wanties

4 godingar som jag lätt skulle klä mig i, i sommar.
är såå sugen på att shoppa, vill bara riva ur allt från garderoben och köpa in nytt. hade vart gudomligt skönt, men får ta det när jag är miljonär .. jap, nu ska jag lyssna på lite somna-in-till-ljuv-musik musik.
puss på er!
det kommer roligare inlägg till våren, då jag orkar ta med min kamera ut i det fina.

åhhjaja

åh helt slut. puh. vi börjar fixa allting till crazy nu. bra grejer det där. jag var awesome på körlektionen om jag får säga det själv. hehe. kom hem. åt kyckling och wok. nu ska jag ta en powenap. och plugga. åh. så bra. kanske kommer någon bild sen. inte på mig dock. ah. den som lever få se. helt enkelt.
hejdå.

pretty little details.

//jeans-topshop//belt-don't remember//tank-hm//jumper-carlings//acc-glitter and SNÖ//

idag mår jag bra, för idag är det massa saker på schemat och vi ska öva inför Crazy ... åhhå!! hoppas ni köpt biljetter, annars äre väl dags nu ;) för det kommer bli så jäkla grymt detta, ni anar inte !!! 
har sånglektion på morgonen/övning - sen lite lektioner - sånglektion igen - körlektion(!) och därefter sångövning till kl. 6. 

awesome day hu?! see you later

i'm speechless

Tumblr_m048c9jp4r1r46bfpo1_500_large
Tumblr_lq50efhkkj1r13laao1_500_large
421228_2641599091313_1595655415_31839131_513499095_n_large
404889_393781643970827_392115004137491_1779152_683023037_n_large
I am sad tonight, thinking about everything I shouldn't think about.
I see everything in repeat, on and on and on. Everything I shouldn't see.
I hear everything so loudly, things I don't want to hear because it's hurting to much
so Dear tuesday, turn into wednesday soon.


mellis nomnom

för att egentligen hata tisdagar, så är denna tisdagen helt OK. solen skiner, ska "plugga" på solon och danser, inte så himla krävande direkt och gjorde precis goaste mellisen på länge! hallon/blåbär smoothie och avokado/tonfiskröra. nomnom ♥
Kanske borde jag göra en mat-blogg istället?! haha. känns som att det är ju det enda jag gör ändå. :D

kilar vidare, försöker få någon ordning på min hy som just nu är helt i obalans pga den där fruktansvärda aloeveran jag dricker varje morgon .....
men tålamod tjejen, tålamod.

Tuesday love or not

Hallåhallå!
Sitter och läser lite körkortsteori eftersom jag tänkte gå och fixa fas F efter skolan - sen är det bara repetitioner kvar !!!!!! Yeah. Sen ska jag dock göra om alla faser igen haha för att försäkra mig om att jag verkligen kan det. :D åh vad jag längtar!

JUST NU : vill hem. Vill ha sommar. Vill kramas.
SENARE : dansövning till crazy. Körskolan. Plugg.


I didn't want it to slip away

Ni får stå ut med mina collagebilder gång på gång, japjap så äre ibland. lite random bilder på lite utav mina smycken för övrigt
HEJSAN. måste bara klappa mig själv på axeln lite som gjort klart min inlämning i samhällen = KLAR med den kursen som jag skulle läsa in. SCORE  :D superlycklig just nu haha, nu är det bara hur bra han tycker att den är hehe..
förövrigt så spinner jag vidare på mitt projektarbete som jag ska ha i 3an, bäst att börja i tid tänker jag där. veckan är fullspäckad, och massa jobb i helgen (cash yesyes!) och ska se till att göra fas F, boka in massa körlektioner och sen börja på repetitioner(!) it's close now.



Du är klokare än du förstår

fick sluta en halvtimme tidigare och hann med 15:20 bussen, YEHA! den ägde.
invigde mina nya brallz i skolan, och annars så känns det som att jag går i samma gamla trasor hela tiden men jag ska väl inte klaga, sparar massa pengar till sommarn så jag kan leeva livet minst sagt!!! astaggad :D har dragit på mig min OneP och ska chilla resten av kvällen, ska inte röra ett finger! (även fast jag vet att jag har tusen andra saker att göra)

och snön ? HALLÅ ELLLEEER ?!?!?!!!?!?

Jag bryter isen, snart

Bjussar på några bilder från helgen medan jag sitter på tåget till skolan. Kommer bli en seeeg skoldag och kommer hem vid 6 så jaaa .... Ska bänka mig vid körskolan denna veckan.
Puss på er!


Jag såg mitt ljus

I like when you smile. but I love it
when I'm the reason

jobbat och sen gått hem dessutom, (iofs bara 3km) så gatt att rensa tankar etc när man är på promenad. något jag lär göra mycket utav i vår/sommar. och ja, på tal om sommar - LÄNGTAR IHJÄL MIG, så please hurry !

Oh she's a lady


osminkad bild från igår, lockade ju även ena sidan igår också (för första gången!) Jag hade jätteroligt så tack&bock för den Malin, klampade in i huset vid 2-tiden, helt ok pga jobb idag. Det kommer bli en go avslutning på denna helgen som för övrigt har gått sjukligt snabbt ?!! shit.

Längtar tills min hals blir bra igen så jag kan börja springa i detta vädret, finally! ♥
smyckena är förresten från Bling och Glitter för er som vill veta


Yeehaaaa

Åh mitt liv äger. Love love love


vad är det vi egentligen gör

åh äntligen lite vår, känns awesome! och ikväll tänker jag inviga min skinnjacka för i år och det kommer bli så bra. love love love ♥ gjorde förövrigt den goaste frukosten imorse med smoothie och knäckemackis - mumma! :D skriver mig själv en liten TO-DO-LIST inför nästa vecka och resten av dagen ska jag bara chilla, rensa lite i rummet ytterligare etc. Ja, ni vet ju hur det är ;) 
Ska för övrigt se till att ta en liten fotbollspaus nu de kommande 3-4 veckorna för då snittar jag 2 prov i veckan med läxor därtill så det blir lite väl mycket känner jag. 

lördagsoutfiten är på. en gammel rosa tröja från bikbok och mammas sletna mjukisar eftersom att mina är hos lisa fortfarande .....


Have a nice day fellas!
outfit för kvällen kommer sen i guess

hej

Image 1 of Love Chiffon Oriental Floral Print Dip Hem DressImage 2 of Love Chiffon Oriental Floral Print Dip Hem Dress
Från asos 617kr
Det skulle liksom inte sitta fel att ha denna i min garderob nu, så fin!

drömmer om fina sommarkvällar inatt

längtar tills jag får använda min fina långklänning igen! (från Polen faktiskt, det trodde ni inte va?!) har hittat en riktig going på nätet som jag verkligen vill ha till sommarn, kan visa den lite senare. ikväll har jag rensat mitt rum lite, så nu ser man golvet för en gångs skull !!! awesome va :D och sen bara chillat med min familj, pillat lite på min önskelista eftersom jag snart blir 18 hihihi.
har tagit en kopp kaffe, så nu somnar jag inte på ett bra tag. ska rensa i min "hygienhylla"/sminkbord etc.
Ha en bra kväll kompisar!

Det tar nog ett tag för mig, men jag gör vad jag kan

Nytt från A-sås, skulle egentligen haft ett par svarta jeans eftersom att mina är trasiga men blåa fick det bli. riktigt nöjd! var så himla längesen jag shoppade, och med tanke på att jag ska lägga undan all lön fram till sommarn så får jag nog hoppa det där med nya kläder, buhu. Men ska se till att fiska hem något från Milano om en månad, JA om en månad !!! :D ska bli så himla roligt att åka dit med laget, även fast jag blivit lite lost i mitt fotbollsliv atm så att säga.

ikväll äre jag och hunden som rockar, peace!

Jag tar allting så enkelt

Pic from yesterday.

Detta kan vara den goaste fredagen på väldigt länge, börjar nämligen 10:45 (!) och slutar 14.00 hur gött?! :D skulle lätt kunna vänja mig vid detta. efter skolan drar jag på en liten tripp till Alingsås, kan vara rätt skönt att komma undan ibland, få tänka lite fritt. sen får vi se vart kvällen leder mig,

hejdå!

I'm dying out here

min skoldag har vart bra - men på pluggfronten+provfronten så gåre lite sämre hehehe. har ett geografiprov imorgon och har ens inte öppnat boken än !!!! hahaha ååh julia aka failarn just nu :D förutom skolan så är jag RÄTT SÖGEN på att köpa ett par sånahär snyggingar till sommarn (kolla bilden liksom)
Helst hade jag ju velat ha 2 eller 3 eller 5 par men .... vi får väl se hur det blir med det. 

nu får jag antagligen gå och plugga resten av natten.
godnatt



om allt vore lätt, vad vore livet då?

S0f42567_large
38%2520elephant%2520cathedral_large
395944_10150550226672505_751077504_8811438_473594075_n_large
from weheartit


mina ben är så gott som nerköttade(döda) efter kvällens träning. känns så gatt.
nu ska jag lägga mig med min nya favorit i sängen, tare lugnt och ladda morgondagen med 2 prov, yes sir!
wish me luck

You and I, we were born to die

Detta usla väder .. åh vad jag är trött på det! Någon mer än mig? tror jag vet ert svar redan nu.
min körlektion gick mycket bra, men ångrar lite att jag inte börjat tidigare med det men jaja innan sommarn så är jag nöjd. är mest nervös för teorin dock. det löser sig. Ska börja plugga nu och en timme framåt för att känna mig lite (läs ; atomstorlek) säkrare på det som kommer imorgon. usch. 
köpte en ny favorit idag, topphälsa. måste ju börja tagga beach -12 nu som resten av sveriges befolkning ungefär ;) haha nix, jag kör mitt race med "allt men inte alltid." det är så roligt att man VARENDA ÅR kan läsa i alla tidningar ; bli smal på 4 veckor/få platt mage nu!/6kg på 6v/dieten som gör dig smal etc etc etc. så jäkla uttjatat, japjap.

NU : plugg inför matteprov, geografiprov och dataprov
SENARE : dödarträning till 21. somnar gött

School is cool .... Eller?

Har just nu juridik, chillar, läser i lagboken och sådär. Slutar skolan efter lektionen och då ska jag på min första körlektion(!) wooho, nu börjar jag närma mig det där inga körkortet ! :D

Åh trots mina prov och grejer så äger min vecka faktiskt ! Hihi längtar till helgen också, som kommer rocka!


thoughts will be thoughts

Jag står kvar på den plats, där jag en gång var. inget jag vill minnas eller något jag vill ha
nu vill jag kämpa mig tillbaks.

 


You're the one thing I'm missing here

Lite collage från min sportlovsvecka som var awesome! ♥
hann med att vara ledare på ett läger (SJUKT BRA/ROLIGT), vara själv hemma, tjejkväll med tjockisgänget, emmy, lina & Moa och även 35h med Christoffer och Simon. Det har ägt så himla bra detta ska ni veta, är så himla glad!! .. även fast mina tre kommande veckor kommer bokstavligt talat DÖDA mignu är det faktiskt lite synd om mig.

ska plugga lite till så att jag kan gå på träningen imorgon och kötta/svettas/gråta/kräkas och allt det där. det var allt för länge sen. längtar tills det blir lite bättre väder så jag kan ut och springa också hihi :D

I found shelter


ÅH du underbara tisdag.
slutade skolan vid ett och traskade ner till stationen och väntade där X antal timmar på att min vän skulle komma med tåget. Vi drog hem och övade massa låtar som vi ska sjunga/spela på ett ... möte typ? ah så äre nog. har inte direkt koll haha. Därefter drog jag hem, gjorde godaste maten (var så snäll att jag gjorde matlåda till min bror så han har på jobbet imorgon till och med!!) och min bikini har kommit !!!! :D 
Är jättenöjd, förutom att det inte fanns vadderade kupor i den men ska nog hitta det på annat vis. ASNICE färg och allt annat var prima! 

Från klockan nu och en timme framåt kommer jag vara okontaktbar pga plugg. PÅ RIKTIGT denna gången.
puss på er

we were never here

Tumblr_lzpddqe0se1rq3gvho1_500_large
Tumblr_lokpwb3g4i1qgtwr3o1_500_large
6910658859_237d76bdc5_b_large

something from yesterday

nu är måndagen slut - bara fyra dagar kvar till helg. gatt!
jag och mamma har börjat planera lite kring stockholmresa och en Örebroresa som kommer ske inom kort, ska bli så himla skönt att få komma bort lite. Ska då passa på att få med mig lite nytt till garderoben också. sound so good to me :D 

nu ska jag se till att plugga inför mina 3 prov på torsdag ......... mums

Why is there only hate?

Åååååkej, min måndag är rätt körd. Orkar inte med skolan och allt är bajs. Bitterfitta yes sir!

En knarkare som jag mötte på tåget hade häng ända ner till röven och inga kalsonger på sig så jag trodde jag skulle spy för han visa hela paketet .... Eeeeuuww :(
Och mitt prov gick käpprakt åt helvete och jag orkar inteeeeee. Japp så tråkig är jag idag
Hejdå


I'm just standing here without a word

godnatt

Det är något jag aldrig glömmer


fotat med Moa idag, vilket inte gick sådär himla bra som vi hoppats på och när hon åkte hem somnade jag i soffan haha ... kommande vecka kommer bestå av lite för lite fritid och alldeles för mycket plugg. jag & skolan är inte riktigt polare just nu. längtar till studenten ♥

3 saker som sporrar

fyller 18år om 22 dagar !!!!
KÖRKORT snart (förhoppningsvis)
4 månader till sommarlov!



you make everything stop

såhär snygg tjej idag med dalande humör.
När Simon och Christoffer hade åkt hem somnade jag i soffan någon timme (HELT UNDERBART!!!) för att orka kvällen. Moa, Lina och Emmy kom på besök, vi åt sjukt god mat och hade mysigt.
ska väl sammanfatta min vecka men har vart vaken i över 35 timmar så jag orkar faktiskt inte det. 

hejdå på er. (har laddat in alla bilder på datorn så det blir nog lite uppis sen)

BTW, för er som undrar så är min bikini ifrån asos.com ;)

Hej

Klockan är 04:10 och jag, Simon och Christoffer är uppe och bakar scones. Nu är det bara 14 timmar kvar tills jag får sova,
Heja oss! Åh jag gillar dem


It's harder to apologize than to harm

ASOS Ruffle Bandeau Bikini ASOS Ruffle Bandeau Bikini ASOS Ruffle Bandeau Bikini ASOS Ruffle Bandeau Bikini

beställde denna bikinin för några dagar sen, åh vad jag längtar till sommaren!♥ problemet är bara att jag antagligen beställde fel storlek och att det alltid kommer in nya bikinis hela tiden som är så himla snygga! hade ju inte klagat på att ha hennes kropp heller,

hade en riktigt bra kväll igår med mina vänner med mycket snack&skratt. nu har alla åkt hem och strax kommer Simon och Christoffer förbi, ska vara med på christoffers projektarbete så nu ska jag vara vaken i 35 timmar ...... jag lär dö av sömnlöshet! haha får se hur det går :D 

nu ska jag fixa iordning lite grejer, puss
uppdateringen är sämst, i know 


haha dagens fail



min kladdkaka ......
ska ha en efterlängtad tjejkväll hos mig ikväll och har planerat att ha massa efterrätter men endast i miniatyrer. gick ju som det gick med denna kladdkakan haha! jag skulle vända den ur pajformen och ta i en ny i ugnen men ÅH det kan man ju inte göra när den kommer DIREKT FRÅN UGNEN PUCKO, haha men jaja, sjukt go var den iallafall! :D 

nu ska jag fortsätta med mina små experiment. tar lite bilder ikväll så det kommer upp imorgon, tjing

my lonely wednesday

har strax fått upp kroppstempen efter X antal timmar .... jag är inte riktigt den som diggar att sitta ensam hemma en onsdagkväll, utan att ha något att göra. skulle vart sjukt mycket goare om jag hade någon här så att säga. har kollat på lite Top Model Sverige och HALLELUJAH att Sophie åkte ut, fattar inte hur man orkar ha en sån dålig attityd!? har även tagit hem lite roliga/random appar till min iphone som jag har suttit och pillat med under kvällen. 

men ska nog ta och packa upp väskan, och sen inta sängen och 102884 täcken. love

vilken vän jag fann

Hej på er! har, sen en liten stund sen tillbaka intagit min soffa här hemma alldeles själv. forever alone typ. nejnej, jag har faktiskt haft den bästa alla ♥-ans dag hittills! har sen söndags vart ledare på ett läger i Ed, där jag varit som liten och lärde känna Simon och Christoffer som jag åkte dit med nu, tillsammans med Isabelle. och det ägde :D har haft så sjukt roligt och har lust att adoptera alla ungar som var på lägret ! 

det är iskallt i huset och har tagit på mig allt jag hittar i huset för att hålla värmen,
har lite nya planer inför resten av veckan.
puss på er!
kommer bilder från lägret strax.

Det finaste jag vet

Hej! Ni får tyvärr ingen uppdatering mer än denna eftersom att jag är ledare på ett läger i Ed, vilket är det bästa jag har gjort troligen!! Och att få åka hit med gamla gänget, vill säga isabelle, coffe och Simon gör det bara ännu bättre!
Tänkte bara säga att jag är en så himla lycklig tjej och för er som missat detta läger så har ni missat det bästa och finaste som finns.

Jag är så lycklig! (oj vilket glädjeinlägg, nästan lite töntigt glatt men så äre!)


my last night

hade en riktigt såndär mysmyskväll med moa igår, efterlängtad sådan också! vi hade till och med äran att få vår mjölk framkörd till dörren, skönt att ha kompisar med körkort ;) haha. 

Jag&Moa ska köra på en liten grej här nu, att vi testar alla B&J och sen röstar vi ut den som är bäst helt enkelt. så, en glass i månaden från och med nu. och NEJ vi kommer inte bli tjocka hahaha!

sitter hemma nu, och skulle egentligen firat att jag var själv men min kära (halva) familj kom tillbaka eftersom att deras bil hade gått sönder i Skövde ..... hahahahaahha åh KUL ! 

HEJDÅ

oh god damn



skulle jag hitta en hälften så snygg man som dig,
hade jag varit mer än lycklig !

Nu är det faktiskt dags att dra, vi ses väl någon da'

lite av detta får sammanfatta min dag. har suttit på Thorells och haft Riskettan halva dagen tillsammans med Johanna och Lena. gick faktiskt mycket snabbare än förväntat och nu är jag ännu ett steg närmre körkortet, YEHA! :D känns så himla bra ska ni veta!! efter det åkte jag och käka lunch på dagnys tillsammans med johanna och hennes päron, trevligt så! och sen därefter drog vi tillbaks till Thorells för att klara fas C. gick primaballerina det med ! :D

och sportlovet ska jag fira in tillsammans med min fina vän moa, vi ska ha en såndär riktig myskväll och göra det som vi är allra bäst på. hoppas ni har det bra, puss

riskettan och ingen skola.

yeeha, osminkad (lite) och riskettan halva dagen. låter bra i mina öron även om det är på 4h ..... hehehe 
men puss på er!

jag svär, du är mitt änglabarn





man kan se att båda två har hittat lyckan, jag sitter här nu
tänker tillbaka, jag undrar om du är kvar på samma gata.
- Ken Ring ♥

I see my dream a little bit closer each day

HEY, kommit hem från skola - fredagsensemble (JA det heter faktiskt fredagsensemble på en torsdag!!) och körskolan. allt går bra nu, även om det är mycket hit och dit .! och vad är bättre än tanken på att det bara är en dag kvar innan lite sportlov?!?! :D åh får lite lyckorus av det♥

Hur kommer jag spendera mitt lov,tro? 
är borta från söndag - onsdag då jag är ledare på ett läger med mina fina vänner Isabelle, Simon och Christoffer! var så himla längesen det var vi "järngänget" och det ska bli så sjukt roligt :D 
sen kommer jag hem, och inte ens min hund är hemma så åh CHILLA CHILLA gäller då! ska bjuda hem på lite myskvällar och sen massa plugg på det. 
min vecka lär äga! :D 

Skulle varit en BILD här ... men har sämst internet så det kommer strax, eller om något år.

Love Julia

hejrååå

är sen som tusan och måste ner till tåget. här är en bild på mig från imorse iallafall! PUSS PÅ ER :D 
kommer hem vid 7 fellas, hejråå

picture from last summer

ååh så jag saknar sommaren! precis som alla andra i detta avlånga land skulle jag tro.
och för att längta ännu lite mer dit tänkte jag skriva lite utav mina planer som jag har till sommaren 2012,
som troligtvis kommer bli den bästa någonsin eftersom jag då är 18 ÅR!!! ååhååååååh :D 

› först och främst äre jobb som gäller. antingen 5 eller 6 veckor ! 
› v.28 drar jag och Lisa tillsammans med några av hennes familjemedlemmar (tror jag haha) ner till Falsterbo, ÅH PARTY SOM FAN ♥
› förväntar mig också en massa sol, bad, beachvolley, häng med massa goa människor, fina sommarkvällar med grill och en hel del party.
och den sista punkten .. 11 augusti drar jag och mina underbara 4 vänner till ALANYA! :D åh, vi kommer ha det så jäkla bra tjejer!!!! ♥


nu ska jag fortsätta min orientering om var Latissimus Dorsi sitter och allt det som hör till och sen träna !! :D 
puss!

Mysiga onsdag

Inställd lektion nu och väntar på att körövningen börjar (sång för er som missuppfattade).
Vi avnjuter lite nyponsoppa och kollar på mammor och minimodeller. livet är allt bra ! :D


med en aning stress om halsen

Hello you! har precis satt mig ner i köket efter rushen mellan kök - mitt rum - toalett - tvättstugan etc. bilderna är snabbt tagna och aningen sletna men bussen går strax och måste packa lite grejer och ja, ni vet allt det där man gör på morgonen som man ångrar att man inte gjort dagen innan .... ;) 

har massa prov idag/imorgon så wish me luck! see you when I get home.


top model Sweden



har suttit och kollat top model Sverige på datorn lite, kul att Jenny har gått så långt! (jag tränade friidrott med henne när vi var yngre.) Och Jamilla stod jag bredvid i Idolkön när jag och Kristoffer var där i våras! :D dock måste jag bara säga att den absolut minsta favoriten är Sibel. åh sjukt jobbig brud ! hoppas hon ryker snart, tillsammans med hennes otroligt jobbiga attityd.

Roligt att så många kikat in btw, hoppas ni är här för att stanna! :D
nu ska jag vräka ner alla kläder som ligger i sängen på golvet så
jag kan ta och sova. 
puss på er! ♥

flyg med vinden som om det vore din vägvisare.


/ tröja - jc / halsduk - accent / mössa - kusins mosters verk / jeans - topshop / 

If you're too weak to carry on the fight
I'll be here, not gone, forever, holding on
I won't let you go

please last forever

idag händer inget roligt i julias liv, eller jo!! jag hittade min cykel !!! :D ♥ ett pucko hade slängt den ute på åkern 30m ifrån min hållplats .. så roligt liv!
har gjort go gröt och hällt i lite av allt möjligt som vi hade hemma, och ska väl försöka plugga lite nu.
puss'

I fucking hate tuesdays

Förvarning ; den som fuckar med mitt liv idag är körd.

Känner att min tisdag inte börjat bra alls. Har tappat bort mina skridskor, mitt läppstift för 170:-!!!!!! Min fina klocka och ETT JÄVLA FUCKING PUCKO har snott min cykel som är 50år gammal, som har en trasig sadel, inga växlar och punktering på ena däcket !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ååååhnsidvofbjdislacqydlfl vem fan orkar?!?!?!!!??
Hejdå världen, jag ska nu tycka synd om mig själv hela dagen


my baby love

har tränat i -13 C hehehehe. inget jag är taggad på igen vill jag lova! satt på körskolan idag och kom då på att det bara är EN MÅNAD kvar tills jag fyller år och jag är ens inte hälften så långt kommen på mitt körkort. ajaj, men har iallafall gjort fas B idag, har riskettan på fredag och bokade min första körlektion om 2v (!!) :D

nu kryper jag ner i sängen tillsammans med min trogna vän, leyaloove ♥
godnatt kompisar

" I totally just farted "

min kväll blev just snäppet bättre, efter att ha kollat på detta!
ska ta och vila, innan min fullspäckade vecka startar.

du är nog den

the darkness is overwhelming, and you were the one that drove it away. you are my light and my strenght, always.



I will be patient, for long as it takes

två från i fredags. 

Måste faktiskt ta och klappa mig själv på axeln då jag har vart ute och sprungit i -10 grader, blåst och en himla massa snöande. Good work!!:D resten av dagen/kvällen ska jag bara ta det lugnt, hinna ikapp med lite städning och bara göra massa "söndagssysslor".
hemmaspa, plugg och städning. I like it!

nytt in

har inte hunnit testa plattången riktigt än så jag kan bestämma mig för om den är bra eller inte. men blev iallafall glad över att de skickade med lite extra produkter som schampoo, balsam etc, lite prover på parfym och olika skönhetsprodukter! alltid lika roligt :D 

MITT SCHEMA FÖR IDAG ; ut och springa - se till att få lite plugg gjort - sooooova

cut out all the ropes and let me fall


En helt vanlig lördag

Äger lite med Lisa och Moa ikväll, tar igen lite missad tid och får kramp av allt skratt.
Livet är allt fint, hurrni!


mitt hjärta

my new haircut. (det ska inte vara så grått, det går ut efter några duschar) slingade håret & klippte mig innan jag drog till Sanna för att fixa mig med 5 andra tjejer! :D Johannas och Ludwigs 18årsfest igår var det roligaste på himla länge, så jäkla gött folk och ah det ägde!! min kväll slutade ganska tidigt, men allt var så jäkla bra ändå.

NU : kom ur duschen och ligger i min oneP.
SENARE : drar iväg till Lisa för lite myskväll och prat som kan behövas. ♥

hur skulle jag klara mig utan er, mina vänner?
ni är helt klart bäst! ♥


I'm a dreamer

bild från Lisas, haha! :D min mun blev så charmig va!
Egentligen äre knappt någon idé att jag skriver att jag ska plugga hela tiden för det gör jag ÄNDÅ INTE .... och kommer inte heller säga att jag ska skärpa mig för det lär jag knappast göra heller, hehehe suck* har stapplat mig igenom denna skoldagen också, och jag längtar så sjukt till sportlovet, bara en vecka kvar !!! :D 

har packat ner lite tills imorgon, då det blir en riktigt go förfest men innan dess - ska jag cutta mitt hår och slinga det lite, bilder från iphonen lär komma.
godnatt på er :D

Jag kan dig utan och innan

Min nya investering, plattång -900kr. Jag hoppas då innerligt att den är nåt att ha!!
Kom precis hem och har prov imorgon, har inte öppnat boken så ni vet vart jag spenderar min kväll ;)
Ha en bra kväll!


Friluftsdag

Yes, jag Lisa och Rebecca var i backen igår på vår friluftsdag, hängde väl mest på cafét hehe men roligt var det. Nu ska jag cykla iväg till bussen och börja min långa skoldag till 17:00 ...
Puss!


Little blue café

Myser med fina tjejer, puss!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se