I dream about finding neverland,

oldie'

har tagit mig i kragen och pluggat politik i 1h, hur roligt det nu låter i era öron. har hittat de finaste/underbaraste/skönaste/läckraste skorna i hela vida världen och det tar verkligen emot att inse att jag absolut inte har råd med dem, har knappt råd till en pizza - lilla julia har hamnat illa till.

på tal om illa, så känner jag mig just nu illamående men jag antar att det kanske är all denna "skolpress" som jag egentligen inte har eller all den höst/vinterångest som så fint brukar knacka mig på axeln när kylan kryper på. jag skulle behöva en såndär klocka som stannar all tid i världen så jag i lugn och ro hinner med mig själv och att hinna pussla ihop mitt liv.
nu låter det som att jag är i världens ände eller på havets botten av ångest men nej, jag har ju faktiskt de finaste, tänkbara vännerna som kan finnas. I hope you know that guys. och den finaste, bästa pojkvännen som kan existera. ♥

slut på deppighet - nu taggar vi skolan de sista veckorna innan jullovet hehehe (kul att första skoldagen ens inte gått och jag längtar redan efter lov, igen ..)

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se