full av liv




efter varje kliv jag tar, blir jag bara lyckligare.
nu,just nu delar jag med mig av denna goa bild och ska försöka berätta hur otroligt glad jag är över mitt liv och allt som finns där omkring. jag känner en sån otrolig lättnad i min kropp just nu. trots att vädret inte är så bra så är detta absolut den bästa och finaste sommaren jag någonsin haft! för det är nu i "äldre" dagar som man verkligen ser vilka som man hör ihop med, vilka man kan lita på och vilka som fejkar. jag är så nöjd över hur mitt liv blivit, inte alltför mycket och inte alldeles för lite, bara sådär gött lagom. 
har under året lärt känna lisa, den finaste lisen som finns. och med henne (och fina julia också såklart) fick jag dela denna underbara vecka, falsterbo. jag önskar att jag någon gång kunde bli iallafall hälften så snäll som hon är. (jag vet, det låter smörigt) men Lisa Gustavsson, en av de bästa sakerna i mitt liv är faktiskt att jag fått lära känna dig. 

jag bara älskar hur livet flyter på. halva sommarlovet har redan gått men jag känner ingen ångest eller press. jag är inne på min slutspurt. sista året, som jag ska göra till ett dunderbra år. det kommer hända så mycket bra saker, och jag kan inte tänka mig att något skulle kunna gå emot mig och skulle det göra det.. ja, då är jag stark nog att klara mig ur det. jag har min familj och det allra viktigaste av allt, mina fina vänner. jag blir ju nästan lite rörd själv när jag skriver detta, för ALLT. verkligen ALLT är så himla bra just nu.

Jag vill bara tacka alla, som gör mitt liv så fulländat. så vackert. så bra. så underbart. och så värt att leva. 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ååååå Julia ja blir alldeles gråtfärdig:( vi vet var vi har varandra och det känns så skönt<3 veckan har varit så himla rolig med dig och julle och våran resa till Filippinerna måste bli av!! Kommer bli så himla kul! Längtar längtar längtar<3

Svar: ja, det är suuperskönt!! <3 har haft grymt roligt och nu ska vi satsa på att ta oss till Filippinerna :D:D kommer bli så jäkla roligt och bra!! <3
juleeah.blogg.se

2012-07-18 @ 02:03:25

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se