kalasat lite

lämnade iväg lite saker på loppis i morse, tjänade 10kr (haha!) så nu är jag bara skyldig mamma 990kr !!! asbra, går ju framåt iaf. :D sen har jag stått i köket hela dagen, gjort 5 matpajer, och 2 fruktpajer. ville helst lägga mig och sova men jaja, gott blev det. och jag kommer äga som hemmafru sen ;) haha!

fick pengar och massa olika grejer från iittala(!) så är jättenöjd. det tråkiga är att jag blev SJUKT SUGEN på att flytta hemifrån nu, men eftersom jag ska åka till stockholm nästa helg med 126kr på kortet så är väl lägenhet ingenting att börja tänka på eller?!!?!?! det går inte bra nu brorsor.

och just det. tårtan på bilden, ser rätt god ut va? ah den sög. jag och mamma bakade den i fm och trodde den skulle bli jättebra men när alla hade åkt hem kollade vi båda på varandra och fattade precis. den var äcklig :( haha. gillar inte tårta heller så men ...... jajajja nog om det.
har äntligen tagit kort på mina skor som jag skulle visat er för ca 2 veckor sen haha, men de kommer iallafall upp här om en liten liten stund! dösnygga. ♥


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se