DAG 06 - min dag

fulsöt bild, johora!

går inte sådär jättebra med "dag **" men får funka helt enkelt.
började inte så bra eftersom min lärare kom på tal vid frukostbordet och jag flippar så fort jag hör hennes namn. sen har dagen vart både asbra och kass.
vi åt glass, banan och jordgubbar på juridiken - bästa och goaste lärarna på hela ålleberg. åh älskar dem! (inte bara för att vi fick glass idag, lovar haha!) sen hade jag utvecklingssamtal ............... DET NI, det var något. well not really.

var sur redan då jag gick in i rummet, vi började prata och sen kom vi in på engelskan.(har henne som mentor OCH engelskalärare...) och berättar återigen att jag verkligen måste få vg i kursen och sa att jag inte tycker att jag lär mig någonting och att jag fått kursen förjäves. och trofan att hon protesterar EMOT VARENDA ORD jag säger, ljuger mig rakt upp i ansiktet för att det hon säger är "rätt".. och inte nog med det, så fort jag pratade avbröt hon mig och sa något som var menat att "detta är ju verkligen inte mitt fel." TRO SOM SJUTTON ATT JAG GICK IGÅNG. jag var så sjukt arg och frustrerad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. hon är verkligen en riktig riktig kärring. precis en sån där gammal kärring som man tänker sig i filmer, riktigt hemska. och jag vet att man inte ska skriva ut sånt på internet för det kränker personen och lalala men åh SE MITT CAREFACE. 

jaja, resten av dagen har ägt för mina fina vänner gör den så himla bra!! ♥ missade bussen hem till lisa så vi fick skjuts av andreas, och nu sitter jag själv på lisas rum eftersom de har lite hemligheter för sig där nere i köket. ska bli mys.

PUSS!!

Kommentarer
Postat av: Annie

Åh vad jobbigt, vet hur det känns haha.. Vem är det du har?

2012-03-22 @ 13:11:50
URL: http://amtc.tumblr.com

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se