efter ...
geografi är nog inte hennes starka sida ...
men jag tror hon klarar sig bra i livet ändå,
hejdå

dspdjfbpndf

stressat som satan, och var står det att bussen åker 7min TIDIGARE?!?!?!?! vore faktiskt lite mysigt om man fick reda på det ....... skulle även vart på möte, men hennes bil startade så det blev inget med det. och jag glömde det allra viktigaste som jag skulle ha med mig .... lucky monday!
nu ska jag faktiskt lyssna på min geografi, lite .. puss!

ask me your questions


misslyckades med godiset x2 så det blev bara två olika sorter. har inget tålamod ikväll - har väl knappast det annars heller men. kaos lite överallt nu men jag känner - 2012 är här snart och då tar jag tag i allt som jag måste. min ork är slut för detta året. 

spelar gitarr så detta inlägg har tagit 45min att skriva ungefär .. hehe
tänkte i sinom tid lägga upp en cover här, om jag törs! 
puss på er

17:46


// jeans (nya) - topshop // blus - veromoda // bälte - lindex //

har varit i stan och sjungt, gick nog ganska bra ändå. har köpt massa choklad etc så nu ska jag & mina små ynglingar till syskon baka julgodis. mysig söndag sådär, känns redan lite som jullov, men 4 dagar till är väl inget. 

vi klarar det här, som alltid.

give me some of this,



två vackra som jag verkligen vill införskaffa mig inför sommaren.
dem är så ju så snygga. ♥

så rädd att du ska glömma bort mig


fredag/lördag.
visar nya kläderna imorgon, för jag orkar inte nu. är så nöjd så, med allt jag köpt. känner på mig att jullovet kommer bli så bra. 
min topp-5 :

1. fick solo på vårkonserten(!) vilket jag verkligen inte trodde.
2. byxorna som jag köpte idag, kan komma att bli mina nya favoriter.
3. bara 4 dagar kvar av skolan för detta året - min lycka!
4. kan knappt bärga mig till nyår och 2012.
5. ska åka och vara lägerledare med min vän Simon i Ed under sportlovet, ska bli så roligt!

det här kommer bli så bra. jag tror jag söker efter ordet .. perfektion.

ack så vacker

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150546787254009&notif_t=video_comment_tagged

har haft bästa kvällen/natten/dagen med mina fina. tänk att ni är så himlans bra. och alla utom moa kom faktiskt bara en halvtimme försent så är riktigt stolt över dem! det blir ju bara bättre och bättre det här. alla utom mirresnurran har varit i göteborg och shoppat de allra sista julklapparna, fick även med mig ett par nya jeans och en blus. kan visa senare ikväll. är SÅHÄR nöjd. awesome! 
nu ska min bror ha fest här i huset, så jag sticker i väg en stund och hoppas INNERLIGT att alla mina prylar står fint i hyllorna/ligger lika skrynkligt i sängen när jag kommer hem. you touch - you die !

hejdå. laddar upp alla bilder senare som tagits. inte så värst många dock. :D

omg omg omg omg , no no no no no no PLEASE NOOOOO



har lyssnat sönder alla volbeats låtar på spotify så det blir inget mer med det .... :( trökigt det, men får allt ta och köpa premium strax!. har haft en mkt chill dag i skolan med lite av varje, MEN ... jag glömde mitt bröd i skåpet !! :( FUCK. jag som skulle ha det ikväll hahaha ...... ska låta bror min åka ner till ica för att inhandla lite grejer till mig. mums! 
tar massa bilder ikväll, så tjillevippen

pain is just a simple compromise.





min man atm.
så bra, så himla bra ♥

I ran away



börjar halv 1 men sitter redan i skolan. tänkte ta och plugga på provet tillsammans med Lisa och Johan. det var ju bra ändå! idag ska jag faktiskt inte jobba, utan åka hem och fixa det lite julmysigt innan GG-gänget kommer. måste se till att baka julgodiset också, hehehe. kommer nog bli jättemysigt! och imorgon drar vi till göteborg hela högen med lite shopping och kanske jul-på-liseberg. ♥
tänk, så bra det här blir.


please don't fade away from me now


1. ta mig utomlands.långt bort ifrån allt det här vanliga/uttjatade 2. gör mig till Einstein så jag aldrig mer behöver röra en skolbok 3. gör så att jag uppfinner något ballt och blir rik 4. låt mig flytta till usa för ett tag 5. ta mig till asienresan som jag längtar till så ini väggen 5. snälla ta mig till det berömda neverland, paradiset eller vad alla nu kallar det 6. jag önskar mig en resa bort, för att sent återvända.




I AM A MONSTER



blir mkt bra till jul, och awesome till sommarn. åh åh åh vad jag saknar sommaren! solblekt hår, fräknar, bruna ben och sköna dagar. man blir nästan lite deprimerad över att det är 6månader kvar till en ny sommar, med nya människor och händelser. men ack så vackert.
har som sagt inte börjat plugga än, fattar inte vad mitt FETA PROBLEM ÄR?!?! snälla gud, gör så att jag under 2012 och framåt tar tummen ur MIN RÖV och gör något. men är så sjukt trött på skolan just nu, och jag orkar verkligen inte att plugga.
åh. pallar.verkligen.inte.skolan.
låt mig bara få jullov, plz

hear this heartbeat.



oj hoppsan, den hamnade på fel håll.

slutade jobbet tidigt idag, vilket var bra för då kanske jag börjar plugga på provet som jag har imorgon .... haha. min andra klänning kom på posten idag och är SÅHÄR GLAD, för den var SÅHÄR BRA. en röd fining med ganska mycket rygg. visar lite närmre bild på det senare och även min nyårsblåsa. this is so perfect.
nu börjar BL. får inte missas. 
hejrå

where did all the people go?



skola mellan 9-12. så himla gatttt! sen går jag iväg till jobbet och dödar 7timmar där. har också fått reda på att jag får jobba hela nästa vecka också. awesome ♥ har käkat frulle, och sticker snart till tåget. 
imorgon kommer mina goingar hit, vi ska fixa lite julmys med julgodis och klappleken etc. jag längtar!! och på lördag blire göteborg med samma, och kanske liseberg. 
puss. ses väl hemma.

I fight.forever.




m.u.s




mitt senaste köp. nytt läppstift från m.u.s. ska nog byta märke - då jag endast har läppstift av Maybelline NY nu och börja med m.u.s istället. är såhär nöjd! :D har svenska, och bara 1 lektioner kvar. sen går jag till jobbet och lyfter lite cheese! hejdå!

kick ass



åh min dator funkar äntligen !!! :D försov mig idag (ganska så skönt ändå!) och ska åka till tåget nu.
HEJDÅ.

BTW!!! fick min nyårsklänning igår och den var AWESOME ♥

honestly, what have become of me?

all good things come to an end. 
I'm fighting with this reality.
goodbye for a while.


nobody said it was easy

min dator har antagligen craschat med alla mina bilder. det rockar ju så jäkla mycket va ...
har varit på konsert med mamma - som förövrigt räddar mig från allt ♥ I love you
har färgat håret - blev inte gult. och beställt hem en klänning för ynka 150kr.
det var nog det bästa med dagen.
återkommer när min dator funkar igen.
gräver ner mig i boken och glömmer verkligheten för en stund.

we lost it all



It'll get better in time, ♥

you'll just have to wait.



ett utav gårdagens köp, hårfärg. och jag som egentligen skulle slinga håret. tror att det kommer bli väldigt gult och fult men .. har mössa ifall det blir alltför hemskt. ;) haha på vägen hem från göteborg skulle vi ta tåget som gick 19:07. men det blev försenat, ännu mer försenat och sen INSTÄLLT! .. då skulle vi ta tåget 20:02 och det blev försenat, ännu mer försenat.... och ja, 22:30 var vi hemma ungefär efter FLERA timmars väntan ........... rätt seeegt men tur att man inte satt själv. 
idag har jag, moa,mirelle och frida vart och plockat i ostlådor för att få cash till Italienresan. funkade primaballerina. resten av dagen ska jag måla i gäststugan, göra alla läxor inför nästa vecka och ... färga mitt hår. 
C ya
någon som testat dethär färgmousset btw?! i så fall, är det bra/dåligt?

we're living in neverending war



grannen kom förbi med en bil, passade på att snåla skjuts så nu sitter jag ändå i skolan och lämnade hunden ensam. har bara 3h kvar i skolan och sen drar jag och min fina till Göteborg för att julhandla. känns ju lagom roligt i detta ASväder ...... men jaja, it'll get better in time.
byebye fellas!

har du tålamod med mig?



blir ingen skola för mig idag, allför krångligt det där med att bo på landet ibland. så idag äre hunden och jag. 
försöker att gå in mina oranga inför nyår, ha ha går ju som på en räkmacka dethär!
har inte så mycket annat på hjärtat än att jag saknar mina flickor små, på myskväll ♥

snälla ge mig två sekunder innan du ger upp



får jag ens ha kvar dig som en vän?

veronica maggio får göra min kväll då jag nu sitter i soffan och ser snön falla utanför. blev inte måleri idag, men provet gick bra. imorgon är det fredag - ljuvaste fredag! hjärtat slår nästan lite extra hårt då det snart är jul, lov och bara mys i flera veckor och sen en tjudundrande fest och då ska jag dansa in det nya året som aldrig förr. jag längtar.

how to make a hairdonut ;



skulle ju för några dagar sen visa min "hårdonut" så här är den. 

1. sätt upp en vanlig tofs.
2. ta och hämta 3-4 sockor.
3. stoppa i sockorna i en socka och forma den som en donut. (alltså sätt i ena änden i den andra)
4. sätt den runt tofsen
5. fördela håret runt hela donuten
6. och trä över en snodd över donuten
7&8. nu äre bara att finjustera lite. snurra resten av håret runt håret och sätt fast
med hjälp av hårnålar. fördela håret så inte strumpan syns och lite spray på det så sitter den!

A piece of cake! :D

random pic from yesterday


tagit på mig - sett färdigt julkalendern (asbra haha) - följt ungarna till bussen - och ska börja gå jag också. mitt schampoo funkade men ska se till att köpa lite färg på fredag då jag och moa sticker till göteborg. japjap! kommer hem runt 6 idag, men slutar 12. den känns ska ni veta. men det gör inget för pluggandet kanske går bättre idag och sen ska jag på möte på tk. :D


behind our blue eyes



jag älskar min utväxt

jag vill ha : 
- utomlandsresor i massvis
- så mycket pengar att jag kan spy på dem
- solasolasola
- shoppa för 10.000 kr
- en egen lägenhet
- jullov
- min 18-års dag
- det efterlängtade körkortet.

MEN ...
jag får vänta med utomlands - jag måste spara mina pengar - jag ska inte sola på hela vintern/våren har jag bestämt - jag ska shoppa minimalt - inte skaffa egen lägenhet förrän väldigt länge - måste klara skolan innan jullov - måste vänta 3 månader - och måste ta tummen ur och göra allt jag ska för ett körkort.

godnatt.


new in

en liten schampootub från lindex. ska testas dirr! har vart på bodystep tillsammans med moa och käkat goaste kvällsmaten. resten av kvällen måste spenderas på plugg1. lite hjälp här, letar efter en orange clutch. ni har inget att rekommendera kanske? vore urgulligt! :D imorgon slutar jag 12 och ska fortsätta pluggandet och måla vidare i gäststugan/tobbes cribb. 

hejhej


15:55


gjorde mig en tonfisksallad när jag kom hem och ska strax börja plugga, blir inte jättemycket plugg innan jag måste dra igen - ajajaj! köpte lite grejer på stan, en julklapp till klappleken som vi tjejer ska ha och sen ett schampo som ska göra mitt hår blondare. får se om det funkar som det ska.

C ya'

light this candle


sovmorgon idag, och det kan vara det bästa jag vet (!) börjar traska till bussen nu, och önskar att hållplatsen vore liiite närmare* hehe. kommer hem runt 2, hör av mig då. PUSS

underbar och älskad av alla



svamlar runt i min samhällsbok och får ångest av bara tanken. detta är liksom inte min starka sida. 
dragit på mig mysisen, hunden ligger intill och tänkte nu somna in till lite james blunt, melissa horn och annat fint. imorgon slutar min dag 12:30 - standard! ska kolla in den nya underbara 2handen, åka hem, plugga och sen gå på bodystep med min fina vän. och kanske två fina till och med. 
godnatt.
jag och mamma taggar london till våren kanske btw (!) .. eller örebro, svårt val det där .....

I want to stay here as long as possible.

Image 1 of ASOS Cut Out Dress with Chain Neck Image 2 of ASOS Cut Out Dress with Chain Neck

följer emmas råd och visar min skönhet till nyår som jag precis klickade hem! :D hoppas den kommer äga. är rätt sugen på att beställa hem ett par JC också men ... har inte riktigt råd med det atm, vilket är himla synd. jajaja, har kommit hem, gymmat, varit på min första teorilektion och ska strax sätta mig och plugga en stund. gärna en timme eller så, men känner jag mig själv så blire ..... 15min? hahaha. nej skärpning! 





ögon så små


har pallrat mig ur sängen och ska strax bege mig mot bussen med 1264643 kg i väskorna (!!) mamma tycker att jag borde köpa en liten rullväska ? hahaha. kanske passar. kommer inte hem förrän runt 19:00 ikväll för idag har jag min första teorilektion, woopwoop! bara 3 månader kvar :D how awesome?!
ska också dra ner till gymmet en stund, köpa lite julklappar och tja .... släpa runt på all min packning. 
pusss


don't u dare

HAR HITTAT MIN NYÅRSKLÄNNING NU OCH BER TILL GUDARNA ATT INTE EN MÄNNISKA GÅR IN OCH KÖPER DEN NU .......!!!

KÖR PÅ MINA ORANGA HEELS TILL NYÅR TÄNKTE JAG, MÅSTE GÅ IN PREMIÄRDAGEN ...!!!

MÅSTE HITTA EN ORANGE CLUTCH SOM PASSAR TILL ...!!

OCH FRAMFÖRALLT ATT HA PENGAR TILL ALLT DETTA OCH ÄVEN KUNNA KÖPA JULKLAPPAR I ÖVERFLÖD....!!

HAR ÄVEN HITTAT DEN MEST BÄSTA TÄNKBARA 20-ÅRSPRESENTEN TILL MIN BRODER, WOOPWOOP

GODNATT

from yesterday '


// jeans - carlings // skjorta - veromoda // väst - topshop //

innan konserten igår, fick ju med mig en röd tisha hem också WOHO. ska nog se till att sy om den lite när jag skaffar mig lite tid över. har kollat på BL och ska fortsätta med mitt plugg om en stund. har hittils gjort färdigt min redovisning tills imorgon, skulle gjort juridikfrågorna men kunde inte (hahaha) och läst lite i samhällsboken. 
ska återgå till mitt nu, hejhej. :D



det var just det här jag fruktade,


tänk att man kan bli såå himla trött på skolan, när vissa andra skulle kunna döda för att gå där. sitter med lite måndagsångest över alla dessa skoluppgifter jag har i veckan, och motivationen att ta tag i grejer är ju som bortblåst. men 16:00 börjar min pluggardag, och får väl ha som avtal att skriva här sen vad jag åstadkommit! fair deal? (bara så jag har koll på mig själv lite.)
och senare ikväll börjar mitt favvoprogram igen och sen .. ja, bara tare lugnt. 


det var så lätt


återigen måndag och jag känner att min kropp redan längtar efter kommande helg. har också sett att det är snö ute - dock blötsnö som kommer smälta i slutet av dagen ungefär men äre vitt på marken så är jag nöjd! :D kommer satsa på skolarbetet denna veckan, fram till torsdag så workworkwork. 
hejråå

we're marching for life

kom hem för ca en timme sen från skövde - arena - marching for life. 
åh, det var så himla bra & roligt!! och får massa såna flashbacks från min resa till kenya ♥ och har väl mer eller mindre bestämt att jag innan 25 ska ha vart volontär där nere i X antal månader. fatta vad grymt (!) 

kom just på att jag kanske har redovisning imorgon .......... haha, men det får jag ta i tu med imorgonbitti för nu ska jag sova.
godnatt! :D

I hate this, I hate this



har målat klart en vägg ute i gäststugan, kommer bli fina fisken det där. och något annat under denna dagen har jag väl inte gjort, kollat på julkalendern med anna & joel. och den äger ju faktiskt!! (haha) mot vad alla andra år .... med allram och allt vare var .. 
ska mysa till onepepublic och en julfilm nu, puss 


we seem to need another story



what is there to complain about?



ooh , do you see?



hahaha, kollade igenom massa gamla inlägg och hittade dessa två bilder från mars/april 2010. för att jag & moa är SÅ coola! vi hade köpt nya solbrillor, så måste ju styla .... ;) hahahahahahah. 
ska egentligen ut och måla i gäststugan ... men har NOLL motivation till att gå ut i ruskvädret och måla ..? men får väl offra mig framåt lunch.

ska beställa hem lite julklappar och kanske börja kolla på nyårsklänningar?!?!?! dags nu känner jag.

this is, I am david.


I AM DAVID.
kollade på denna för några dagar sen,
kolla på trailern och ännu hellre hela filmen. 
jättebra! ♥

du är en energitjuv.


vilken härlig fredag det varit !!!!! känn min ironi i det jag säger.
min ENDA lektion var inställd

min mormor var inte hemma så fick sitta i hennes trappuppgång i 45min
hahaha

insåg för en stund sen hur ENORM utväxt jag har .....

och sen jobbade jag från 15-19, ska bli skönt att få lite cash nu i slutet på december då man slängt bort alla på julklappar, eller ja, slängt bort och slängt bort. men ni fattar grejen ;) 
nu ska jag bara vara hemma och mysa i min onepiece, läsa en bok och skriva lite allt möjligt här.

bbbbbbbbbbbbaaajs

okej. åkte hit för att vara på min enda lektion då jag egentligen är ledig idag och ser att HAN ÄR SJUK OCH LÄMNAR EN LAPP...................... FML såhär mycket!! :(

vi är en av tusen små



ojoj, inget blev riktigt som planerat idag - men på ett bra sätt! :D 
gick till tolv, och sen gick jag ner till stan för att träffa ida som jag inte sett på  ... typ 1,5 ÅR. helt sjukt! men det var iallafall jättemysigt och roligt att träffa henne igen. ♥ efter det, åkte jag tillbaka till skolan igen för att ha fredagsensemble. 
skjutsade hem sebastian, tog varsin pirog och sen promenixade vi upp till kurorten där jag nu har jobbat mellan 18-21. känns brabrabra!! :D 
ska även jobba imorgon och därefter .. myser jag med min väldigtväldigt efterlängtade pojkvän♥

nu ska jag kolla ett avsnitt av BL, läsa i min bok och sen somna. godnatt!
hann dock inte gå till gymmet, så det får bli extra länge imorgon istället.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se