ÅRSRESUMÉ, PART 1

Min årsresumé ;


JANUARI - nästan exakt ett år sedan, då jag hade långt hår med röd/bruna slingor i. Jag gick på Västerhöjdsgymnasiet och grät mig själv till sömns nästan varje kväll, berättade för mamma om hur mycket jag hatade skolan och våndades av att gå dit. jag var på botten.



FEBRUARI - har inget minne utav de kommande 2 månaderna, då jag var så nere, så tom och så deprimerad. hade tankar att hoppa av gymnasiet och skita i allt.

MARS - jag fyllde 17, åkte till Sälen med K. och började spinna på att byta gymnasium - skola - linje. allt! grät igenom hela mötet på ålleberg, då de sa att jag skulle få börja IV eller stanna kvar på Vhöjd. men tillslut, tvingade mamma rektorn nästan (haha!)

har inga bilder från april eller maj, konstigt nog. så fortsätter imorgon med min resumé av 2011. idag fick ni bara läsa tråkigheter om hur depp jag var och om hur mkt jag grät osv, men det kommer bättre tider - I promise! ;) har haft en asbra kväll med mina bästavänner och vi är taggade till tusen! sticker iväg till skövde en sväng med dessa imorgon också, och sen blire målning i gäststugan och träning på kvällen.
godnatt!



Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se