2010 / 07 / 24

en månad.
du är den bästa som finns och den vackraste jag sett.


Göteborg/gothia idag igen. inte riktigt lika mycket folk/roligt folk men vi roade oss ganska rejält ändå. lite olika incidenter här&var gjorde dagen. verkligen. kollade även på ifk som vann på straffar mot ngt engelskt lag. Ja, en rolig dag iallafall. hemvägen på tåget blev så spårad så det finns inte. haha
hysteriskt roligt hade jag/vi. dock tror jag att alla andra resenärer fick pusta ut när vi hade gått av i fby. skönt för dom, kanske.
efter det gick vi till pizzerian och käkade, (vi satt ute i regnet av någon konstig anledning) på vägen dit träffade jag min fina pojkvän som jag kramade om lite osv. efter pizzan drog vi hem till olivia för att kolla på film - 10 things i hate about you. (heter den så?) hörde ni/såg ni några hoppande, dansande, sjungande tjejer på gatan så kan det vart vi, hehe.
nu sitter jag hemma iallafall, känner mig verkligen som en TJOCKIS för jag orkar verkligen ingenting. väntar bara på att min äckligt stora finne ska ploppa upp i fejjan. himla mysigt va. skönt att smink finns. ♥ haha.
längtan till sängen är ganska så enorm nu, men tanken på fler feta finnar i ansiktet får mig att snart gå in på badrummet och tvätta av allt som kan finnas i min nuna. notera att jag använt 3 olika ord för ansikte nu, haha värt liksom.
nu kommer jag till det som jag egentligen skulle skrivit från början.
- min familj åker bort på semester, de tar med sig kameran så det blir inga bilduppdateringar denna veckan för mig. men det kommer, i promise.
GODNATT.

Kommentarer
Postat av: martina

grattis sötisar!

2010-07-24 @ 15:33:21
URL: http://mtina.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se