byter upp mig

som de flesta kanske sett på fejjan så byter jag nu blogg.
ni hittar mig och mitt nya jag på :
nattstad.se/juliahermansson

we will fly

 
min gårdag. en superbra en. 
sjöng med f-ensemblen, förkrök hos emma och sedan utgång i skövde. jag hade en riktigt rolig kväll igår, och tackar moa för alla roliga/pinsamma stuntfall som hon gjorde haha. sov hos min fina, har bara chillat idag. HELT OK! tackar emma för kvällen, tackar mirelle för fina bilder på min telefon och ja, alla andra som var med:D

invigning av skolan


snodde bilden från hannes. men har iallafall vart på ållebergsgymnasiets invigning idag och är så himla glad över att vi får gå sista terminen i nya skolan. SÅ FRÄSCHT!! ska strax in dit igen, känner mig helt död så vill helst sova egentligen haha. SEN ska jag till emma och feeeesta, japp är jättetaggad faktiskt :D:D 

ursäkta för denna usla uppdatering all the time men orkar iinte hehe, kommer mer lovar er

invigning av skolan


snodde bilden från hannes. men har iallafall vart på ållebergsgymnasiets invigning idag och är så himla glad över att vi får gå sista terminen i nya skolan. SÅ FRÄSCHT!! ska strax in dit igen, känner mig helt död så vill helst sova egentligen haha. SEN ska jag till emma och feeeesta, japp är jättetaggad faktiskt :D:D 

ursäkta för denna usla uppdatering all the time men orkar iinte hehe, kommer mer lovar er

hallonbåt

 
åkte till Lina igår och sov där. Det var alldeles för längesen, så det var mysigt! pratade och kollade på friends with benefits. har kommit in lite i se-på-tjejfilm-fasen atm, men det är ju mysigt:) har lite att plugga, så ska fixa det så hejdå 

lovely ladies

 
bild tagen från mirreliss. 
Gangster Squad var grym. och idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls. har gjort mina två stora prov - de vill jag helst inte tala om mer.... MEN, nu har jag inget mer för denna veckan iallfall. en simpel redovisning på fredag. 

JUST DET, fick min klänning som jag beställde idag också!! men, inga jubel för den, eftersom att jag kommer skicka tillbaka den direkt. den passa bra osv, men jag kände mig SÅ SÅ naken haha usch!! 

 

It's like to forget the words to your favourite song

 
 
när en dörr stängs, öppnas ett fönster
 

close-up for today

 
tänk om sminket hållt såhär bra hela dagen? plzz
nu är äntligen tisdagen över, ska plugga lite till och sedan bege mig till min man och därefter biosalongen. vardagslyx är något jag uppskattar otroligt mycket. då känns det lite bättre liksom:) har två feta prov tills imorgon dock, men tänker göra som vanligt och strunta i det. o-r-k-a-r  i-n-t-e.
 

cubus twin

 
nytt i garderoben. man får ju passa på så att säga. MEN, åååh vad irriterad jag blir på alla dessa galjhängare som är i kläderna. 

galen

vet inte riktigt hur jag ska hantera mitt shoppande... beställde precis en klänning från nelly. 
den var riktigt fin dock, har funderingar på att ha den på studentdagen:D men ..... nu såg jag att den kanske är FÖR urringad? spdijnpgsndapojf julia hermansson !!!!!!!!!! typiskt mig. 
 
well, vi får se helt enkelt när den kommer!:)

Tomas Sabo

 
så nöjdnöjdnöjd. ♥

Vad har du gjort med dig, av dig, för dig själv?

 
älskar när man kommer hem från skolan på måndagar, inser att det bara är tisdag kvar och resten av veckan går snabbt så att man tillsist kommer till HELGEN. det är ju alldeles för underbart:)
åkte och köpte mig en Tomas Sabo berlock efter skolan också, kände mig värd det. nja, inte riktigt. men fick julklappspengar utav mormor, och då känns det onödigt att köpa småsaker för pengarna, när man kan komma ihåg vad man "fått" istället. knäpp formulering där men aja! :D 

vi vandrar genom strömmen

 
måndagmorgon. du är inte min vän. 


Before - After

Bilden till höger är inte så väldigt rättvis, och jag vet fortfarande inte vad det är för färg på håret? haha. Men jag är nöjd iallafall, och i Filippinerna kommer håret bli solblekt ändå. Älskar den doften av nyfärgat hår, visst är den gudomlig nästan?:)

Har alla kollat in våra nya scheman? jag hoppas inte mitt är sämst, men kommer trots allt få börja 11:45 på tisdagar framöver!!! :D fyyyyy satan vad gött. 

carefulness

64938_470640259637693_167749041_n_large

I'll be good

 
såg på breaking dawn i göteborg med moa igår, urmysigt! sen gick vi ut och åt på jensen's. helglyx så att säga. köpte hårfärg så vi färgade håret på mig när vi kom hem. har inte riktigt bestämt mig än, blev ju ABSOLUT inte någon nyans av det som stod, men det är ju bara retuscherat så det blir en överraskning varenda gång!:D ska fixa till mig lite så kanske jag kan ta en bild och visa er. 
och när jag kom till min fina stod chokladen på bordet, så glad!!! och ja, jag dissar alla nyårslöften och hälsogrejer tills vidare. vem kan motstå chokladhjärtan? precis. 



byter till något annat

moa färgar håret på mig. har två sår i huvudet som, på ren svenska gör så JÄVLA HELVETES ONT när det kommer färg i. OMG, men ja. det får bära eller brista helt enkelt. shit. vill dö egentligen. hejdå

lite utav 2012

 
fick reda på av michaela att jag fått ett solo till konserten i mars(!!) blev verkligen superglad för min audition gick så dåligt som man bara kan tänka sig. ska sjunga tillsammans med sebbe också. så roligt:) imorgon orkar jag inte ligga i sängen längre, då äre andra planer som gäller! 
ha en superbra kväll, flickor&pojkar, nära&kära. nattis! 

ajaaja

får inte riktigt ihop min blogg, blir galen. 
har funderingar på att byta till nattstad. vad tror vi om det? 
skapa ett lite lättare namn och börja från skratch så att säga. hm, jaja. det kommer se lite fuckat ut kanske, och ah lite olika. försöker hitta ngt bra! 

listor av listor

 
jag tackar gudarna, Kina eller var sjutton nu Thé kommer ifrån. för vad hade vi gjort utan det?! världen hade nog gått under, helt klart. sitter och skriver lite önskelistor, både till min födelsedag och till studenten. tänk att det är så nära nu. trodde aldrig att det skulle gå så otroligt snabbt. 


abrakadabra

 
perfekta filmen att se när man är sjuk. och absolut en sån film man kan se flera ggr. 
längtar dock till jag orkar gå ur sängen och orkar lyfta mina armar. 
hejrå

Let it all out

ligger här och drömmer mig bort lite, nu när jag ändå är sjuk. och sjuk, hinner jag verkligen inte med att vara. bad timing!:( tänker tillbaks till alanya, som var det bästa jag gjort. tillsammans med mina bästa vänner! och hur otroligt blond jag vart? shit, har aldrig fått så solblekt hår! sorgligt nog försvann det ju ganska snabbt när jag kom hem ändå. 
 
19 dagar, jag och lisa. jag börjar bli sjukt nervös. men glad. MEN tänk oss virrehönor i en stad lika stor som 2 hela sverige?? haha ojojoj, jag hoppas vi har turen med oss. och GODE GUD, låt oss inte bli överfallna/våldtagna/sålda eller något annat hemskt. men nej, så får vi inte tänka. Vi kommer ha det så himla bra och det ska verkligen bli så himla spännande!! så hurrni, gå in och gilla vår sida T(w)o Bahay Tuluyan på facebook så följer ni med på vår resa. :) 
 
 
 
 
 
 

surprises

 
sitter just nu med en B&J i handen, och det känns genast mindre bra... får väl knappast den rumpan av denna glass, men jag gör ett försök i att hoppas! eller vad tror ni? mitt "nya" liv får helt enkelt ta och börja efter Filippinresan. ja, så gör jag. 

mitt bästa köp

 
japp, idag gick jag och införskaffade mig en extern hårddisk. något som alla borde ha! (iofs så kanske jag är sist med att skaffa en....haha!) 749 riksdaler gick den på så nu får den bannemig leverera. vill ni höra något mer duktigt jag gjort idag? jo, pluggat!! har läst 10 sidor av 10, är så stolt. 
skolan är i och för sig rätt tråkigt att läsa om, inte sant? :) 

tror att jag börjar bli sjuk så ska ta mig en kopp thé. see you 

It was not your fault but mine

 
mitt nya mål med detta år får bli att verkligen göra det jag säger att jag ska göra. ni vet? Mycket snack men liten verkstad som man brukar säga. ja, jag är expert på det. inte min starka sida precis. ska ut och gå med mamma nu, och sen slappa innan skolan börjar. för jag lär behöva all kraft och motivation som jag kan få sen! 

21 dagar kvar till Filippinerna. kan inte fatta att det är sant. ska vi ens dit typ? har en längtan som både är spännande och läskig. Jag måste ha med min dator dit, så kommer att uppdatera när vi är på hotell andra veckan iallafall. så då får ni mer än gärna kika in och bli lite avis ;) hela resan kommer nog bli grym tror jag!
 

Kommer ni ihåg den?

 
var tvungen att ladda ner den. 

loooooove smoothies!

Det är nog det bästa. smoothies!! tog det som lättlunch idag, mumma. 
dagens planer? som vanligt är det inget märkvärdigt alls faktiskt men lite slöläsning för er kanske:) 

ska ut på promenad om en stund, ska försöka iallafall för den här himla träningsvärken sitter i än(!!). skulle träffat Lisa idag och planerat vår resa lite mer men hon blev sjuk så ska ännu en gång sätta mig med mitt fina album. åh jag älskar verkligen att syssla med sånt! 
tycker även det är roligt att Moa kommit igång med sin skönhetsblogg också så den tycker jag ni ska sätta igång med att läsa direkt! och ska lyda hennes råd. Veckans TO DO blir att rensa mitt sminkskåp/hylla/låda. 

två från i somras

 
min mobilapp funkar inte - som vanligt!! ARGHHHHT. så lite sommarbilder är ju aldrig fel.:) 
var ute på 150dagars igår, jag&moa satt hemma hos mig och chillade lite. och jag hade så himla roligt!! träffade massa roligt folk, dansade hela tiden och träffade även några från min gamla klass. åh, vad jag har saknat en del !!<3 åh. 
kom hem vid halv 4, vi la oss i gäststugan och har bara tagit det lugnt tills nu. 
min träningsvärk är ännu värre idag så har VÄLDIGT svårt att gå, ser ut som att jag skitit på mig...... haha. 

ska fixa mig nu, och åka in och träffa Michaela för lite fika och snack. 
och sen kommer min loverboy hit, så att säga. dä blir la bra 

fit inspo


ett år sen eller två månader

 
har varit ute och sprungit för första gången för i år, och för första gången på 2 månader. 
sprang en mil lite lätt, men kände att det räckte för idag.. ne skoja. andnöd efter drygt 1 kilometer - astmajävel, hoppas du dör en långsam död. men jag får helt enkelt vara nöjd med det lilla, och jag inser att det kommer ta nära en evighet att träna upp min astma som den var förut. suck. men, året har ju bara börjat!:) 

och hur går det med alla era nyårslöften? trög början? jag hoppas det, för då slipper jag vara ensam .... haha!
nu ska jag läsa min topphälsa och skaffa mer inspiration och en aning nöjsamhet! PUSS på er gosisar

Alltid påväg

Sitter på tåget, önskar jag hade pengar till att shoppa .. Idag blir det iallafall bio + middag med min bästa. De ni!


wishing it was mine

walk-in-closet. min dröm. 
 

lookin' for heaven

två nya plagg. blusen från bondelid fyndade jag på rean - så nöjd!! och skjortan fick jag i julklapp. mer än nöjd:) 
äntligen 2013!! och alla har redan börjat med sina nyårslöften och "beach -13" eller? haha, ja jag ska inte säga något då jag gjort samma sak som alla er andra. så, NU KÖR VI 

idag blir en chillardag, och imorgon ska jag och min going åka till götlaborg för att avnjuta lite fönstershopping, bio och middag på det. det låter fett grymt tycker jag! sånt man borde göra lite oftare också, för att få lite "sparkles" i vardagen så att säga. 
året började nog hyfsat bra ändå, trots allt.
ha en bra torsdag vänner!
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se