DAG 09 - min tro

statistiken dalar, så I'm sorry guys men pallar inte ta fram kameran. är alldeles för lat för det i dessa dagar. så ni får stå ut med lite tråkiga inlägg tills vidare.
- MIN TRO -
mamma och pappa är troende, så jag har spenderat ganska mycket tid i kyrkan som liten men tänkte inte så mycket på att jag hade en tro då, eftersom de hade ett biljardbord i källarn, hehehe. Så, ja. jag får väl säga att jag är troende, som jag tror ganska många har svårt att tala högt om eftersom att det för vissa är "töntstämpel" på att kunna tro på någonting. vilket egentligen bara visar hur töntiga dem själva är.
Jag är dock verkligen inte den som sitter i kyrkan varje söndag utan spenderar min tid i kyrkan max 1gång om året, någon gång mer ifall jag uppträder men inte mer än så. konfirmerade mig, och det gjorde jag INTE för att få pengar som hälften av alla svenska ungdomar gjorde/gör utan för att jag tycker att det är något som hör till. En tradition. var borta på läger i 3,5 vecka och det fullständigt ÄGDE !!!
fick många fina kontakter, som jag tyvärr har ganska dålig kontakt med idag så får göra något åt det i sommar sen.
Och jag tänker lite såhär, att det måste finnas något högre än oss människor, någon som vet vad vi har för syfte - som med ödet till ex. Om vi inte har någon tro i något, kvittar egentligen vad det är men vad skulle vi då ha för hopp? allt skulle på något sätt bli ... meningslöst. 


så djupt.
för övrigt har min dag varit halvdålig/bra. efter skolan gick inget så särskilt bra .... så ikväll ska jag låtsas tycka synd om mig själv, enbart för att jag kan. haha :D
PUSS!!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se