kissekatt

var och hämtade annas present igår och detta var nog den sötaste kattunge jag någonsin skådat! (det är jag som skriver detta, jag vet!!!) hon blev helt paff när hon fick se den och fick inte fram ett ord och sen började hon få tårar i ögonen. ååååh, vad jag blev glad!!:) 
synd att jag är så allergisk, annars hade jag spenderat min lediga tid med den. 

men nu ska jag börja tänka på annat. ska ta en dusch, göra mig iordning och sen dra till götlaborg med Moa, ska försöka leta fram något på mellandagsrean (brukar dock inte vara så framgångsrikt men) annars så har jag hittat massa fina vårgrejer från HM som jag ska beställa hem! 
puss på er!

my little christmasweekend

 
en liten inblick om hur min jul spenderades. har sjungit i kyrkan nu, och blev förvånad över att jag ens fick pengar så kass som jag var idag, inte kul det där. men tack & bock. :) 
har kikat i hm's vårkatalog och är såå sugen på flertal saker, fanns hur mycket som helst i år tycker jag!!:) shoppinggalen?? jotack, det måste jag bota. 

MK med inslag av marc

 
något som står högt upp på min lista till usa är dessa grejer. är så himla kär i Michael Kors väskorna och samt hans klockor, så sjuuukt snygga!!! och en tygpåse av marc däremellan hade inte varit helt fel heller. 

min jul har varit superbra uppe i stockholm, firat med släkt och familj och är jättenöjd med alla julklappar som jag fått och är så glad att de andra blev glada för sina. jag var ute med sofia och hennes kompisar på juldagen och ja, från och med nu lägger jag ribban ngt högre än falköpings uteställen. alla har sån stil, och wow det gillar jag. man ser ingen gå med häng, tjocktröja eller keps vilket kan förekomma rätt ofta här hemma så att säga. och det är ju för tråkigt när man ser riktiga "bönder", som inte heller kan klä upp sig. nu drar jag iofs inte alla över en kant, men ni kanske förstår vad jag menar? :D 


the capital of Sweden

 
har strax packat färdigt, så nu drar jag och firar årets jul i Stockholm. kan knappt fatta att det gått så snabbt, ett år till! ska bara kila in till min vän och lämna ett par klappar sen är allt fixat! när jag kommer hem ska jag börja fylla min fina receptbok, can't wait!:) 
Men men, nu tar jag en paus här om inte mobilappen vill funka förstås! så, GOD JUL PÅ ER!! 
 

words worth fighting for

 
jobbat och knegat, men nu äre julhelg som gäller. wiho, jag älskar julen! har rimmat lite på mina klappar och lär väl fortsätta imorgon när jag sitter på tåget. ska bli så skönt att åka upp med tåg, (om det inte är försenat vill säga) sitta och ta det lugnt. 
fick min första julklapp ikväll ---- En receptbok som man själv fyller på egna recept i. 
har massa recept liggandes på rummet huller om buller som jag velat spara och det passade perfekt!! :D 

väntan är över

 
kommer langa massa kassa mobilbilder imorgon från mina senaste äventyr. låter som en bra idé tycker jag. håller på att ladda ner lite filmer som jag kan kolla på under min tågresa på söndag. ska då passa på att gå in i min favvobutik också och köpa något alldeles, alldeles perfekt. 
har slagit in min allra sista julklapp så jag hoppas verkligen att jag lyckats pricka in rätt på alla. nu ska jag lägga mig och njuta till några gossip girl avsnitt, det tycker jag att jag är värd. puss 
 

nya pjucks

tog verkligen fram den charmigaste bilden .... haha! men strunt i det, detta är mina nya lovers. fick dem för 50% som sagt och det är jag så glad för!!! :D ska inviga dem nu i stockholm då jag ska gå ut med min kusin och hennes kompisar. så roligt det ska bli! sjukt att det gått så otroligt snabbt fram till jullov och julen. och snart står vi där med mössorna på och tar farväl av varandra.
men innan dess ska jag hinna med mycket!! 
ska jobba en del under lovet, läsa på massor om Filippinerna. var man ska vara/inte vara etc. är så sjukligt taggad. det kommer bli så galet häftigt och man kan inte riktigt ana om hur det kommer bli. 

Nyårsblåsa

Nyårsklänning CHECK! High heels CHECK! Är fett nöjd med både klänningen och skorna. Och skorna fyndade jag för 280kr, det var 50% rabatt :D:D:D!!! Har spanat in ett par skor till så om de är kvar efter jul ska jag haffa dem också. Måste skaffa en Walk-in-closet när jag flyttar, eller bli en hollywoodfru. Skulle väl passa jättebra?? ;)


no surprises

 
hade kunnat säga vilka otroligt bra dagar jag har haft det sista, men just nu är jag besviken och ledsen så därför berättar jag om det förstnämnda någon annan dag. jag är trött på att försöka, och att känna att man aldrig får något tillbaka. att ge 100, men få 50 tillbaks. det är sannerligen tröttsamt. 
hoppas ni får en bra kväll, min blev dock mindre bra. 

min vanliga tisdag

 
kollat färdigt konserten med sebbe, mkt trevligt! 
förutom det, så är jag fett uttråkad atm. ooooorkar inte baka, vill ju bara ligga här i min säng, häcka under mitt täcke och kolla på gossip girl. vet att det allra sista avsnittet kommit ut så snälla snälla ni, AVSLÖJA INGET. då är ni dödens! tihi. 


WTF ???!!!

Vill jag ha såna här knullförfrågningar överallt på min dator eller???!!! Vad äre för några tards som håller på. En blir ju så trött............


we feel nothing at all

Varför är det alltid så att man ser bättre ut när man kommer hem från skolan, än när man varit där? Det är mitt I-landsproblem det. hoppas jag inte är ensamvarg.. idag har vi fikat mest, både mysigt men känns lite ovärt att gå från 08-16 för att enbart gå runt och strosa, sedan fika. what's the point?
ikväll ska jag baka till avslutningen som är imorgon - så mysigt! och ikväll ska jag iväg och kolla på estetettornas julkonsert med S. (blev så inspirerad av gossip girl ;) haha) sen blir det jobb fram till 23dec, och sen far jag till stockholm. leva loppan där, det är något jag längtar efter!! 
 

mami - papi


Visst är dem söta? mina fina föräldrar. dom bästa i hela vida världen för att vara korrekt. Jag diggar dessa två otroligt mycket, och jag vet att jag har dem på min sida, i vått och torrt. no matter what. 


Radioactive

 
alarm 05:15, inte min bästa vän direkt. 
men nu står jag här, redo att gå. känner jag mig redo för solot? Nix, men har ingen tid att bli nervös. it is what it is. 
sista dagen - rocka på 

mongo

 
Sjöng med fredagsensemblen ikväll för något sällskap, (som jag faktiskt inte vet vilka det var) men äh, de blev nog nöjda ändå. 
drog hem till sebbe och har hängt med han sen dess. = Lilla årskrönikan. älskar det!! 

imorgon ska jag vara i stan 07:00, och ni känner ju mig. har fått ett annat solo och kollade på det nu lite så jag hoppas det går bra haha. well, fick inga samtal gjorda eftersom de inte svarade så waste of time... påt igen imorgon. 
har massa gosiga överraskningar jag ska göra för en del vänner, är jättetaggad på detta. det är alltid så himla kul att bara göra något som personen aldrig hade anat, samt detta att bara överraska någon. måste nog påstå att jag är lite utav ett överrasknings-mongo! Men, såna behövs ju också, inte sant? ;)

knasiga och trasiga

 
köpte mig ett halsband idag, tyckte att jag var värd det. något att ha till jul/nyår också! dock, fick jag se att det var trasigt när jag kom hem:( så får åka in och byta det, ska ju ändå in till stan för att sjunga med fredagsensemblen snart! men först, ringa ett flertal samtal!  berättar om min otroligt spännande och kreativa dag när jag kommer hem. Can't Wait!! 

funderingar

hej kompisar, saknar mitt hår förbaskat mycket. längtar tills jag dagen efter balen kan åka och klippa av det direkt. 

för övrigt har jag och lisa stått på torget med Ossian idag, jag frös som tusan och det gick rätt segt men trots det fick vi iallafall in 725kr, tackartackar! Ska bli så kul att redovisa allting, och kan inte riktigt fatta att vi faktiskt ska dit. Jag och Lisa?! är så sjukt pepp men ändå lite skraj faktiskt. jag och Lisa, helt själva. ingen att rådfråga precis, i ett land med 7107 öar (!!!!) och en huvudstad med 7 olika städer i själva staden, med flera miljoner invånare. jo, det är ganska läskigt! 
men ändå kan jag inte sluta förundras, alla dessa sevärdheter som finns, naturen och kulturen, det rika och det fattiga. det kommer bli en resa att komma ihåg, sannerligen! 

Days until

 
Jullov - 3 dagar 
Filippinerna - 44 dagar
Studenten - 171 dagar
New york/USA - 228 dagar 

not a single word


oslagbar klass

 
Här har vi vinnarna av Ållympiaden SAMT utklädnaden, vem hade kunnat gissa det? Jag hade så jävla roligt, kan knappt beskriva det alltså. vi ägde och var bäst helt enkelt! :D och trots att skolan ändrat reglerna om hur elever kommer bakfulla etc, så gör saken till det bättre. FETT trist med vissa klasser som var dryga och tråkiga just pga att alkohol inte fick vara med på ett hörn i bilden. så kära vänner, sprit är inte nödvändigt att ha med i varenda jävla grej som ska göras här i Falköping. fett tråkig inställning på många människor. säger inga namn eller klasser så har jag det osagt ;) 
hade iallafall en sjukt bra och rolig dag med min klass och ni alla är så himla underbara!! 
vi är även förmodligen den ENDA klass som vunnit både utklädnad och hela ållympiaden. that's kind of nice! 

nu ska jag kila in i duschen, börja packa tills ikväll då det är party i Jönköping. ska börja tagga NU!!!! 

Mina tre senaste

Kommer ett längre inlägg om detta, just nu bakar jag tryfflar till jul och ska för första gången sminka mamma, wow kan bli spännande! Mitt rum ser ut som Bagdad, alltså ingen riktig ordning på någonting men det får jag ta itu med när det blivit lov. Tills dess har jag alldeles för mycket att tänka på! :)


Thank you

Kära Johan Glans, tack för att du gjorde min kväll och säkerligen alla andras så himla rolig och bra. Har inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. Spontana saker är något jag borde göra oftare, det piffar till vardagen lite extra. Godnatt från mig, snart dags att gå upp igen ..


freak

 
har precis startat mitt sjätte avsnitt av Gossip Girl för idag, det är inte bra för mig ..... blir alltid så himla lost i serien, och inte nog med att världens snyggaste kille har kommit in i serien, sam page. japp, finner inga ord.  här kommer jag sitta tills imorgonbitti om jag känner mig själv rätt. KAN. INTE. SLUTA. 

What a guy

66206_501175976567976_457946821_n_large
 
Tumblr_meq2jfnec21qjuevro1_500_large
 

speechless


har köpt min sista julklapp och är alldeles för trött för att ha en baktisdag, men så äre ibland. är så glad över att jag inte har något skolarbete att syssla med nu efter skolan. det är förmodligen det som jag längtar mest efter, efter studenten. att när man slutar jobba, så slutar man verkligen. behöver inte ta med något hem och göra halva kvällen. ren lycka! 

ska se till att städa rummet lite och sen gå och lägga mig, jag vet klockan är bara 21:23 men jag kan nog inte beskriva hur gött jag tycker det är att sova!!!! i don't care, I LOVE IT. 

Såhär glad


Nyckeln till Frihet

 
min roliga vecka ! 
- mysonsdag 
- bakartisdag
- Johan Glans-torsdag
- ållympiadfredag och feezzt 
- fest- och jobblördag
- torgsöndag


tänk vad kul jag ska ha! can't wait. måste köpa de sista julklapparna också! har VÄRLDENS bästa julklapp till min lillasyster, hon kommer älska mig, buga etc tills hon dör. haha, skämt-å-sido där men ska iallafall köpa en liten kattunge till henne. en jättejättejättesöt, och det kommer från mig (som verkligen hatar katter) DET borde ju vara en rätt söt katt så isf menar jag ;) 

this feeling

Tumblr_mesge86met1rnw0qbo1_500_large
 
såhär känner jag nu, gjorde precis världens sämsta audition.. hade hellre blivit skjuten fem ggr om ungefär. hoppas innerligt att ingen hörde hur fruktansvärt förfärligt det lät. men, inga sura miner.. jag ska ju på Johan Glans på torsdag!!!! 

10 december

 
ge mig kraft att orka de sista dagarna, har såååån lust att bara strunta i allt och vara hemma och chilla haha. inte bra! 
vad ska jag göra idag? ha luciatåg (tjäna lite cash) och sen vet jag inte. ladda ner en film vore ju gött 
 

painting



var inne i massa inredningsbutiker, omg tror jag dör! vill så gärna flytta hemifrån nu alltså, fast ändå inte. 
menmen, köpte iallafall denna fina tavla. bra motivation or what??

stockholm weekend

 
1. på tåget hem. 2. anna sötis! 3. nytt skal/klistermärke på min iphone and lots of music 

har haft en jättebra helg i stockholm, kort och intensiv dock. men det dröjer ju bara 2 veckor, sen är jag där igen. vårt vackra stockholm. 

<><>

Precis gjort prov, hur gick det? .. Kan ni nog förstå från bilden. Nu ska jag iallafall dra till stockholm, 50års fest imorgon och samt lite shopping förhoppningsvis! See ya folks


Stop biting your tongue


lyckades stänga av alarmet i sömnen, hade en dröm där jag failade så ville väl in och "rädda mig själv" haha. har inte kommit iväg till skolan än, men ska väl ta mig i skinnet snart och sätta fart! 
har även börjat fixa min outfit till ållympiaden till fredag också, fyfan vad det kommer äga!! 

hej mitt vinterland


har fikat med lisa och moa ikväll, mysigt! har dock förmodligen slösat alldeles för mycket pengar på massa skitsaker som mat etc denna månaden... ni känner igen det va? 
kokosfettet på ica var slut så kan inte göra marknadsgodis till söndag?!?!?!?! FML, det är väl så himla typiskt eller?!?!?!?! 
jaja, får lösa det. nu måste jag sätta igång, annars kommer jag aldrig få lägga mig. 

still snowing



snön går snart upp till vår dörr, halva bilar är täckta .. jag älskar snö och vinter!! 
nu ska jag åka till skolan, njuta av livet och leva för idag. detta kommer bli en bra dag vänner, 

lips are made for kissing

 
80/100 - idag har jag läst alla sidor till juridikprovet • bakat marknadsgodis till helgen • ringt ett viktigt samtal. 
ska försöka baka en till sats innan berg flyttar in startar - absolut bästa programmet ever! någon som sett det nya VD avsnittet?! om inte, SE DET. ASNICE!!!!! :D 
imorgon har jag sovmorgon - skööööönt eller. till kl 13 om jag tar mig lite friheter ... hehe. men MÅSTE verkligen baka tills söndag, jag kommer inte hinna annars eftersom jag är i sthlm hela helgen. det jag bakat hittills räcker väl till 6 påsar???!! haha, löjligt. och vi ska stå där i 4 timmar, tjenare jullan, du är återigen oförberedd och en dålig planerare. bättre försök nästa gång.

true shit

Tumblr_may90jl9kd1qjm9bpo1_400_large
 
min motivation

Två bra från dagen

Sebbe, och bak. Måste börja göra lite 80/100 så att jag ser vad jag faktiskt slutför/gör om dagarna. Såhär går det till : du ska göra olika saker under dagen (alltså 100%) men hinner "bara" göra 80%, då ska du inte kolla på de 20% som du inte klarade av utan se vad mycket du åstadkom ändå. Kan vara allt från att gå upp ur sängen, till att bygga något osv. En ganska simpel men så himla bra grej att tänka på! Så idag, läste faktiskt 2 sidor i min bok, och jag bakade till marknaden och jag skolkade inte från skolan som jag så gärna hade velat i mina tankar . Bra Julia!
Nu har jag även bakat mintkyssar för första gången, kommer bli superbra detta!! :) godnatt med er, nu behöver jag en god natts sömn


blondieface

 
guuuva jag älskar vädret, när det snöar och blåser. så himla underbart!! ♥
har dock massa massa plugg - och miss julia gillar inte att plugga. får ta tummen ur röven nu och försöka ändå. puss på er, 

Voila


här ska det banne mig pluggas, och ätas ..... men det är ju ett måste när man pluggar?!! mamma har gjort chokladfudge också, hoppas det blir en lika framgångsrik pluggtid som käktid. if you see what I mean;) 
får finbesök ikväll också, mh en mysmåndag. sånt gillar jag 

Freeze

Mina fötter är redan som istappar, hur ska jag klara vintern utan ett par CAT?? Trots detta, är jag på väldigt bra humör idag. Det är vinter, snart julafton och lov, skolan är stressig men ändå bra på något vis. Waaaoow, jag är såååå taggad idag!!! Puss på er


3 dec. 2012


godmorgon! har duschat, druckit mitt nya thé som smakar "äppelpaj med vaniljsås". min rygg är helt förstörd från helgen så jag hoppas det blir en skonsam dag, och att jag kommer hem snabbt. har fortfarande ASMYCKET att göra i veckan och jag ber till Gud att jag ska hinna med allt vad det innebär. 


winter wonderland

 
jag älskar vintern.

Sleepy

Klockan är 00:01 och jag är hemma, hemma hos mormor. Min kropp är helt slut, jag finner inga ord. Ändå kan jag inte motstå att avundas de människor som är ute och partajar. Hoppas ni har jävligt roligt, dansa åt mig också!! Hela min instagram består just nu av fest/vimmelbilder haha. Och med detta säger jag godnatt, måste orka jobb imorgon också.


Hard work work

Avverkat 7,5h på jobbet. Dags att köra ytterligare 5h fast på kurorten. Cashflow nästa månad hehe. Kommer somna gott ikväll




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se