min lilla stjärna, den ska lysa överallt & i evig tid.



sätter mig med mitt goda thé och läser en mysig bok en stund. 
och ska se till att utnyttja min sovmorgon imorgon som jag så
snällt har fått. 
längtar som ett litet barn till jul och vintern som aldrig kommer.
skärpning där uppe i himlen! 



låt detta stå oskrivet



kommit hem - nerdat tetris och ska väl sjunka in i alla skolböcker nu, vilket jag inte är så bra på ... plus att jag glömde det där himla filmtipset haha! jajaja, det kommer det kommer. har nog ingenting annat på hjärtat så ............ hejdå!
kan väl bara upplysa er om lite vad jag ska göra i veckan, ifall att ni undrar ;) 
TORSDAG -
skola mellan 10-12:15
en fika med en fin vän som jag inte träffat på länge
åka till gymmet
fredagsensemble

FREDAG
ledig egentligen men sticker till skolan mellan 11-12 (duktiges)
jobbar mellan 15-19 (äntligen lite pengaflöde heheh)

och helgen är väl inte direkt bestämd än, förutom att det är konsert på söndag i skövde, med bla min gamla klass och några ungdomar från Sydafrika och en massa andra skolor.


fucking onsdag

trodde aldrig att jag skulle orka pallra mig upp ur sängen idag, men nuså ! har en rätt chill dag, med att läsa bok, ha körövning från 09-10:30 och sen har jag bara 1,5 lektion kvar. känns änna gött :D hoppar gym idag, för att plugga lite istället,
mer av mig senare puss


like a big fat lie



mina ben är lite smått döda efter gymmet, suger fortfarande att gymma själv men löpbandet har börjat bli min nya bästa vän så jag antar att det är okey. ska sätta mig & käka och därefter kommer mitt favoritprogram, Biggest Loser. haha fattar egentligen inte varför jag blir så fast i det men .. jag glädjer mig väl åt andras lycka att lyckas.  :D 
audition gick käppt rakt åt skogen ..... så något solo kan jag nog inte förvänta mig, men annars äre väl kolugnt. filmtips kommer strax, i promise you all!

STUDIEDAG todayyyyy

morningmorning.kristoffer har åkt hem och jag kollar på lyxfällan (haha) ska åka in mot staden vid 12 för att handla på apoteket, gå till gymmet en stund och sen gå på audition i skolan för vårkonserten. ska bli roligt. :D vet ni vad, är ledig på fredag också !! woopwoop, så himla götttttt. men måste dock till skolan mellan 11:00-12:00, men det är okeyy.

Ett filmtips kommer senare, som ni verkligen ska se! PUSSS

I've been doin' everything and nothing


sorry för alla liknande bilder hela tiden, men har ingen ork eller lust till att ta nya. känner mig lazy nowadays! inte bra alls .. men idag har iallafall jag & lisa vart på resebyrån och kollat resor inför nästa år. är SÅHÄR TAGGAD!! :D   Planet styr antagligen mot Grekland eller Turkiet i slutet av augusti och det kommer rocka så himmelens mycket! ♥ tillsammans med alla tjejerna. ska också börja titta runt på en resa med min fina kille också, som också kommer rocka rejält! .. dock ryker det lite mycket pengar nästa år med 3 utlandsresor inbokade ... men så äre. får jobba dubbelt så hårt och låsa in plånboken hemma. ;)
har kollat på biggest loser (mitt favoritprogram,haha) och väntar på att kristoffer ska komma. STUDIEDAG IMORGON, WIIHAAA

vart på tk en snabbis idag också, känns mycket bra! och ska väl dit imorgon igen men det suger att vara själv .... och mina hörlurar kraschade idag också, inte så himla kul att höra på sitt flåsande hela tiden haha ..

llgytbrtbeertsewartgyhuijopökphukhbpodjkolpjaö....


såhär hopplös är jag, dock är detta den bättre sidan av mitt rum ..... men det städade jag bort igår, PUH! känner mig så otroligt aktiv eller?!!? haha mjae. ska snart gå till min SYO och därefter bege mig till geografin. 

ikväll kommer min favoritpojk hem till mig, då har jag bestämt att vi ska se på I am David och bara ha det allmänt mysigt. sound good, hu? :D 
kommer hem runt 5, ska se till att springa lite på gymmet etc etc.

we all search for another you.

gjort färdigt alla mediafrågor -  CHECK √
läst lite ur min engelskabok   -  CHECK 
plockat iordning på rummet   -  CHECK 
rensat min träningslåda        - CHECK √

känns som att bilderna blir lite väl stora eller? haha. ska relaxa lite resten av kvällen, ta en onödigt låång dusch och bara lägga mig i sängen. låter som en sjukt bra idé. 

MÅNDAG ;
skola mellan 8-12:30
åka ner till stan för att fixa lite julklappar etc.
körövning 13:50-15:20
gymmet.
& sen hem.

det var då det sötaste ..!

sötaste videon för denna veckan alltså! skön lirare :D

vad gör vi när vi är rastlösa?


är sådär lite lagom rastlös och har egentligen inte lust till någonting idag och rummet ser ut som .. värre än kriget ungefär. men orkar man inte, så gör man inte. har dock lust att fixa & trixa med fina saker, eller göra något roligt, som att färga håret helt spontant. men vet att jag inte vågar, men hade jag haft lite mod, hade jag färgat mitt hår rött! är så sugen på det!! :D eller ännu blondare, men ... utväxten som blir är ju inte så goer .

innan veckan är slut, ska jag visa er hur man gör en donut också.
hare bra!

thats what friends are for


kom hem från farmor för en liten stund sen, och fick med mig den minsta tänkbara koppen jag sett! tyckte den var så himla söt + att jag har en till här hemma så, om 10 år kanske jag är värsta samlaren på dessa .... ;) ha ha ha! har gjort lite läxor, och har bara 16 frågor kvar så KÄMPA JULIA, men ja. jag smiter ju undan så fort jag får chansen, you see?!
ska beställa hem en julklapp senare och nu hör jag mamma påbörja sitt lussebullebak, så det blire också lite utav idag. see ya latero

I shut my eyes in order to see

var tacksam -
lyft blicken och värdesätt
det du ser

we found love

såhär traskar jag iväg till stationen - och vidare mot skövde. gjorde min första "donut" idag, av 3 strumpor! :D tips från moa. och efter kvällens bravader måste jag RÅPLUGGA tyvärr och det snabbt! för jag har tydligen prov nästnästa vecka och innan dess ska jag ha hunnit göra typ 70 instuderingsfrågor och en fördjupning. I LOVE YOU SAMHÄLLSKUNSKAP! (L) 

Ha en bra kväll,

jag försöker, men förlorar varje gång



kom hem för en stund sen från kristoffer. vi kollade idol och bilar 2 och bara tog det lugnt. ganska skönt ibland. har precis fått min lön, var inte jättemycket att hurra för men är jätteglad ändå! för alltid är det ju något ;) dock vet jag att de kommer försvinna redan idag ...... ska nämligen gå på breaking dawn tillsammans med mina fina vänner och sen hitta på lite andra hemligheter i skövde stad.
vet att mitt bloggande måste bli lite mer effektivt haha, men vet ju knappt vad jag ska skriva för att kunna intressera er. Vad tycker ni själva? plz tell me.

nu ska jag fixa iordning mig, så jag kan ta ett litet kort till bloggen. Puss på er! :D

random pic

krigarLeya.

har kommit hem, ätit nybakt bröd (OH THANK GOD) och känner mig lite halvt sliten, ont i rygg och armar. lite sen tk etc etc. konserterna gick jättebra och är rätt nöjd med min solosång. ska bara se till att få till min röst imorgonbitti 07:30 hehehehe. hoppas inte att alla elever på hela ålleberg skolkar ?!?!? ;) haha. håller även på att skriva in mina sista uppgiften på tk-avtalet. feels good!
nu ska jag slagga gött mina vänner! jag ska komma med roligare bilder, promise! godnatt

låter ljuset sakta slockna

har haft fullt upp hela dagen, slutade halv 1 och gick till mormor och chillade en stund. gjorde lite läxor och klagade på hur feta alla i usa är haha. gick till stationen och mötte upp moa för att gymma på TK, skönt att vi hade vår egna lilla tränare - amanda där, annars hade det blivit mycket fel ... gick bra, är asladdad för gymkort nu alltså! passar bra till julen etc ;)
sen mötte jag upp mirelle och kollade på volleyboll, eliten. tjejerna vann med 3-1 och var AWESOME :D kul att se dem för första gången!
nu ska jag ta och slagga lite, måste upp och fixa kläder osv till adventskonserten imorgonbitti. godnatt!

jag försvinner ibland

jag känner inte igen mig,
det här är inte jag.

HEY BITCH

har kommit hem, ätit äcklig mat och städat upp min röra i rummet. gjorde inte ett skit som jag skulle gjort idag och nu tänker jag bara tillägna detta inlägg om hur SUR JAG BLIR när jag har mensvecka. och nu vet alla det. 

DISSAR
- att komma ifrån floby kan vara det värsta som finns. det är så jäkla pinsamt att bo här för halva samhället har blivit helt störda/retards/emo eller äckligt jobbiga fjortisar/attention whores. so fuck you all. puss
- att alla klagar på skolmaten KONSTANT. har vi inget annat för oss, för så äcklig är den inte. eller så har vi bara bortskämda idioter i skolan (jag säger inte att jag aldrig klagar jag heller, för det gör jag ju.)
- när människor är arga, jobbiga eller irriterade för absolut ingenting, som jag är nu tex haha
- att alla ska vara så himla lilla lagom - tjejen/killen hela tiden bara för att ingen annan står ut att någon blir mer framgångsrik, får bättre resultat på prov/föddes som ett underbarn osvosvosv
- att ALLA FOLK KLAGAR så förbannat på datorn vi fått. den är inte så jävla kass som alla påstår men tar man inte hand om saker så får man ju för sjutton skylla sig själv!
- att ALLT ÄR SÅHÄR HIMLA NEGATIVT I SKOLAN, HELA TIDEN. dag ut och dag in.
skärpning för fan!

ursäkta mitt lilla vredesbrott och alla svordomar men så äre ibland.
förövrigt har jag haft en lång och ovärd dag och nu ska jag göra lite plugg och sen somna till ett GG-avsnitt.

schema

detta gör jag i veckan

hello world


ska göra ett litet schema hur min vecka ser ut, annars händer det inget i skolan här inte ..... ska vara med på vattengympa idag på idrotten haha! :D kommer bli chill antagligen. adopcjoiasBDFIOasdofaSPDC ORKAR INTE DETTA ÄR JÄTTETRÖTTTTTTTTTTTTT
HEJRÅ

my lovely details

HEJHEJHEJ, var 3 sek från att skita i skolan idag men tjaa, nu är jag här iallafall. slutar 12:50 idag men kommer hem vid 6 för jag har lite körövningar och grejer om jag inte minns fel (vilket jag egentligen hoppas på lite sådär i smyg ni vet.) ska få äran om några veckor att få stå och vänta på bussen 3m ifrån en gödselbrunn ......... så äre bajs det luktar så måste det nog vara jag sen, SKITKUL att ni bygger det vid min bussplats !!!!!!! 
men nu, ska jag vara lite aktiv på lektionen min.
see ya fellas

vill du ha den som gör dig glad mer än ibland.

har överlevt oden i helgen och tyckte att det var riktigt roligt med de underbaraste och är nöjd med hur vi spelade. och grattis till fkik som vann, återigen! : )

har gått till skolan till 11 och sen har jag jobbat i ca 10 timmar så är rätt trött nu va men cash smakar bra i mina öron. för inte vill jag vara såhär pank igen ... har fullt upp i veckan och kommer hem sent varje dag, suck* ska tassa mig till sängs nu, godnatt

hajjar läget va va va va

favvo i repris - så himmelens snygger!

har strax packat färdigt och sen ska jag bara studsa runt sådär töntigt som jag gjort nu i en timme och vänta på premiärmatchen, ODENHALLEN 22:00 hoppas inte ni missar den ;) är nästan övertaggad alltså och kan knappt hålla min kropp i styr, DETTA KOMMER ÄGA GOTT FOLK !!!!!!!!!! pusssss på er
ingen uppdatering här inte,

when we stand together

kom hem vid 7 och känner att min energi dött litegranna, är hur trött som helst och måste plugga på matte b prov och svenska/engelska prov som jag har tills imorgon, FML, japjapjap! men något som är roligt är att jag har fått ett solo tillsammans med Johan i min klass på adventskonserten så det taggar jag jättemycket till! :D funny! ska nu stampa in i duschen och ta den längsta tänkbara duschen EVER !! och därefter .... plugga om jag har några hjärnceller kvar,
puss!

PS. glöm inte att kolla oss på oden cup ;)

lägger huvudet på sned och försöker förstå

kom hem nu, luktar pizza och känner mig sådär lagom nöjd! min man lagade mat åt mig (nej, det var inte pizzan) och det kommer väl upp snart med lite usla mobilbilder. gottigt vare iallafall! ska sätta mig och plugga lite, och därefter läsa en bok eller kolla lite gossip, känns som att det var några dagar sen.
extra pussar till mirelle som tyckte jag var lik angelica blick, hehehe thanks to you my applepie! ♥

skelar så gulligt på bilden också, pussspusss!


morning!

såhär traskar jag runt idag, nya toppen från asos.com som var fel egentligen men det får gå ändå. har gjort alla mina läxor och känner mig jätteduktig, hejja mig! + att det är jättemysigt med all frost ute, känns bra va. åker till kristoffer efter skolan och såå, så ingen uppis på ett tag. men ni är väl vana? ;) haha
puss

promise me you'll try

do I dream again?

my scrapbooking'

har bara några sidor kvar nu. and this is dedicated to my friend, who called me a bitch. ;) puss! 

ska snart iväg och träna med laget, sista träningen inför Oden Cup. hohohohohohoho ... funderar lite om jag ska ta med mig min kamera till helgen. ska jag/ska jag inte? jaja, om inte annat får mamsen ta lite kort när vi spelar.  heeejdå!

lite pillidill

kom hem för en timme sen ungefär. ska sätta mig med min juridikläxa som jag redan läst hälften av, score! och sen pilla lite i mitt fotoalbum. känns som att jag har så mycket fritid nu och inte vet vad jag ska syssla med haha. 
tobias (min broder) som liten på första bilden. skitsöt !
ska dra och träna senare ikväll och sen börja leta efter mina skor som är spårlöst försvunna! :(

<>

crazy stupid love och sängen väntar. see you guys tomorrow!

bokslukartiden

fick hem mina tre böcker denna veckan och känns som att de verkligen är "må-bra" böcker.
den perfekta mannen
fånge i hundpalatset
baddaren

ska nu ta fram mitt fotoalbum som jag knappt rört på flera månader. hej!

painted love

slutade halv ett och sitter nu och chillar i soffan med en filtpläd. skulle vara duktig och göra läxan men glömde det viktigaste pappret i skolan så ............. ah, det gick ju som det gick helt enkelt. ska på träningsmatch ikväll mot vartofta också.

ODEN CUP, my friends

18/11   22:00  Odenhallen  Floby IF - Holmalunds IF
19/11   05:00  Frejahallen  Floby IF - IFK Tidaholm
19/11   09:20  Odenhallen  Floby IF - IFK Täby FK 2
19/11   12:40  Frejahallen  Floby IF - IFK Täby FK 1
19/11   16:40  Frejahallen  Floby IF - Laxå IF
19/11   20:20  Odenhallen  Floby IF - Vartofta SK
20/11   00:20  Odenhallen  Floby IF - Falköpings KIK
20/11   05:20  Frejahallen  Floby IF - Mariestads BoIs FF



taggataggataggataggatagga!

the perfect one,

kära tomten, ge mig denna i julklapp. ♥


har vart ute på promenix i stan, och nu blire antagligen film/GG-avsnitt.
denna helgen har bara varit hemmahelg, men måste ju taggataggatagga
till nästa. hoppas ALLA kommer och kollar på OdenCup. :D det kommer rocka!

i could never do this without you


saknar sommaren 2010   -  saknar mitt långa hår   -   saknar solbrännan   -   saknar allt detdär fina, som hoppet och drömmen.


sitter i sängen och har inte gjort något vettigt under hela dagen. städat mitt rum lite och hjälpt mamma äta upp lite morotskakor som hon så gärna ville bli av med. vad gör man inte för familjen liksom? ;) har sett på 3 avsnitt av GG och är mer fast än någonsin.
har lust att göra något galet, något så himla roligt som man aldrig glömmer. har lust att göra något kreativt/fyndigt och vackert. 

men .. slutar nog med en felm i sängen istället. oh så kreativt.

you got to work if you want some

en bild på två goingar.
ska iväg på träning, den nästsista träningen inför oden cup och kan väl inte mer än att säga att jag är SÅ INNIBÄNGEN TAGGAD inför detta!!!! :D  tror att det kommer bli awesome.

vi är evighetens hopp

what doesn't kill you makes you stronger,


NU: mitt hjärta kommer, idol och film blir kvällens.
SENARE: fira mitt lyckorus litegranna. känner att detta kommer bli så jäkla bra !! 

LÖRDAG: vaknar med min pojkvän (om han inte smitit ut genom fönstret, vilket jag inte hoppas haha) och sen äre träning! och sen drar jag till emmy tillsammans med fina tjejer. (lina, bli frisk!)

Ha en skitbra kväll, och jag hoppas att Lisa c.o har en jäkligt bra kväll. lite avis på er.


where in the world have you been hiding?

kommit hem efter min "långa" skoldag, har cyklat hem från floby som jag ÄLSKAR SÅ HIMLA MYCKET, ÅH ÅH. ÄLSKAR ATT CYKLA ♥♥♥♥♥♥
ska kolla på ett gg-avsnitt nu, och jag jobbar inte idag då vi inte har fått hem färgen till gäststugan än, så .. mina kära skor får vänta. om de nu finns kvar då ..
övar in lite sånger till vårkonserten crazy, som jag ska söka lite solo på (iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhh) och strax kommer nog kristoffer hit.  :D

myser

gick upp vid nio för att plugga lite, börjar ju inte förrän halv ett idag och det är såååååå skönt!! :D har kollat på ett gg-avsnitt, ätit frukost och druckit kaffe med mina päron och nu ska jag kila in i duschen en snabbis. har geografiprov idag, som jag knappt kollat på men det ska nog funka ändå, hoppas jag.
senare ikväll kommer min fina hit, och då ska vi kolla på film osv. men innan dess ska jag jobba lite och tjäna ihop pengar så jag kan köpa skorna jag vill ha. hahahaha låter urfattigt!
puss på er

think of me foundly

kan väl inget annat än att ursäkta mig, har haft fullt upp med att plugga och måste tyvärr fortsätta på ett nytt prov, som är imorgon. har inte gluttat i boken än, hehe. kom hem för 10min sen, ska käka lite och sådär. btw, minns ni kläderna från asos som jag beställde? de kom iallafall igår och de skickade FEL TRÖJA !!! åh blev så himla irriterad, men orkar inte skicka tillbaks den så det fick bli den helt enkelt. ni får se plaggen någon annan dag. HEJDÅ!

sovmorgon till HALV ETT IMORGON, score'

pics from this summer,

tyska jordgubbar - kan ha varit det godaste jag ätit i somras. vintern har ens inte börjat och ändå längtar vi så mycket till sommarn igen ( och ja, jag räknar med alla er som läser.) är så himla avundsjuk på johanna som drar till thailand vid jul,  åh åh åh :(
TISDAG :
- slutar 12:50, alltså min längsta dag.
- måste pluggaplugga politiken tills på torsdag. 


what the ..........

Hej sötnos från 2008, where have you been? I like your style

när jag ändå inte har något annat för mig, får ni en riktigt charmig och gullig bild på mig. 3 år sen. tack gode gud för det. 
slocknar nu tillsammans med coldplay i sängen.

we're only young once.



jag och mitt pluggande går som vanligt, inge vidare kompisar här inte. har istället för att ta upp min kära bok suttit här och kollat på Ryan Gosling och trailern crazy stupid love. blir nog att ladda hem ska ni se. funderar på att gå in i duschen som väl var ett tag sen jag var i och därefter färga ögonbrynen så det händer lite här i stugan.




wakeiwakei

måndagmorgon och jag gömmer mig helst under min halsduk hela dagen. har börjat med mitt sjukt softa schema då jag bara går till 12:30 varje dag, mån - tors. :D ska sätta mig och plugga lite politik efter skolan och därefter, ah plugga lite mer politik. datorn får stanna hemma idag, see ya !

I dream about finding neverland,

oldie'

har tagit mig i kragen och pluggat politik i 1h, hur roligt det nu låter i era öron. har hittat de finaste/underbaraste/skönaste/läckraste skorna i hela vida världen och det tar verkligen emot att inse att jag absolut inte har råd med dem, har knappt råd till en pizza - lilla julia har hamnat illa till.

på tal om illa, så känner jag mig just nu illamående men jag antar att det kanske är all denna "skolpress" som jag egentligen inte har eller all den höst/vinterångest som så fint brukar knacka mig på axeln när kylan kryper på. jag skulle behöva en såndär klocka som stannar all tid i världen så jag i lugn och ro hinner med mig själv och att hinna pussla ihop mitt liv.
nu låter det som att jag är i världens ände eller på havets botten av ångest men nej, jag har ju faktiskt de finaste, tänkbara vännerna som kan finnas. I hope you know that guys. och den finaste, bästa pojkvännen som kan existera. ♥

slut på deppighet - nu taggar vi skolan de sista veckorna innan jullovet hehehe (kul att första skoldagen ens inte gått och jag längtar redan efter lov, igen ..)

bild lånad från emma

sååhär snygga var vi i fredags på halloweenålle, trots att det var den tråkigaste - lamaste ålle hittils men tur att man har fina kompisar! ♥ har inte uppdaterat på gäälet länge men måste ju hålla tag i mitt liv som flyger förbi lite väl fort. någon som känner sig träffad där också?
gjorde ett kontoutdrag idag och ja .. den som rånar mig blir då inte mycket rikare .... sadface!

check'

beställt från asos  - kommer inom en vecka. CHECK!

extra extra

mamma hon är snäll hon, ♥

hotmail har förövrigt spärrat mitt hotmailkonto så jag kommer inte åt någonting ... FML
ska strax åka till jobbet för att tjäna lite cash & ikväll blire bio med världens bästa ♥

happy bday'

har glömt att visa lite bilder då jag och lisa skulle försöka överraska rebecca på Mössebergsbagarn som inte gick så himla bra - eftersom hon såg oss smyga runt skolan ........... hahaha
vi firade henne lite igår också med tacos, presenter och massa tjöt. precis som vi alla (hoppas jag) vill ha det.  Ladies, ni är bäst ♥


så många brev, så många sånger

mormor, 85. woohoo! synd att jag inte gillar tårta då för den såg himlans go ut !
gör ingenting ikväll, skulle behöva plugga lite politik men ... vem sjutton gör det en onsdagkväll?! helst skulle jag vilja slippa det, men skolan måste ju vara lite jobbig ibland. så får ju se till att offra mig för en gångs skull.

me and my best friend

en bild från tidigt i våras, tillsammans med min bästavän. tänkte bara skriva en liten notis om att jag gillar henne lika mycket som nalle puh gillar honung. ♥
hoppas du har en grym kväll, snygging och att du mår lite bättre nu.

lets just trust

We'll have a good life, I promise you

who we are

fick tag i den sista fjällräven i small, i hela göteborg så nog är jag nöjd! och även en bild på mina lack. fick inte med mig så värst mycket från göteborg men en vinterjacka och en halsduk rikare är jag allt! och en himla massa pengar fattigare, men thats life!

freshin' up a little bit,


har kommit hem från kristoffer och ska fixa till mig lite och sen drar jag till mirelle för att göra iordning lite gomiddag tills ikväll, då vi ska ha myskväll med tjejerna! + träning. är så himla bra. :D kommer upp lite grejer från igår också,



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se