det var du, bara du men jag är lyckligare nu

ska precis åka iväg till stan tillsammans med moa och sedan träffa upp lina där inne, glasögon & gardiner är på 1 prio, känns väldigt vuxet! ;) haha, men inget utav det är till mig dock. har äntligen tagit kort på min fiorelliväska också, så den kommer upp lite senare!! :D SUPERGLAD* 

puss på er! 


Dreamlife forsure

Yes, fick åka till jobbet utan mat i magen, oborstat hår eftersom jag försov mig och när jag sen kom till jobbet insåg jag att jag var en timme för tidig, haha! Är ledig imorgon, åker in till stan för att kolla lite med Moa och lina, ska bli så mysigt!! :D Är så så pepp på denna veckan! (börjar det bli uttjatat kanske? Hehe)


jag är här för att stanna



glasögon, idominläppar och min sovtröja klär mig idag och jag måste verkligen ge mig med dessa cambilder. har haft en jättebra helg, och det har gått bra att skifta jobb och fest ........ tills idag, haha! har sovit 8h på hela helgen och sedan jobbat 15h på det, vilket resulterade till illamående .. vilket slutade med ... japp, ni hajjar vinkeln. ;) och enda svaret är att jag verkligen behöver sova, och det är exakt det jag ska göra nu. 21.10 på en söndagkväll = duger för mig. för imorgon väntas 11h arbete(!) 

PUSS på er. ps. vet att det snackas mycket jobb, men det är ju det jag gör så ni får stå ut tills något annat roligt händer. ds.

don't wake me up from this farytale life.




svalnäs - lidköping. 
har varit en perfekt dag, på min lediga dag! vädret har varit hur underbart som helst. jag, lina och moa drog till lidköping ganska tidigt och har tillbringat hela dagen där, såå bra! vi har blivit brunbrända, skrattat, fått fräknar (jag) och bara gottat oss. nu kan jag genast jobba hela helgen utan att bli ledsen, så otrooligt skönt att få lite solstrålar på sig, som verkligen värmer. 
vi har tankar att starta olika mål under året, delat med oss av fina saker och ja, det låter mycket uttjatat på min blogg just nu - men jag älskar verkligen livet, på riktigt. 


jag får en sån speciell känsla när jag vaknar på morgonen eller när jag lägger mig på kvällen, att jag, inte på något vis skulle vilja vara någon annan än just mig själv. vi har alla våra brister, även om det kanske bara är vi som lägger märke till dem egentligen, men det är dig själv, som du ska leva med resten av livet, som du har närmast så, bara njut, vi är så vackra allihopa. ♥

Vi söker alltid värmen

bytte upp mig på jobbet idag, då jag fick vara i butiken(!) istället, som jag även ska vara fre-sön. är superglad för det och hoppas på att det kan leda till helgjobb i höst. :D 
sitter just nu och väntar på att lina ska komma hit efter sitt jobb, vi ska mysa lite och imorgon drar jag, lina och moa och badar&solar. bara det blir fint imorgon, eftersom det är den enda dagen jag är ledig denna vecka!:) tror det kommer bli finemang! och om två dagar är det löning också, wiihooooo(!) och ja, ännu en gång är jag taggad på livet!





Inget hindrar mig nu

Känslan när svetten bara rinner Känslan när man verkligen är helt slut Känslan när man lägger sig i sängen efteråt.


tuesdays' happiness

 

det känns som att jag inte får nog av all denna lycka. allt är bara så underbart. har jobbat i kylan, gått miste om solens strålar men jag bryr mig inte, jag tjänar pengar och har ett mkt bra jobb! :D min chef kom även till mig idag och frågade ifall jag ville stå i butiken fre-sön, (blev överlycklig haha) så imorgon ska jag ha en liten introduktion och jag hoppashoppas verkligen att det kan leda till jobb under hösten! 
lets hope so. 
har blivit bjuden på lite fika hos grannen, eftersom jag är själv hemma så ska sticka iväg dit nu. trevligt så! :D 

hoppas ni har en bra kväll! 

R o u t i n e

att få in nya rutiner. att kunna följa och stå fast vid dem. 



we are free


hej på er! nu har jag gjort det tuffa måndagspasset på 11h som ändå går ganska snabbt. känns superbra! :D och direkt när jag kom hem tog jag mig en runda på 4km, känner att det är bäst att börja smått nu när jag inte rört mig på så pass länge. :D det äger ju, det här. 
skjutsade hem mormor, min älskade mormor som är så himla bra. idag satt vi och snackade om tjuvar och hur bra livet är när man är singel och ung, haha! love her ♥

imorgon jobbar jag 08-18, så det blir ju ingen höjdar uppdatering här om dagarna men kika in varje dag ändå så kanske det finns uppe något! ;) 
ps. mina nya kläder är tvättade nu så imorgon kan jag visa er dem.

vad hände där?!

upptäckte en ganska rolig (och ovärd hehe) grej när jag tog rast på jobbet. tänkte, "åh, fasen vad gott med mango& passionsfruktssmootie!" ... men näe, på ingridienserna står det istället .. äppeljuice, äppelpuré, bananpuré, persikopuré, apelsinjuice och TILL SIST 3,5% passionsfruktsjuice och mangopuré.
WTF? hahaha 

iallafall, med detta lite ovärda inlägg säger jag hej, jag har slutat jobbet, gick asbra. tänkte gå ut och springa en runda men har så otrolig träningsvärk efter sofias små övningar igår .... (en av våra tränare, har gjort ett träningsprogram medan vi har uppehåll..) 
puss.


do it harder, it makes us stronger



tog en morgonpromenad i det fina, tänk vad skönt det är att bara röra på sig lite. man (iallafall jag) mår så himla bra efteråt, och hela dagen. en så enkel grej till att må lite bättre! :D har gjort frukost, som är en av de bästa sakerna i livet och ska sen invänta lite jobb, på kurorten. 

ska försöka ta tummen ur idag och ta kort på mina senaste grejer som jag köpt, dock ligger det mesta i tvätten skulle jag tro ...
puss på er, ha en bra dag! 
 

hard style, 00:25

ganska snabbt efter joggingturen satte jag mig på cykeln till moa, och tänker självklart inte på att det kommer vara mörkt när jag cyklar hem (bara en sån typisk-julia-grej). har iallafall grillat med hennes familj, gottat oss med en film i sängen och bara chillat som bara vi kan. såååå skönt! ♥
cyklade hem SÅHÄR cool. reflexväst - pannlampa - randigt linne - rutig tröja - stickad tröja - leggings - shorts. den mixen är svår att slå antar jag ;) 

är avundsjuk på alla som är ute och röjer ikväll, hoppas det ägde!! men att jobba & tjäna pengar övervägde liite mer. godnatt! 


Running, man!

Har jobbat hela dagen, denna gången på kurorten. Och självklart är det jättefint väder idag då jag går och knegar inomhus haha :( men får väl ta vara på solen i Turkiet iallafall! Ska precis ut på en liten runda nu, ska satsa på att avsluta min "fotbollskarriär" starkt. Och jag längtar tills jag inte behöver ha den i tankarna längre, så here we go! Kondis - NEXT! sedan cyklar jag förbi Moa, och myser med hennes familj! :) (och Moa också självklart haha) Ser ya,


L I F E


min falsterbo vecka (!)

har ju faktiskt inte berättat VAD som egentligen hände i falsterbo, men ska försöka korta ner allt i stora drag! :D 

jag & lisa börjar första kvällen med att sätta på brandlarmet i hela byggnaden, som slukar ca 800 pers. vi var inne på handikappstoan, och lisa lutar sig mot väggen och helt plötsligt börjar det lysa, blinka och tjuta och hon tar tag i mina armar och skriker VI MÅSTE UT HÄRIFRÅN, SE NORMAL UT!!!  hahaha. allt tändes och alla fick glatt gå ut medan en röst gick på repeat " en brand har uppstått i byggnaden" jag trodde jag skulle DÖ av skratt!! :D hahahaha. tänk den bötern om de hade kommit på oss. .... 

nästa kväll så hoppar jag, lisa och julia in i en limousine med 6 helt okända killar och de lurar oss att de ska till danmark(!) men sedan blir vi avsläppta MITT I SKOGEN, där den ena killens stuga låg och där efterfestade vi till 07:00 och kom i säng kvart i 8 efter att ha gått i regn, åkt buss, gått ännu mer och sedan klättrat in genom fönstret, lite lagom söta dagen-efter, blöta och huttrandes. men fytusan vad roligt! :D 
sen har vi sovit bort ganska mycket av dagarna(tyvärr) haha. 
nästsista kvällen var nog den knäppaste haha! vi dansade som fan och ALLA får ont i fötterna, och jag får en fet blåsa som är större än en femkrona. (kan visa er, men tror inte att ni vill se!) och vi beställer en drink och sedan ser att mitt bankomat kort är borta(!!) jag har naturligtvis tappat det, bartendern blev svinsur haha och sen stod vi i kön till garderoben minst 45 min och när vi ÄNTLIGEN kommer fram, jaa då har jag tappat den lappen med så jag fick inte ut min väska som låg 2m ifrån mig, sjuuukt störande haha! och på vägen hem bär manfred mig för jag hade så ont och sen kom jag & lisa huuur långt bak som helst, jag började gråta för att jag hade så otroligt ont och precis när jag gör det så börjar jag garva som bara den, lisa trampar på en mask BARFOTA. hahaha ah det var mer än kaos kan jag säga! 
och emellan detta har vi snurrat bort oss i malmö, jag har varit på dejt där också (men den tänker jag inte berätta om, haha!) och ja, chillat runt. veckan har varit MER än okey! :D 

ja, hoppas ni orkat läsa lite iallafall. och guuuud vad jag längtar till att göra mer spontana saker!!! :D och återigen, FYTUSAN VAD LIVET ÄR FANTASTISKT! ♥


 
 
 
 

a little optimist

gårdagens tjejkväll med mina favvosar ägde, förutom att moa kom 22:30 när vi egentligen skulle ses 20.00 ..... men alla gillar väl västtrafik ändå? 500m från stationen och får inte gå av. come on!! 

har ätit den goaste frullen ever - är ASREDO för jobbjobbjobb och nu MÅSTE jag verkligen dra. HEJDÅ

PS. livet äger 


min kära ägodel


 
har kommit in i en galen gitarr-sång-period atm. spelade fram till klockan var 03:00 i natt och får inte nog! dock spelar jag ju bara det jag kan haha, men får förbättra min kreativitet någon annan dag. idag ska jag försöka städa lite så att det någon gång kan bli ordning i mitt rum, slänga alla smutskläder från falsterbo etc i tvättkorgen. brukar annars ta mig flera veckor(!) att ta upp en väska men nu jäklar ska det göras idag! :D sen ska jag filura på lite andra grejer, hur jag ska få ihop till 20.000 kr till februari. blir ÅTERIGEN att leva fattigt ... men jag tror det är värt det. 


samma chans kommer bara en gång, aldrig att den kommer två

jobbat - varit hos min fina mormor - grillat hamburgare på bilbingon med moa. detta sammanfattar min dag väldigt bra! längtar så oootroligt mycket till imorgon, för då ska äntligen järngänget träffas för en tjejkväll och prata om ALLT som hänt den senaste veckan.. och det är mycket vill jag lova ;) 
sitter och kollar på massa tågbiljetter atm eftersom jag och lisa ska dra både till malmö och stockholm inom kort. SÅ PEPP :D

ja herregud vad livet är bra hurreni! 

 
 

behov

 
 
vill ha. 

google bilder äger ju

som det ser ut nu, så drar jag & Lisa till Filippinerna i början av februari nästa år! :D vi ska alltså ha vårat projektarbete där, på ett barnhem för utsatta och hemlösa barn i huvudstaden Manila. det ska bli så himla roligt så jag hoppas verkligen att vi kan få in mycket pengar. förstå vilken häftig känsla att se. 
i augusti ska vi upp till stockholm för ett möte med en tjej, få lite bilder, mer info och ställa frågor osv. nu känns det seriöst, på gång liksom. 

wish us luck, och var med och hjälp oss senare. ♥

 



echo in my head

jobbat färdigt för idag och allting går så himla snabbt! 10 timmar har swischat förbi som bara den!! och jag längtar verkligen till augustilönen, hihihi :D idag har jag även gått och småflinat för mig själv mest hela dagen och det började bli lite pinsamt när andra såg att jag bara gick och log? .. såååå roligt äre ju inte att plocka ost, eller? ;) haha! 
jag kunde iallafall inte sluta, tänker på allting som har hänt den senaste tiden och då måste jag bara ta och le för mig själv. allt som hände i falsterbo, min sommar, roliga saker som hänt etc. ja, ni känner igen det där! imorgon börjar jag inte förrän 10:30 så då blire en riktig sovmorgon. ska göra iordning lite lunch tills imorgon, av det som inte kryper iväg från kylskåpet vill säga .... :S äckligt!! 

har en jätterolig sak att berätta för er senare också(!) eller ja, den är väl mest rolig för mig .. men vill så gärna dela med mig av den. (om jag inte redan sagt det, haha)

 

roadtrip

 
jag hoppas denna lista blir lång. (roadtrip listan då ofc)

jag hoppas ni blev taggade på livet efter inlägget igår.

jag hoppas att det blir fint väder på torsdag för då är jag ledig.

jag hoppas jag inte kommer sent till jobbet nu. 

full av liv




efter varje kliv jag tar, blir jag bara lyckligare.
nu,just nu delar jag med mig av denna goa bild och ska försöka berätta hur otroligt glad jag är över mitt liv och allt som finns där omkring. jag känner en sån otrolig lättnad i min kropp just nu. trots att vädret inte är så bra så är detta absolut den bästa och finaste sommaren jag någonsin haft! för det är nu i "äldre" dagar som man verkligen ser vilka som man hör ihop med, vilka man kan lita på och vilka som fejkar. jag är så nöjd över hur mitt liv blivit, inte alltför mycket och inte alldeles för lite, bara sådär gött lagom. 
har under året lärt känna lisa, den finaste lisen som finns. och med henne (och fina julia också såklart) fick jag dela denna underbara vecka, falsterbo. jag önskar att jag någon gång kunde bli iallafall hälften så snäll som hon är. (jag vet, det låter smörigt) men Lisa Gustavsson, en av de bästa sakerna i mitt liv är faktiskt att jag fått lära känna dig. 

jag bara älskar hur livet flyter på. halva sommarlovet har redan gått men jag känner ingen ångest eller press. jag är inne på min slutspurt. sista året, som jag ska göra till ett dunderbra år. det kommer hända så mycket bra saker, och jag kan inte tänka mig att något skulle kunna gå emot mig och skulle det göra det.. ja, då är jag stark nog att klara mig ur det. jag har min familj och det allra viktigaste av allt, mina fina vänner. jag blir ju nästan lite rörd själv när jag skriver detta, för ALLT. verkligen ALLT är så himla bra just nu.

Jag vill bara tacka alla, som gör mitt liv så fulländat. så vackert. så bra. så underbart. och så värt att leva. 

när ditt hjärta slår

några bilder ifrån när jag, moa, emmy och lina var i båstad och på roadtrip. årets roadtrip fick 10/10, lätt! hade så himla roligt och det är alltid så himla lätt att vara med dessa människor och sånt älskar jag. människor som inte krånglar till det, bara kör och har roligt! det är precis så, som ni är! :D
längtar redan jättemycket till nästa års resa som förhoppningsvis blir ännu lite mer söderut, kanske polen.. 

har lyckats jobba 11h idag, det kändes jätteskönt och jag är sååå spänd på när augusti-lönen kommer sen;) wiihoo! (måste spara massor!!), nu sitter jag ensam hemma, har gjort morgondagens lunch och börjar 07:00 (!) shit, men slutar ändå 17:00 så är nöjd :D




fåordig

Hej på er! klockan är 07:14 och jag ska försöka mig på att jobba 11h idag. jag hoppas att det går vägen, med kryckor och allt. känns ju trots allt väldigt retligt att behöva säga "jag fick en blåsa och nu kan jag inte gå" ..... haha 

har egentligen inte så mycket att säga om falsterboveckan mer än att det varit bästa veckan på hela sommarlovet, jag har haft så otroligt roligt tillsammans med (framförallt dessa tjejer!!) alla. ♥ vi har sannerligen levt rövare i veckan men ja, det behövde jag verkligen!

PUSS


Om our way home

1. Åh vad jag älskar min mamma 2. Hur sjutton ska jag klara 11h på jobbet imorgon? #nervös 3. Sitter ihopkurad i den minsta bilen man kan tänka sig. 4. Min och Lisas packning fick inte plats.. 5. Jag har fått en hemlig crush ;) 6. Har fått höra massa smaskiga hemligheter, MEN det är ju hemligheter och det är väl så vi ska hålla dem?! Too bad for ya. 7. Får inte somna för då kommer vi krocka och dö, #fixidéer


Min natt

Hej, lite såhär har min natt sett ut, och det har sannerligen varit blod, svett och tårar. (bokstavligt talat, ja!!) men har haft så jäkla roligt, och innan dess har jag hunnit med lite hemliga saker som jag ska dela med mig av till mina vänner ;) hade ni nog allt velat höra va! Nu ska jag till vårdcentralen, förhoppningsvis får jag ett par kryckor!


Hello från mig

Hej på er, det var ett väldans tag sen nu. Tänkte uppdatera lite här i Falsterbo. Jag, Julia och Lisa har levt rövare här hehehe :D har haft så jävla roligt så måste få skriva antagligen det längsta inlägget någonsin när jag kommer hem. Herregud vad kul jag har här!! HEJDÅ PINGLOR !


\ \ \ \


onsdagsmys med gosgänget

ikväll har jag, moa, lina och emmy gottat oss med grillat, kladdkaka och annat gott medan vi planerat för vår lilla årliga roadtrip (vi började med den traditionen förra året, haha!) och i år blir det betydligt längre bort! :D det kommer äga så himla mycket och är mer än pepp på det, wiiiho. 

laddade inte upp de nya grejerna idag heller, haha! :( men det kommer när det kommer, orkar inte riktigt. har ju vart sånt himla gött väder idag så har bara legat ute och gottat mig så mycket som det går! blir ju dock så hiiiimla rastlös av att bara ligga i solen, tycker det är SÅ TRÅKIGT haha! :D funkar endast om jag är i "sömntillstånd".... 


vi åkte upp till ett "hemligt" ställe senare på kvällen, myste och hade det bra. ni äger, mina vänner ♥



gofrulle på G



mamma hade köpt en hel låda med massa jordgubbar i när jag vaknade i morse. = glad tjej! :D 
sitter och njuter för fullt, solen skiner men jag vet dock inte vad jag ska hitta på. suuger ju att alla andra jobbar medan jag är hemma själv... tycker så synd om mig själv, haha! 

fick ett mail från tjejen i Thailand, hon tyckte det var jätteintressant men ingen kan prata engelska där + att det är mitt ute i ingenstans så vi kunde inte få ett rum att bo i :( suck .... 
men fick precis en reservplan, så jag hoppas allt ordnar sig ändå! nu ska jag inte uttråka er med mina projektidéer mer haha :D om ni inte så gärna vill! 
ska fota mina nya kläder snart, men nu väntar solen på mig!! :D 

my world is infected

Tumblr_m6lotjefux1rv7ghjo1_500_large

boring night



mammas ipad och energidryck får förgylla min kväll. 

har jobbat sen 08'00, men det har gått riktigt snabbt as usual! men nu jobbar jag inte förrän om 1,5 vecka. och på något sätt tycker jag det äger att få lönen en månad efteråt, för då får jag hela lönen i augusti, alltså när sommarlovet är slut och då kan jag inte "slösa" lika mycket utav det. fattar ni ? :D haha! 

hade lätt kunnat köpa mig en pizza, gosa ner mig i soffan med en bra film på tvn. MEN jag är ensam hemma, utan bil så orkar inte cykla och tobias har tagit med hans externa hårddisk så det blir inget med det. aj! 
får bli en pw istället kanske? ... mja, vi får se! 



fulvacker

det har gått mkt bra på jobbet idag, dödat 11 timmar ganska snabbt ändå! enda problemet är att jag står på ngt konstigt vis/svankar för mkt så får så fruktansvärt ont i ryggen(!) men det ska jag nog klara av. jobbar bara imorgon också, och sen är jag ledig 1,5 vecka. för då ska det hinnas med att åka på 18års fest i skara, roadtrip fre-sön och sedan falsterbo tillsammans med Lisa och Julia! mer än taggad. :D 

måste visa upp alla mina nya saker som jag köpte från halmstad, har säkerligen slarvat bort hälften av dem redan hehe .... julia i ett nötskal! men, det reder jag ut imorgon. ;) 
ska spela lite gitarr och sedan slänga mig i sängen. puss 


känslan när man gör någon besviken


la la la


jag tror nog att jag kan ha goaste morgonfrillen atm, haha!
ska käka frulle och sedan bege mig mot JOBBET!! oh finally.
jag har saknat det. puss 
slutar 21' ikväll, sees

some oldies






ett år sedan. gud vad tiden går snabbt egentligen.. sick. både älskar och hatar tanken av att det är vårt sista år på gymnasiet. sen får vi göra exakt som vi vill, ingen som hindrar. hur skönt? mitt första mål blir att skaffa jobb i norge - jobbajobbajobba och leva snålt som tusan i 3-4månader för att sen ha massa cash till resor, utbildning, bil etc. ja, ni vet allt det där. 
men visst är det en läskig tanke? 

jag ska iallafall se till att verkligen ta vara på tiden man har tillsammans, vem vet när man träffas nästa gång? och vad som händer då? ta dagen som den är och se till att göra spontana saker. det är trots allt de små sakerna som ibland kan förbli de stora. ♥


puss på er, och efter regn kommer solsken. efter gråt kommer skratt och ur något dåligt kommer det alltid något gott.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se